Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hehe

Premia w pracy

Polecane posty

Gość Hehe

Dziewczyny temat trochę z uśmiechem... 

Dzisiaj otrzymałam informacje w pracy, że otrzymam premie kwartalna w kwocie 150 zł Brutto... Nie wiem jak to nawet skomentować 🙂

Nie chce wybrzydzac, ale czy uważacie, że jest sens w ogóle przyznać takie premie? 

Gość gość

u mnie z 6 lat temu przyznano mi premie w wysokości... 80 zł i kierowniczka była wściekła, że nie wie dlaczego to tak przeszło bez echa - w domyśle miałam ją po dvpie całować, być do dyspozycji i być niesamowicie zaangażowana, że ona jak lwica wywalczyła mi 80 zł w firmie z milionowymi dochodami miesięcznie. poszłam na chorobowe i w międzyczasie znalazłam normalną pracę 😉

Gość gość

Szczerze? To gdyby ktoś mi przyznał premie w podobnej wysokości w pracy uznałabym, że pragnie mnie poniżyć rzucając ochłapy.

Gość gosc

ahah, ja krotko pracowalam w firmie gdzie powinnam dostawac premie,ale mimo dobrej sprzedazy nie dostalam nigdy grosza,bo zawsze sie czegos przyczepili. Supervisor i menager nie narzekal na brak kasy. Odeszłam szybko

Gość Hehe

Już myślałam, że niesłusznie czuje zazenowanie taka kwota :classic_angry: bo generalnie na rozmowie o pracę była mowa o premiach itp. Ale... No właśnie nie wiem czy pracodawca myśli, że jest taki "super", niech ma i się "cieszy"... 

Gość gość2

150zł to nie tak źle... Mój tata pracuje w tej samej firmie przeszło 20 lat, wyrabia narzucone normy, a jak ze 3 lata temu premie przyznawali, to mimo wyrobionych tabelek dostał, uwaga! całe 6 zł (sześć złotych)

Gość Aaaaa

Moja kwartalna to 3000 netto juz

Gość Brak słów

6 zł??? Serio??? To jest straszne i oni pewnie myślą, że są tacy wspaniali 😲

Gość Gosc
2 godziny temu, Gość Hehe napisał:

Dziewczyny temat trochę z uśmiechem... 

Dzisiaj otrzymałam informacje w pracy, że otrzymam premie kwartalna w kwocie 150 zł Brutto... Nie wiem jak to nawet skomentować 🙂

Nie chce wybrzydzac, ale czy uważacie, że jest sens w ogóle przyznać takie premie? 

Moja kolezanka dostaje 1000 do koperty co tydzie. Wyplata podstawa 3 tys. Ostatnio dostala 10 tys premii

Pracuje u notariusza

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Moja kolezanka dostaje 1000 do koperty co tydzie. Wyplata podstawa 3 tys. Ostatnio dostala 10 tys premii

Pracuje u notariusza

W kopercie to nie do końca premia 😄 ale taki mamy klimat ,że często obiecują premie ,ale rzadko ktoś dostaje lub ja zauważy. Często kelnerka ma więcej napiwku. W bankach są przyzwoite premie, ale też dużo stresu i presji

Gość gość

wynoś co się da z roboty jak zauważyłaś na gratyfikacje poza suchą pensją nie masz co liczyć, trzeba sobie radzić. ja się zastanawiam, w jaki sposób prywaciarze myślą, kompletnie nieprzyszłościowo. przecież taka pensja demotywuje podległe kadry i skłania je do szukania dodatkowego zarobku ja np. jak dwa miesiąće pod rząd nie otrzymałam premii odeszłam z firmy a wraz ze mną dane dla konkurencji, w wyniku czego poprzedni chlebodawca splajtował a ja byłam kilka średnich krajowych do przodu zaś ten drugi biznes ma sie świetnie 🙂 jest jeszcze sprawiedliwość na tym świecie, trzeba ją tylko wywalczyć

Gość Bdbdd
14 godzin temu, Gość gość napisał:

wynoś co się da z roboty jak zauważyłaś na gratyfikacje poza suchą pensją nie masz co liczyć, trzeba sobie radzić. ja się zastanawiam, w jaki sposób prywaciarze myślą, kompletnie nieprzyszłościowo. przecież taka pensja demotywuje podległe kadry i skłania je do szukania dodatkowego zarobku ja np. jak dwa miesiąće pod rząd nie otrzymałam premii odeszłam z firmy a wraz ze mną dane dla konkurencji, w wyniku czego poprzedni chlebodawca splajtował a ja byłam kilka średnich krajowych do przodu zaś ten drugi biznes ma sie świetnie 🙂 jest jeszcze sprawiedliwość na tym świecie, trzeba ją tylko wywalczyć

Powinni Cię oskarżyć o kradzież danych osobowych