Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Przyjaciele mojego faceta namawiają to na powrót do bylej

Polecane posty

Gość Gość

Witajcie. Od ponad roku jestem w zwiazku. Między nami początkowo układało się dobrze, teraz zaczęły się schody. 

Otóż mój facet ma 3 przyjaciół, z dwójką pracuje, jeden kolega- samotny od ok 10lat nie miał partnerki. Cala trojka przyjazni sie z jego byłą.

Jego przyjaciele ja uwielbiaja, wciaz sie widuja, dodaja mase wspolnych zdjec, nawet w moim towarzystwie czesto o niej wspominają. Dają mi odczuć, że ja do nich nie pasuje, nie pasuje do partnera i on powinien wrócić do bylej. Wciaz mu mowia, jak to imprezuja z jego byla, jak ona sobie swietnie radzi. Polecili mu nawet film, o tym jak facet zostawia żonę i wraca do bylej partnerki - miłości z dzieciństwa.

Mój facet nic z tym nie robi, choć mówiłam mu, że źle się w tej sytuacji czuje. Jezdzi do nich sam, często zataja to przede mna. Do mnie coraz częściej ma o wszystko pretensje, o to że ja nie imprezuje, że nie robię tego czy tego, że nie lubię jego przyjaciół. Widzę, że to tracę. 

Poradzcie co mam robić w tej sytuacji?

Gość Hmmmm

Kopnąć go w d...!!! To nie facet A dziecko skoro mu znajomi mówią z kim ma żyć!!! Sorry ale to id.....ta