Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyska

Czy jestem przebojowa?Jak oceniacie moj charakter?

Polecane posty

Gość pyska

Ja juz nie wiem co tak naprawdę oznacza slowo przebojowość.Wydaje mi się że jestem pół na pół...a Wy co sądzicie?

Jeśli chodzi o charakter to tak... jestem roztrzepana, niezorganizowana, czesto czegos zapominam, gubie, miesza mi sie wszystko bo nie umiem sie skupic.Musze sobie cos przypominac kilka razy zeby zapamietac 😕 czasami jestem sprytna i wyrachowana,czasem swiadomie rezygnuje z wlasnego dobra na rzecz kogos innego bo np.go polubie albo wiem,ze potrzebuje tego a mam mozliwosci by miec wszystko dla siebie; czesto mam mile gesty wobec innych.czasami taktowna, czasem nie,zalezy od sytuacji i aktualnych potrzeb.Czesto chce stawiac na swoim.Jestem uczuciowa i kocham ludzi wiec zaczelam myslec przed zrobieniem czegos, jest to ciezkie, bo kiedys kierowalam sie impulsem ale jak widzialam ze ranie ludzi to zaczelam sie nad soba zastanawiac zglebiac psychologie itd, umiem okazywac uczucia, jestem romantyczna wiec sex tylko gdy sie zakocham-wtdy jestem naprawde namietna i chętna, ale tak to mogloby dla mnie nie istniec, nawet sie nie masturbuje; nie mam parcia na stały zwiazek i rodzinę. jestem lojalna wobec przyjaciol ale czesto i wobec obcych choc nie muszę ,robie to bo chce a nie musze; nigdy nie probuje sie przypodobac, jestem soba nawet jak mam sie narazic na krytyke; mam zainteresowania, ale nie mam szerokiej wiedzy, nie lubie imprez,  a np.skoki spadochronowe, splywy kajakowe, wesole miasteczko,spacery itd.Lubie spedzac czas wsrod ludzi, rzadko ogladam filmy jak juz to w grupie przyjaciol ale uwazam ze to nudne; wierze w siebie. lubie sie usmiechac ale wiadomo nie robie tego ciagle, mam zmienne nastroje ale staram sie byc twarda i szukac pozytywow nawet w malych rzeczach zeby sie smiac. ambitna raczej nie jestem, chyba ze w sferze uczuciowej i towarzyskiej bo jest dla mnie wazna

jak widze ze ktos z uporem maniaka patrzy na swoje korzysci, jest podly to jestem taka sama. wtedy potrafie byc przebiegla, konsekwentna,  wrecz podla.

Gość pyska

cd.

mam nadzieje ze sie nie powtarzam ale jestem zmeczona bo nie spalam juz od 20h.

lubie rozmawiac, ,dowiadywac sie nowych rzeczy, drazyc, czasem jestem nadgorliwa. mam kilka zasad ktorych sie trzymam ale umiem byc spontaniczna...

Gość pyska

i jeszcze jestem rozrzutna

Gość pyska

i wielu rzeczy nie umiem, staram sie byc samodzielna ale nie zawsze mi to wychodzi

Gość gosc jasnowidz

I gdzie tu ta przebojowosc? Bardziej pasujesz na ADHD. 

Gość nice

Na pewno jesteś egocentryczna skoro tak analizujesz siebie i powierzchowna skoro nie masz głębokiej wiedzy. 

Gość pyska

Nie pytaj czemu analizuje siebie😧

Gość jak zwykle

d-e-bil pisze pod kogos

Gość Gość

Jak wyrzej. Zaburzenia koncentracji i egocentryzm to nie przebojowosc. Ja tu nie widze cech ktore mialyby sprawic, ze wybijasz sie przed tlum czy przyciagasz ludzi. 

Gość Parassolka
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Jak wyrzej. Zaburzenia koncentracji i egocentryzm to nie przebojowosc. Ja tu nie widze cech ktore mialyby sprawic, ze wybijasz sie przed tlum czy przyciagasz ludzi. 

Zaburzenie koncentracji?Pijany jest ?

Gość Gość

No tak sie ogolnie mowi na roztrzepanie, niezorganizowanie i gubienie lub zapominanie rzeczy i nieumiejetnosc skupienia uwagi. Pierwsze zdanie drugiego paragrafu.

Gość Parassolka
5 minut temu, Gość Gość napisał:

No tak sie ogolnie mowi na roztrzepanie, niezorganizowanie i gubienie lub zapominanie rzeczy i nieumiejetnosc skupienia uwagi. Pierwsze zdanie drugiego paragrafu.

Hmm mie spotkałam się jeszcze z takimi osobami .Strasznie dużo tego.Rozstrzepanie?gubienie ?niezorganizowanie??jak można tak funkcjonować?Co gubi i czego nie potrafi organizować?

Gość Parassolka

Co to znaczy nieumiejetne skupianie uwagi?Może jest myślą mi gdzie indziej albo ma za dużo na głowie czy jak ?Aczkolwiek na głowie chyba nie ma dużo bo autorka o dzieciach nie wspomina ani no związkach .Pracuje ?uczy się?

Gość Gość

A jakie to ma znaczenie? Skoro sama o sobie tak pisze to pewnie tak jest

Gość Parassolka
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

A jakie to ma znaczenie? Skoro sama o sobie tak pisze to pewnie tak jest

Watpię

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Parassolka napisał:

Watpię

Wybacz. Zapomnialam, ze twoje zaburzenia pozwalaja ci czytac w myslach i wiedziec lepiej jak wyglada czyjes codzienne zycie

Gość Charles

Wygladasz na typ kobiety, ktory jest bardzo meczacy.

Gość Parassolka
45 minut temu, Gość Gość napisał:

Wybacz. Zapomnialam, ze twoje zaburzenia pozwalaja ci czytac w myslach i wiedziec lepiej jak wyglada czyjes codzienne zycie

Moje  Zaburzenie?dlaczego mnie obrażasz?Jakie zaburzenie?Chamstwo.!