Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość Gość

Wczoraj na randce dziewczyna młodsza ode mnie zwróciła mi uwagę, że powinienem rzucić palenie i schudnąć! Bezczelność jak tak można!!!!

Polecane posty

Gość Gość
6 minut temu, Gość Gość Gość napisał:

Powtarzam, to nie prowokacja wam się wydaje, że takie rzeczy na świecie się nie zdarzają, wszyscy piękni i szczupli tu, akurat.

Mam wystarczająco pieniędzy i dobre serce, moje przyzwyczajenia i wygląd nie są istotne. Za 30 lat przecież każda 20-latka będzie gruba i brzydka.

Ale za 30 lat ty będziesz w takim razie jeszcze grubszy i brzydszy, a do tego po udarze, zawale i z cukrzycą 

Gość Gość
7 minut temu, Gość Gość Gość napisał:

Powtarzam, to nie prowokacja wam się wydaje, że takie rzeczy na świecie się nie zdarzają, wszyscy piękni i szczupli tu, akurat.

Mam wystarczająco pieniędzy i dobre serce, moje przyzwyczajenia i wygląd nie są istotne. Za 30 lat przecież każda 20-latka będzie gruba i brzydka.

To ty sam pokochaj 10 lat starsza za dobre serce jeśli pali i jest gruba cwaniaku 

Gość gosc

Za 30 lat moze cie juz nie byc na tym swiecie 😉

Cwaniak nie widzi nic zlego w byciu grubym palaczem

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Za 30 lat moze cie juz nie byc na tym swiecie 😉

Cwaniak nie widzi nic zlego w byciu grubym palaczem

Jemu się należy młoda piękna miss w zamian za "dobre serce " haha , chyba nie bardzo ma dobre serce skoro jedzie kobiety na forum i mysli tylko o sobie i żeby jemu było dobrze 

Gość Gość

Mam nadzieję, że nie kopciłeś przy niej. Nigdy nie znajdziesz młodej i atrakcyjnej kobiety. Masz nadwagę, kopcisz i statystycznie ponad połowa życia za Tobą, oraz masz utrwalony obraz kobiety, która zachrzania przy dzieciach, kiedy ty palisz papierochy na kanapie. Zejdź na ziemię. 

Gość gosc

25latka z HR go nie chciała, więc 29latka z księgowości się zlitowała 😉

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

25latka z HR go nie chciała, więc 29latka z księgowości się zlitowała 😉

Tym sposobem wygrała 1000 zł. w zakładzie z 25 latką z HR, bo wytrzymała na randce 5 minut, po czym stwierdziła, że nie było warto. 

Gość gosc
12 minut temu, Gość Gość napisał:

Masz nadwagę, kopcisz i statystycznie ponad połowa życia za Tobą, oraz masz utrwalony obraz kobiety, która zachrzania przy dzieciach, kiedy ty palisz papierochy na kanapie. Zejdź na ziemię. 

cala prawda!

Gość pessi

hehe dwa zamienione zdania i olewkę na korytarzu w pracy randką nazywa 😄

Gość Gość

to jest chore, że faceci po 40 podrywaja mlode dziewczyny.

Gość Haha

Ja nie mam nauczycielskiego tonu:) i powiem bez upiekszania, kazdy kto zwraca uwage w taki bezposredni sposob obcej osobie jest buraczana wiesniara lub buraczanym wiesniakiem, kultura zero, prostackie zwyczaje i tyle:) lepiej? 

Gość Gość

Najgorzej jak niezadbani 40 latkowie, uganiają się za mlodymi dziewczynami.

To dopiero porażka, co za głupki

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Haha napisał:

Ja nie mam nauczycielskiego tonu:) i powiem bez upiekszania, kazdy kto zwraca uwage w taki bezposredni sposob obcej osobie jest buraczana wiesniara lub buraczanym wiesniakiem, kultura zero, prostackie zwyczaje i tyle:) lepiej? 

Wolę być buraczanym wiesniakiem niż znosić flirt otylego 40-latka i marnować czas na delikatne sugestie, że mi się nie podoba. Jakby miał trochę rozumu to przed randką zerknąłby do lustra