Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Tak realnie patrzac 40 latek z nadwaga i zakolami ma szanse chociaz na 35 latke o wygladzie 6.5 na 10?

Polecane posty

Gość Gosc
5 minut temu, Gość gosc napisał:

.

Pewnie że ma szanse!! Zakola nie są niczym złym są faceci w wieku 30 lat siwi czy już prawie łysi. Zakola to naturalna zmiana u każdego z nas, nawet nie myśl o tupeciku 😉

Gość Gość

Może 10 na 10 i frytki do tego? Za dużo tv się chłopy naogladaly. 

Gość Gość

Na zakola nie ma rady, ale nadwaga? 

Gość Gość

Ja jestem w Twoim wieku.194 cm 92kg też mam zakola i nosze okulary.Takie tam -1.5 .Strasznie mnie te zakola u mnie wnerwiają!Zazdroszcze facetom bujnej czupryny.

Gość Taka jedna

Ja mając 27 lat ( wygląd kwestia względna, dla niektórych 8 dla innych może 5, dla niektórych może być i 1 😂 kwestia gustu) zakochałam się w 37 letnim, lysawym gościu z nadwagą, do tego miał mniej niż 175 cm wzrostu. Nie jestem z nim, bo okazał się zdradzajacym ujem. Pomimo wykształcenia, ogarnięty życiowo nie byl. Ostatnio go widziałam to wylysial i spasl sie jak tucznik. Cieszę się, ze nic z tego nie wyszło bo nie był wart. Tylko, ze ja go poznałam w miejscu, w którym widywalismy sie codziennie a nie był facetem, który podszedł do mnie na ulicy, zatem zauroczylam sie nim po sporym czasie. 

Gość Gość7

Zakola to pikuś ale nadwagi trzeba się pozbyć.

Gość Gość

Zgrabna i ładna to chyba nie będzie Cię chciała i to bez względu na to czy będzie miała 20 czy 40. Schudnij. Albo poszukaj ładnej puszystej. 

Gość Jgghjhvv

Po tym jak oceniasz kobiety i dajesz im jakieś głupie oceny, to myślę, że żadna normalna, nawet 45 latka by nie chciała takiego i,d,i,o,t,y

Gość zauroczony w marze

marawstala 😍💓

Gość Kochliwy
3 minuty temu, Gość zauroczony w marze napisał:

marawstala 😍💓

Dmuchałbyś w niedzielę z rana co? 😉

Gość Gosc
10 minut temu, Gość zauroczony w marze napisał:

marawstala 😍💓

"Marysia już wstała" 🙂

Gość meha
22 minuty temu, Gość Jgghjhvv napisał:

Po tym jak oceniasz kobiety i dajesz im jakieś głupie oceny, to myślę, że żadna normalna, nawet 45 latka by nie chciała takiego i,d,i,o,t,y

No właśnie problem nie tkwi w wyglądzie, a w głowie. Jeśli przedmiotowo traktuje się płeć przeciwną to o co chodzi? Nie zakochasz się w fajnej kobiecie z nadwagą? Nie lubię osób o podwójnych standardach - ja wymagam, a inni nie powinni bo czuję się pokrzywdzony :/.

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

.

Taką z nadwagą i zakolami owszem.

Gość gość
59 minut temu, Gość Gosc napisał:

Pewnie że ma szanse!! Zakola nie są niczym złym są faceci w wieku 30 lat siwi czy już prawie łysi. Zakola to naturalna zmiana u każdego z nas, nawet nie myśl o tupeciku 😉

są przeszczepy

Gość gość
28 minut temu, Gość zauroczony w marze napisał:

marawstala 😍💓

O 10.30 to żaden wyczyn 😛 

Gość gość
31 minut temu, Gość Jgghjhvv napisał:

Słusznie, oceny kojarzą się z de bilami incelami albo z przegrywami PUA. A tacy nie zasługują na nic poza gumową lalką.

Gość Boris

Nie. Chyba że zacznie stosować coś na odrost włosów i pozbędzie się nadwagi. Pół roku powinno wystarczyć.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Słusznie, oceny kojarzą się z de bilami incelami albo z przegrywami PUA. A tacy nie zasługują na nic poza gumową lalką.

Bracia samcy tez tak oceniajo. Ciekawe jak oni wyglondajo. Wie ktoś czy tam wrzucali swoje ryje na forum? 

Gość gość
15 minut temu, Gość Gość napisał:

Bracia samcy tez tak oceniajo. Ciekawe jak oni wyglondajo. Wie ktoś czy tam wrzucali swoje ryje na forum? 

Niżej już upaść nie można.

Gość gosc
18 minut temu, Gość gość napisał:

stawiasz inceli i gossi od PUA do jednego worka? przeciez to przeciwne bieguny, jedni r00chaja seryjnie, inni w ogole

Gość gość
18 minut temu, Gość gość napisał:

Gdyby facet spróbował mnie w ten sposób, nigdy więcej by mnie już nie zobaczył. 

Gość ccc

To już jest ogólnie przyjęty i stosowany system oceny atrakcyjności fizycznej, nie ma co się obrażać i unosić.