Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaś Kowalski

Obserwacja: Blondynki to największe malkontentki i marudy

Polecane posty

Gość jacha

Gość Gość przestań co chwilę spamować i tworzyć komentarze jakby od innych osób to jest żałosne nie rozumiesz? Wiem, że każdy lubi co innego a raczej na co może sobie pozwolić. Ja wolę blondynki, bądź czarnowłose. Dla mnie pisanie jakoby te z brązowymi były bardziej wyraziste gdy większość kobiet w Polsce ma ten kolor włosów jest próbą leczenia kompleksów. Blondynka w czerwonej ...ence to jest to.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość jacha napisał:

Przestań się kompromitować i mnie pouczać patrząc na to jak ty piszesz. Przed i nie stawia się przecinka i zdanie kończy się kropką pani inteligentna inaczej. Jestem facetem, często rozmawiam o tych kwestiach z kolegami i pozwól, że o preferencjach mężczyzn będą pisać faceci, a nie baby z kompleksami.

Tak samo jak ktoś kocha azjatki to nawet na Ciebie nie spojrzy 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość jacha napisał:

Gość Gość przestań co chwilę spamować i tworzyć komentarze jakby od innych osób to jest żałosne nie rozumiesz? Wiem, że każdy lubi co innego a raczej na co może sobie pozwolić. Ja wolę blondynki, bądź czarnowłose. Dla mnie pisanie jakoby te z brązowymi były bardziej wyraziste gdy większość kobiet w Polsce ma ten kolor włosów jest próbą leczenia kompleksów. Blondynka w czerwonej ...ence to jest to.

Spójrz na komentarze w joe monster jak są blondyny to od razu milion komentarzy że brunetki lepsze , jak są brunetki to każdy je chwali 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość jacha napisał:

A dla mnie drobna czarna azjatka to jest to i blondyna wygląda jak kupa przy niej , dziękuję za uwagę 

Gość Gość

Najładniejsze są latynoski , azjatki wloszki czyli wszystkie czarne, blondynki sa brzydkie nawet dla poludniowcow 

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

A dla mnie drobna czarna azjatka to jest to i blondyna wygląda jak kupa przy niej , dziękuję za uwagę 

Żadna blondyna nie jest godna nawet całować pięt japonek czy filipinek 

Gość Gość
24 minuty temu, Gość jacha napisał:

Cała masa brednii, ile razy można powtarzać że jak ktoś ma brzydka twarz to mu blond nie pomoże, najważniejsze są rysy twarzy , proporcje twarzy a nie kolor włosów, lepsza piękna ruda od brzydkiej blond , włosy można przemalowac a jak ktoś ma wielki kinol albo długa twarz jak koń to mu nic oprócz operacji nie pomoże 

Gość Gosc

Ale ktoś ma tu ból tyłka na blondynki 😂

Gość Gosc
15 minut temu, Gość Gość napisał:

Cała masa brednii, ile razy można powtarzać że jak ktoś ma brzydka twarz to mu blond nie pomoże, najważniejsze są rysy twarzy , proporcje twarzy a nie kolor włosów, lepsza piękna ruda od brzydkiej blond , włosy można przemalowac a jak ktoś ma wielki kinol albo długa twarz jak koń to mu nic oprócz operacji nie pomoże 

No tak, bo świńskie nosy są piękne i te czerstwe, wiejskie okrągłe twarze. Chrum chrum 😉

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

No tak, bo świńskie nosy są piękne i te czerstwe, wiejskie okrągłe twarze. Chrum chrum 😉

U kobiety lepsza jest twarz okrągłą niż długa konska 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Ale ktoś ma tu ból tyłka na blondynki 😂

Zrozum że inny gust to nie bol tyłka ja lubię czarne doopiaste latynoski i żadna blond tego nie zmieni bo są poprpstu nijakie 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

U kobiety lepsza jest twarz okrągłą niż długa konska 

Ukrainki azjatki maja okrągłe twarze i są piękne, niemki i holenderski mają długie i są brzydkie 

Gość Gość

Pyzata brunetka to sama słodycz 

Gość nygus

blondynki mają genetyczne predyspozycje do depresji