Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mateusz

Jeżdżę samochodem z trzema dziewczynami brunetkami i kolegą żeby podrywac wszystkich chlopakow w okolicy nawet tych zajetych tylko dla zabawy

Polecane posty

Gość Mateusz

Jeździmy i wysylamy nasze kolezanki zeby podrywaly innych obcych chlopakow, nawet tych zajetych zeby isch uwieść na jedna noc a później sie z tych naiwniakow nabijamy 😁

Gość Michal

chlopaki nie dajcie się nabrać, wiem co mówię bo sam się dałem nabrać, uwiodly mnie a później z kolegami zrobiły zdjęcia i pokazywali wszystkim mój tyłek i się z tego wysmiewali na facebooku, a co się dowiedzialem zrobili to samo paru starszym chlopakom około 30lat. Oni nie raz piszą do chlopakow swoich koleżanek i sprowadzaja ich tylko po to zeby sie zabawic. Bądźcie czujni

Gość Alj

Widzialem jak przyjeżdżają samochodami, ten chłopak przywozi zawsze 3 dziewczyny, a inni przyjezdzaja rowerami na schadzki

Gość Mateo

One tańczą dla mnie😁

Gość Mateo

One tańczą dla mnie😁

Gość Gość

Tutaj dla takich wpisów potrzebny jest psychiatryk

Gość Claide

Jeżdżę za pewna dziewczyna i pokazuje jej zdjęcie wszystkim chlopakom, kazdy na nią leci, chlopaki za nią szaleją ale to jest bogini wszystkich brunetek❤

Gość Pasztety 3

Te 3 paszczaki nie mają z NIĄ żadnych szans, wiem bo widziałem, kogo ty w samochodzie wozisz hahahahahaha😂😂😂

Gość Auuu hahaahahaaha

A widzialam ich na mieście w nocy jechali i krzyczeli coś, jacyś nienormalni

Gość Gosc
17 minut temu, Gość Mateo napisał:

One tańczą dla mnie😁

Ha już się ciesz ze dla Ciebie  naiwniaku.

Gość Pawcio
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Sam po nie dzwoniłem, jeszcze tak głośno krzyczalem przez telefon że pół osiedla słyszało 😁 i po paru minutach kolega je przywiozl i tanczyly tylko dla mnie, chciały też wejść na samochód kolegi ale im się nie udało, takie dziwolągi ale jak juz przyjechały to popatrzylem co one robią to się przestraszylem, zakrecily się wokół mojego starszego kolegi i zaczely piszczec jak wariatki pewnie już byly po alko, a chlopaki z politowaniem popatrzyli na nie i zaczęli się z nich śmiać. Później kolega zawiózł je do domu bo to pomylowe wariatki 

Gość Gosc

Cale osiedle je zna, przeciez to tanie pasztety za 1zł 

Gość Gosc
13 minut temu, Gość Gosc napisał:

A Ty kto?

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Pawcio napisał:

Sam po nie dzwoniłem, jeszcze tak głośno krzyczalem przez telefon że pół osiedla słyszało 😁 i po paru minutach kolega je przywiozl i tanczyly tylko dla mnie, chciały też wejść na samochód kolegi ale im się nie udało, takie dziwolągi ale jak juz przyjechały to popatrzylem co one robią to się przestraszylem, zakrecily się wokół mojego starszego kolegi i zaczely piszczec jak wariatki pewnie już byly po alko, a chlopaki z politowaniem popatrzyli na nie i zaczęli się z nich śmiać. Później kolega zawiózł je do domu bo to pomylowe wariatki 

Ha ha tak św to tłumacz dobrze ze nie znam żadnego Pawła .Mateuszb Kicek Przeginia i wióry polecaą maupa jedna!

Gość Dziara

Mateusz Kicek gdzie twój kolega? Jak idę ulicą to na mnie trąbi 🙂 widać że flirciarz 😁