Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alibaba

Mam ponad 40stke i nie chce mi się już ruhać

Polecane posty

Gość alibaba

nie patrze na kobiety jak na mięso, po prostu nie mam ochoty ruhać jak dawniej, zaczynam dostrzegać ludzkie cechy u kobiet, wiem że to obrzydliwe

Gość To może

Tfuj przez przypadek  zakochadz się  Tfuj

Gość gosc

A co na to twoja kobieta.Nie przeszkadza jej twoje zachowanie

Gość brent

Baby kubią takich ziomków bo nie zdradzają, mają w doopie laski machające doopami, nie działa to na nich.

Gość tomek

ja mam to samo, patrze na te wszystkie lalki które się pindzlują i tylko mam z nich beke

Gość mała

a ja mam 35 lat i tak bardzo chciałabym być zauważona, adorowana, czuć znów choć odrobinę namiętności.. niestety mój nieco starszy mąż też powoli popada w 'niechęć' 😞

Gość widocznie
16 godzin temu, Gość alibaba napisał:

nie patrze na kobiety jak na mięso, po prostu nie mam ochoty ruhać jak dawniej, zaczynam dostrzegać ludzkie cechy u kobiet, wiem że to obrzydliwe

uzywasz mózgu a nie jajek

Gość Gość

Miałem tak samo.  Okazało się że wystarczyło trochę testosteron podkręcić, endokrynolog w 3 miesiące mnie naprawił.  Z jednej strony fajne doświadczenie widzieć ludzi "kobiecym oczami" z drugiej jednak, lubię siebie jako taka seksistowska świnie. 

Gość ...
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Miałem tak samo.  Okazało się że wystarczyło trochę testosteron podkręcić, endokrynolog w 3 miesiące mnie naprawił.  Z jednej strony fajne doświadczenie widzieć ludzi "kobiecym oczami" z drugiej jednak, lubię siebie jako taka seksistowska świnie. 

A ja straciłam ochotę na facetów jak poczytałam kafe..........

Gość Jacek
18 minut temu, Gość Gość napisał:

Ciebie 3 miesiące leczył?Mam 42 l i mnie leczył 1,5 roku.Teraz testosteron mi skoczył do 750(norma 840).Są zastrzyki które robi się w tyłek lub udo co 2 tyg.Życie jest piękne!!!!😛😛😛

Gość Senna
1 godzinę temu, Gość ... napisał:

Haha ja tez:) a kobiet juz nie lubie przez cafe, ale mam w realu przeciwienstwo tych poprancow i wariatek  i to moje swiatelko w tym mroku zgnilych umyslow:)

Gość ...
2 minuty temu, Gość Senna napisał:

Haha ja tez:) a kobiet juz nie lubie przez cafe, ale mam w realu przeciwienstwo tych poprancow i wariatek  i to moje swiatelko w tym mroku zgnilych umyslow:)

Piątka za ten tekst!Bo ja....mam paru dobrych przyjaciół, rodzinę..a tacy znajomi z ograniczonym myśleniem nie są mi potrzebni..Dzięki kafe uswiadomiłam sobie,jaka jestem wartościowa i za mało doceniałam samą siebie..skoro tyle fałszywych bab wokoło i zakłamanych facetów robi furorę w sieci ..to ja jestem warta miliony:))))))))))Od dziś cenię się sama jeszcze bardziej..a facetów omijam szerokim łukiem..chyba,że spotkam mężczyznę to się zastanowię co zrobię.....

Gość gość
12 minut temu, Gość ... napisał:

Piątka za ten tekst!Bo ja....mam paru dobrych przyjaciół, rodzinę..a tacy znajomi z ograniczonym myśleniem nie są mi potrzebni..Dzięki kafe uswiadomiłam sobie,jaka jestem wartościowa i za mało doceniałam samą siebie..skoro tyle fałszywych bab wokoło i zakłamanych facetów robi furorę w sieci ..to ja jestem warta miliony:))))))))))Od dziś cenię się sama jeszcze bardziej..a facetów omijam szerokim łukiem..chyba,że spotkam mężczyznę to się zastanowię co zrobię.....

Brawo.Mądre myślenie.

Gość Kobieta
1 godzinę temu, Gość ... napisał:

Ja tez

Gość gość
4 godziny temu, Gość mała napisał:

a ja mam 35 lat i tak bardzo chciałabym być zauważona, adorowana, czuć znów choć odrobinę namiętności.. niestety mój nieco starszy mąż też powoli popada w 'niechęć' 😞

Mała mam tak samo, widzę że mąż nie angażuje się jak kiedyś. Nie interesuje go już czy ja jestem spełniona seksualnie.  Przez to w mojej głowie są myśli o innych facetach ,gdzie nigdy wcześniej nie było takiej sytuacji. Jedynie co zauważył to to ,że kiedyś nie robiłam takich rzeczy jak teraz. To ich popadanie w niechęć czasami może mieć zgubne skutki pod postacią poroża,

Gość Alek
13 godzin temu, Gość mała napisał:

wam babom po 30 samo ruuchanie w pustych łbach, makabra

Gość Gość
11 godzin temu, Gość Gość napisał:

Zwykly knur

Gość Ben
21 godzin temu, Gość ... napisał:

Bierz facetów starszych którzy mają niższe libido i nie myślą tylko o zaliczaniu lasek, tylko widzą cie jako człowieka a nie jak kawał mięsa do ruhania.

Gość gość
22 godziny temu, Gość ... napisał:

Ty to w ogóle nigdy nie miałaś ochoty na facetów ja cię znam powtarzałaś często wszystkim naokoło że do łózka tylko po ślubie a za sex przedmałżeński jest piekło bo to grzech...

Gość fruuu

Nic złego w seksie po ślubie, dawniej tylko tak było

Gość ona ona ona 30
Dnia 8.10.2019 o 18:18, Gość Kobieta napisał:

Ja tez

I ja i ja. 🙂