Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myownbravado

Potraktował mnie jak śmiecia

Polecane posty

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

No Wow chciał Cię bzyknac parę razy i alivederci Roma, baby to są głupie xD

Sorry ale byłaś jego zabawka i schowkiem na nasienie , ta historia powinna Cię czegoś nauczyć że nie poświęca się związku z dobrym facetem na patola , zachciało się wrażeń to dostałaś , nikt Cię nie powinien żałować bo sama wiedzialas co robisz dzieckiem nie jestes 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Sorry ale byłaś jego zabawka i schowkiem na nasienie , ta historia powinna Cię czegoś nauczyć że nie poświęca się związku z dobrym facetem na patola , zachciało się wrażeń to dostałaś , nikt Cię nie powinien żałować bo sama wiedzialas co robisz dzieckiem nie jestes 

Gość Gość

Babcia nie kłamała on już dyma inną. 

Gość Gosc
8 godzin temu, Gość 93939 napisał:

On Cię nie kochal nigdy , miał szpare do zabawy ktora mu się znudziła 

Dokładnie i może miec takich więcej, juz Cie olal i pojechał do innej ,,koleżanki" która pewnie puknał. Faceci siedzący w więzieniu często udaja ze kochają żeby mieć kogoś ,,na przepustki" na seks i mieć jakieś zaplecze emocjonalne, kogokolwiek. Poczytaj sobie inne tego typu tematy. On juz udowodnił ze ważniejsi dla niego są koledzy i juz znalazł sobie inna naiwna do której miał jechać. Obudź się! On nigdy Cie nie kochał.

Gość Zocha

Gdzie sie poznaliacie?

Gość Gosc
54 minuty temu, Gość Gość napisał:

Dokladnie, dlatego tak się starał żeby Cie urobic, nie mieć poczucia osamotnienia, mieć z kim pisać i kogo ru...c na przepustkach. Wiedział ze musiał się postarać żebyś rzuciła tamtego dla niego. Taka autoreklama. A teraz znalazł inna niunie do której wystroil się i pojechał a Ciebie ma w d...e (co udowodnil juz na weselu). Długo Cie zwodzil, ale to była gra, przemyślana przez niego. Dalej bedziesz traciła czas na czekanie na d...a który Cie nie kocha? A faceci często ,,dobrodusznie" próbują zniechęcić do siebie kobietę przez standardowe teksty typu ,,jesteś za dobra dla mnie, nie zasługuje na Ciebie", a w tym przypadku było cos w stylu ,,nie możesz więcej marnowac czasu i czekać na mnie, musisz zapomnieć o.mnie.i ułożyć sobie życie" taaa przecież Ci nie powie ze znalazł juz inna do dymania i mu się znudzilas wiec nie jesteś mu potrzebna. Serio taka naiwna jesteś???

Gość Gość

Dlatego jestem zdania że facetom się powinno dozowac seks a nie rzucasz obecnego dla nowego i od razu rozkrak , pouzywal i rzucił