Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Ja już robię zapasy na III wojne światową, to czystka Boża nadchodzi, wojna krótka ale bardzo intensywna, zginie 1/3 ludności świata!!!

Polecane posty

Gość gosc

To się już miało stać rok temu ale dzięki milionom wiernych modlących się codziennie Koronką do Bożego Miłosierdzia, Pan Bóg odsunął karę Bożą o rok

Tak jak był Potop, zniszczenie Sodomy i Gomory, tak i nadchodzi kolejny czas gdy Pan Bóg mówi "STOP" wszelkiemu złu i chroniąc tych dobrych dopuści kare Bożą by oczyścić świat

www.youtube.com/watch?v=2PPURUOPcZo  = Bardzo pilne i bardzo ważne, przesyłajcie komu się da.

Ludzkość miała 2000 lat na to by trwać w Przymierzu Miłości z Panem Jezusem, tymczasem, nawet dziś ludzie drwią z Pana Jezusa i Matki Bożej, grzech goni grzech.......i stało się - całość w filmie.

www.youtube.com/watch?v=EkMsbgNfyNE  = Czystka Boża

Grzegorz z Leszna z kanału "wPosłudze" jest prorokiem i mistykiem, jest sługą Bożym od kilkudziesięciu lat, współpracuje z księżmi, biskupami, Episkopatem, a nawet z Watykanem, inni mistycy również potwierdzają zbliżającą się wielkimi krokami czystkę, to już nie jest kwestia lat, to są miesiące, a może i nawet jeszcze mniej.

Ludzie obudźcie się, nawracajcie się, spowiadajcie się, trwajcie w stanie łaski uświęcającej oraz gromadźcie zapasy żywności i wody

Ten kto jest z Bogiem, ten nie zginie, niech tylko trwa w ufności na modlitwie, kara Boża dotknie złych ludzi, lgbciarzy, homo, oszustów, złodziei, masonerie, możnych tego świata itd

Już Ojciec Pio miał wizje zbliżającej się "Czystki". Pan Bóg od lat daje ludziom szanse i wzywa do nawrócenia, ale sami widzicie co się dzieje na świecie, jest coraz gorzej i Pan Bóg w końcu mówi temu STOP, przede wszystkim po to by chronić tych dobrych, normalnych, sprawiedliwych...

Przepowiednia Ojca Pio =  www.youtube.com/watch?v=hVlNZjWs8ok

Ja mam już pełno słoików z przetworami, ogórki kiszone, sałatka szwedzka, pikle, buraczki, fasolka szparagowa, kompoty - porzeczkowy, czereśniowy, jabłkowy, śliwkowy; do tego dwa worki ziemniaków, 10kg ryżu, 10gk cukru, 20kg mąki, 10 konserw z mielonką, 10 puszek szprotów w pomidorach, 10 paczek kaszy i makaronu, 50 5-litrowych baniaków z wodą, gotowe obiady w słoikach - puplety, gołąbki, fasolka po bretońsku, suchary wojskowe, paluszki krakersy i inna trwała żywność

LUDZIE ZBIERAJCIE ŻYWNOŚĆ!

Gość gość

co brałeś? biorę w ciemno pół

też chcę taki odlot

Gość gosc
2 minuty temu, Gość gość napisał:

co brałeś? biorę w ciemno pół

też chcę taki odlot

no zobaczmy... niedługo nie będzie ci tak do śmiechu

wybacz Panie temu człowiekowi, bo nie wie co czyni

Gość Gość gość
Dnia 3.10.2019 o 22:06, Gość gosc napisał:

no zobaczmy... niedługo nie będzie ci tak do śmiechu

Jak byś wierzył Panu Bogu, a nie Diabłu, to nie robiłbyś tych wszystkich zapasów. Pan Bóg obiecał, że nie zniszczy Ziemi. Nikt nie będzie głodny, w raju jedzenia będzie pod dostatkiem.