Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Dlaczego chlopy tak lubia seks?

Polecane posty

Gość Gosc

Chodzi o sam akt roochania, czy przyjemnlsc we fooocie? O co chodzi ze takie parcie na to

Gość Gość

Bo to swinie są 

Gość beka

Bo zostali źle stworzeni. MUSZĄ zaspokajać te potrzeby tak samo jak dostarczać tlen - współczuję im mocno, serio.

Pewnie jedno i drugie :) Zauważ, że jak facet ma wiele kochanek i kobiety na niego lecą, to czuje się jak Bóg, a jak nie ma powodzenia i nie moze zrealizować swoich fantazji seksualnych, to popada w depresje i traci sens egzystencji. Wystarczy chociażby poczytać forum by zobaczyć co się dzieje z mężczyznami, którzy nie zaspokajają swojego popędu. Brzydzi mnie to i przeraża jednocześnie. Oni sami ze sobą nie czują się dobrze - żeby coś znaczyć, potrzebują kobiet, a właściwie ich ciał. Nie wspomnę już o tym do jakich okrutnych czynów są zdolni, gdy ich frustracja sięgnie zenitu... Żałosne :)

Gość Kobietka
2 minuty temu, Mizo napisał:

Pewnie jedno i drugie 🙂 Zauważ, że jak facet ma wiele kochanek i kobiety na niego lecą, to czuje się jak Bóg, a jak nie ma powodzenia i nie moze zrealizować swoich fantazji seksualnych, to popada w depresje i traci sens egzystencji. Wystarczy chociażby poczytać forum by zobaczyć co się dzieje z mężczyznami, którzy nie zaspokajają swojego popędu. Brzydzi mnie to i przeraża jednocześnie. Oni sami ze sobą nie czują się dobrze - żeby coś znaczyć, potrzebują kobiet, a właściwie ich ciał. Nie wspomnę już o tym do jakich okrutnych czynów są zdolni, gdy ich frustracja sięgnie zenitu... Żałosne 🙂

Kobiety też potrzebują seksu. Jedne bardziej drugie mniej ale potrzebują...

4 minuty temu, Gość Kobietka napisał:

Kobiety też potrzebują seksu. Jedne bardziej drugie mniej ale potrzebują...

Nie twierdzę, że nie, ale u kobiet popęd nie przysłania człowieczeństwa tak jak u facetów :)

Gość Gosc
10 minut temu, Gość beka napisał:

Bo zostali źle stworzeni. MUSZĄ zaspokajać te potrzeby tak samo jak dostarczać tlen - współczuję im mocno, serio.

Tu nie ma co wspolczuc tylko zazdroscic, wsadzac w fajna laske i jeszcze czerpac przyjemnosc jest o wiele fajniej niż nadstawiac du..

Gość Gosc
2 minuty temu, Mizo napisał:

Nie twierdzę, że nie, ale u kobiet popęd nie przesłania człowieczeństwa tak jak u facetów 🙂

Powiedz to mezatkom czy kobietpm w zwiazkach przyprawiajacych rogi facetowi. Kobiety sa uzależnione od emocji i motylkow przestaja wtedy myśleć logicznie

Gość gagatek

Wspòłzycie sexualne jest dopełnieniem pieszczot, jak nie lubisz to lubisz kasę. 

Tylko że trzeba mieć co wstawiać....bo za moja kasę kupował jeszcze tabletki...Nie wiem jak odzyskać kasę co włożyłam w dom

Gość Gość
7 minut temu, Mizo napisał:

Nie twierdzę, że nie, ale u kobiet popęd nie przesłania człowieczeństwa tak jak u facetów 🙂

Chyba nie doda się mój poprzedni komentarz.

Zgadzam się z Mizo, jak widzę kolarza w obcislych lajkrach to nie wgapiam mu się w krocze, ani facetowi na plaży. Nawet jakby kobiety miały możliwość gwałtu na facecie to bym nie tłumaczyła gwalcicielki, że facet był bez koszulki i ją sprowokował.

Gość Kobietka
5 minut temu, Mizo napisał:

Nie twierdzę, że nie, ale u kobiet popęd nie przysłania człowieczeństwa tak jak u facetów 🙂

Patrz, a ja nie znam "faceta" któremu popęd przysłanie człowieczeństwo....😏

Inne mam towarzystwo i widocznie dlatego inne poglądy 😘

Gość Gosc
1 minutę temu, Marzena1973 napisał:

Tylko że trzeba mieć co wstawiać....bo za moja kasę kupował jeszcze tabletki...Nie wiem jak odzyskać kasę co włożyłam w dom

Przestań ćpac

Gość lol
1 minutę temu, Marzena1973 napisał:

trzeba mieć co wstawiać....bo za moja kasę kupował jeszcze tabletki.

no tak koszty inwestycyjne tez trzeba ponosić

Gość Gość

Bo jest fajny . Ja też lubię, a jestem kobietą. 

3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Powiedz to mezatkom czy kobietpm w zwiazkach przyprawiajacych rogi facetowi. Kobiety sa uzależnione od emocji i motylkow przestaja wtedy myśleć logicznie

A faceci od nowych bodźców, a takie może im dać tylko nowa kobieta. Dla odmiany, kobietom pozytywne emocje może fundować jeden mężczyzna, ale musi się wysilać a że panom się nie chce i wolą podrywać co chwilę inną, żeby było łatwiej zaimponować, to już nie moja wina :)

Gość gagatek
2 minuty temu, Marzena1973 napisał:

Wygnaj go do roboty jak nie starcza niech dorabia. 

Gość Gość
10 minut temu, Mizo napisał:

Pewnie jedno i drugie 🙂 Zauważ, że jak facet ma wiele kochanek i kobiety na niego lecą, to czuje się jak Bóg, a jak nie ma powodzenia i nie moze zrealizować swoich fantazji seksualnych, to popada w depresje i traci sens egzystencji. Wystarczy chociażby poczytać forum by zobaczyć co się dzieje z mężczyznami, którzy nie zaspokajają swojego popędu. Brzydzi mnie to i przeraża jednocześnie. Oni sami ze sobą nie czują się dobrze - żeby coś znaczyć, potrzebują kobiet, a właściwie ich ciał. Nie wspomnę już o tym do jakich okrutnych czynów są zdolni, gdy ich frustracja sięgnie zenitu... Żałosne 🙂

A mnie brzydzi ścierwo co ma "Mizo" w nicku, serio. Skrzywione to to psychicznie, że aż strach. Powinno być leczone w zamkniętym ośrodku, a tymczasem ma dostęp do internetu i wylewa na forum cały syf, który kotłuje się w tym chorym z nienawiści łbie. Żałosna postać.

Gość Gość

A dlaczego baby tak lubią seks?

Gość Gość
5 minut temu, Mizo napisał:

A faceci od nowych bodźców, a takie może im dać tylko nowa kobieta. Dla odmiany, kobietom pozytywne emocje może fundować jeden mężczyzna, ale musi się wysilać a że panom się nie chce i wolą podrywać co chwilę inną, żeby było łatwiej zaimponować, to już nie moja wina 🙂

Taa. Mezulek sie znudzi i rozglada sie za innymi portkami, na tym forum tego pelno i znam z doświadczenia, cl i rusz jakas pani zajeta zakochana..

Gość gagatek
10 minut temu, Gość Gość napisał:

A mnie brzydzi ścierwo co ma "Mizo" w nicku, serio. Skrzywione to to psychicznie, że aż strach. Powinno być leczone w zamkniętym ośrodku, a tymczasem ma dostęp do internetu i wylewa na forum cały syf, który kotłuje się w tym chorym z nienawiści łbie. Żałosna postać.

Mnie nie

każdym może pisać sobie co chce

nie każda odpowiedż jej jest warta.  

Kto ma większy problem konsultacji z lekarzem. 

Szuka widocznie tego czego nie ma. 

Gość gagatek
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Mnie nie

każdym może pisać sobie co chce

nie każda odpowiedż jej jest warta.  

Kto ma większy problem konsultacji z lekarzem. 

Szuka widocznie tego czego nie ma. 

Gość fsfsffsf

Bo świat ewoluuje zbyt szybko. My faceci nadal jesteśmy pod względem rozmnażania jak zwierzęta. Mózg ewoluował na wielu płaszczyznach, świat poszedł do przodu, ale w aspekcie popędu nadal jesteśmy tacy sami jak miliony lat temu. Tylko teraz wykorzystujemy inne narzędzia do zdobycia samicy. Mamy zakodowane w głowie instynkt zaliczania samic i zapładniania ich. Ten instynkt jest podsycany testosteronem, dopaminą, endorfinami, mieszanką uwalnianych, potężnych substancji w mózgu odpowiedzialnych za stan zaspokajania seksualnego z kobietą.

Ogólnie powiem Ci, że kiedyś badali to słynni psychologowie i dochodzili do wniosku, że seks napędza w mężczyznach wszystko od tworzenia muzykim filmów, sztuki po osiąganie sukcesów sportowych czy biznesowych. Samiec bez libido ma małą presję na sukcesy. Co to w skrócie oznacza? Motywatorem wielu słynnych i wybitnych mężczyzn było zaliczanie kobiet.

14 minut temu, Gość Gość napisał:

A to już nie mój problem :)

Gość lol
1 minutę temu, Mizo napisał:

A to już nie mój problem 🙂

powiedział Tedd Bundy gdy zakopywał zwłoki w lesie 🙂

Przed chwilą, Gość lol napisał:

powiedział Tedd Bundy gdy zakopywał zwłoki w lesie 🙂

Ja na szczęście nie mam fujary :) 

Gość vvv
19 minut temu, Mizo napisał:

A faceci od nowych bodźców, a takie może im dać tylko nowa kobieta. Dla odmiany, kobietom pozytywne emocje może fundować jeden mężczyzna, ale musi się wysilać a że panom się nie chce i wolą podrywać co chwilę inną, żeby było łatwiej zaimponować, to już nie moja wina :)

Bzdura. Kobiety nie doceniają mężczyzn, którzy się starają i tylko dlatego mężczyźni szukają innych, jeśli nie są kochani.

11 minut temu, Gość fsfsffsf napisał:

Bo świat ewoluuje zbyt szybko. My faceci nadal jesteśmy pod względem rozmnażania jak zwierzęta. Mózg ewoluował na wielu płaszczyznach, świat poszedł do przodu, ale w aspekcie popędu nadal jesteśmy tacy sami jak miliony lat temu. Tylko teraz wykorzystujemy inne narzędzia do zdobycia samicy. Mamy zakodowane w głowie instynkt zaliczania samic i zapładniania ich. Ten instynkt jest podsycany testosteronem, dopaminą, endorfinami, mieszanką uwalnianych, potężnych substancji w mózgu odpowiedzialnych za stan zaspokajania seksualnego z kobietą.

Ogólnie powiem Ci, że kiedyś badali to słynni psychologowie i dochodzili do wniosku, że seks napędza w mężczyznach wszystko od tworzenia muzykim filmów, sztuki po osiąganie sukcesów sportowych czy biznesowych. Samiec bez libido ma małą presję na sukcesy. Co to w skrócie oznacza? Motywatorem wielu słynnych i wybitnych mężczyzn było zaliczanie kobiet.

Totez napisałam, że bez kobiet czujecie się jak zera :) Kobiety są dla Was niedoscignionym wzorem i inspiracją, bez nas po prostu uchodzi z Was życie, dlatego mężczyźni to słabe jednostki - bo żeby poprawnie funkcjonować, potrzebujecie do tego drugiej osoby :) Dlatego też uważacie, że "baba bez bolca dostaje pier...olca", bo myślicie, że jak Wy tak usychacie bez ci...ki, to analogicznie z nami jest podobnie. A tu z...o - "niestety" my tak nie cierpimy, a Wy nie możecie się z tym pogodzić :)

Gość Gość
Przed chwilą, Mizo napisał:

A to już nie mój problem 🙂

Owszem, masz problem, locho, bo jesteś chora psychicznie. Wszyscy to widzą. Pyerdolisz w kółko to samo jak jakiś ułom. Masz monstrualnego piérdoltza na punkcie facetów i powinnaś się leczyć, a nie przesiadywać na forum.

P.S. Nadal biegasz nago po klatce i stawiasz szklanki na każdym schodku, jak niedawno opisywał to inny użytkownik znający cię, głąbie niedorobiony, z innego forum?

Gość gagatek

Mizo masz napijemy się  🥂🍸