Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Parassolka

Jak nie zapraszac zajetej

Polecane posty

Gość Parassolka

Chcecie wiedzieć?

Gość fajne uczucie???????
3 minuty temu, Gość Parassolka napisał:

Chcecie wiedzieć?

chcemy wiedzieć jak to jest być facetem udając parasol?????????

Gość Parassolka
24 minuty temu, Gość fajne uczucie??????? napisał:

chcemy wiedzieć jak to jest być facetem udając parasol?????????

Nie wiem czy takie fajne jeśli robi się to nieumiejętnie .Piszę to z perspektywy kobiety może ktoś zrozumie że wygląda to źle.

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Parassolka napisał:

Nie wiem czy takie fajne jeśli robi się to nieumiejętnie .Piszę to z perspektywy kobiety może ktoś zrozumie że wygląda to źle.

Na pewno..materiał plus parę drutów..nic ciekawego nad głową..pisze to z perspektywy kobiety chodzącej w deszczu z parasolką a nie udającej parasol hahahahaha

Gość Parassolka

Ja rozumiem że serce nie sługa wpadnie taka komuś w oko i człowiek głupieje ale żeby aż tak cudzym kosztem się zabawić tego nie zrozumiem nigdy .

Po pierwsze co należałoby zrobić i czego kategorycznie robić nie wolno o tym dowiecie się w następnym odcinku .:-)C.D.N.....

Gość gosc
Przed chwilą, Gość Parassolka napisał:

Ja rozumiem że serce nie sługa wpadnie taka komuś w oko i człowiek głupieje ale żeby aż tak cudzym kosztem się zabawić tego nie zrozumiem nigdy .

Po pierwsze co należałoby zrobić i czego kategorycznie robić nie wolno o tym dowiecie się w następnym odcinku .:-)C.D.N.....

NIE ZADAWAC SIĘ Z TAKIMI JAK TY...proste a ciąg dalszy zbyteczny..bo w oko to może wpaść tylko kawałek drutu jak parasol wygnie na wietrze..ale o tym doskonale wiesz człowieku udający coś górnolotnego..a jesteś nikim..udowodnione na kafe wielokrotnie..aż tu mnie przygnało by to w końcu zrozumieć

Gość Parassolka
7 minut temu, Gość gosc napisał:

NIE ZADAWAC SIĘ Z TAKIMI JAK TY...proste a ciąg dalszy zbyteczny..bo w oko to może wpaść tylko kawałek drutu jak parasol wygnie na wietrze..ale o tym doskonale wiesz człowieku udający coś górnolotnego..a jesteś nikim..udowodnione na kafe wielokrotnie..aż tu mnie przygnało by to w końcu zrozumieć

Nie zmieniaj tematu.Nie o to chodzi.Jestem matka i żoną a zostałam potraktowana jak śmieć.Wszyscy są moim zachowaniem oburzeni bo przecież on chciał,,tylko zaprosić mnie,, na kawę" podobno.W podpunktach więc wam wypisze jak tego robić nie wolno w odpowiedzi na tytuł tematu,,Jak zaprosić zajętą""Mam nadzieję ze wyciągnięcie wnioski i proszę mi mie przerywać!

Gość Parassolka
7 minut temu, Gość gosc napisał:

Nie zmieniaj tematu.Nie o to chodzi.Jestem matka i żoną a zostałam potraktowana jak śmieć.Wszyscy są moim zachowaniem oburzeni bo przecież on chciał,,tylko zaprosić mnie,, na kawę" podobno.W podpunktach więc wam wypisze jak tego robić nie wolno w odpowiedzi na tytuł tematu,,Jak zaprosić zajętą""Mam nadzieję ze wyciągnięcie wnioski i proszę mi mie przerywać!

Gość g/o/s/c

sraj wykrzyknikiem gdzie indziej..bo dla mnie jesteś będziesz i byłaś/byleś NIKIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oburzenie jest tylko istnieniem takiego czegoś w necie

Gość Gość
6 minut temu, Gość Parassolka napisał:

Autoprezentacja swoistej głupoty i zaburzeń osobowości danej jednostki świadczy tylko o narastającym problemie.Zaiste powiadam bycie tak dziwnym zjawiskiem świadczy tylko o problemach współeczesnego świata-nie wiemy co za porażka człowieka siedzi po drugiej stronie..Cóż, jak mi przykro :))))))))))))

Gość gosc
11 minut temu, Gość Parassolka napisał:

nie przerywam a czekam łaskawa Pani

Gość Parassolka

Po pierwsze zajęta to zajęta .

Po drugie jeśli chcę ktoś przejść z relacj służbowej na prywatną to robi to osobiście i w cztery oczy a nie z udziałem innych 

3.Jeżeli ktoś dzwoni  nz telefon stacjonarny i wysyła koleżankę żebym podała jej swój numer i przy tym się nie może przedstawić to nie ma mowy o podawaniu numeru.

4.Jeżeli mimo nie podania numeru po minucie jednak pisze to zdobył ten numer nielegalnie bez mojej zgody.

5.Jeśli pisze do mnie w dodAtku z anonima zapraszając mnie na kawę to o żadnej choćby kawie czy lodach ,nie może być mowy.

6Jesli po odmowie zaczyna być chamski i wulgarny to powinien liczyć się z konsekwencjami.

7.Jeżeli rzuca tekstem ,,spędzamy razem noc dobrze wiem ze tego chcesz""to zasługuje na kopa w jaja .

8.Jeśli dodatkowo krytykuje mój biust i wypisuję ze Maz nie wie kogo trzyma pod swoim dachem to powinien za to odpowiedzieć.

9.Jeżeli zarzuca mi zdradę tylko dlatego ze spotkał się z odmową to powinie liczyć się z tym ze podam  o Zniesławienie K.c art212

Gość Parassolka
14 minut temu, Gość g/o/s/c napisał:

sraj wykrzyknikiem gdzie indziej..bo dla mnie jesteś będziesz i byłaś/byleś NIKIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oburzenie jest tylko istnieniem takiego czegoś w necie

Trochę kultury!

Gość dziękuje
4 minuty temu, Gość Parassolka napisał:

Po drugie jeśli chcę ktoś przejść z relacj służbowej na prywatną to robi to osobiście i w cztery oczy a nie z udziałem innych 

3.Jeżeli ktoś dzwoni  nz telefon stacjonarny i wysyła koleżankę żebym podała jej swój numer i przy tym się nie może przedstawić to nie ma mowy o podawaniu numeru.

4.Jeżeli mimo nie podania numeru po minucie jednak pisze to zdobył ten numer nielegalnie bez mojej zgody.

5.Jeśli pisze do mnie w dodAtku z anonima zapraszając mnie na kawę to o żadnej choćby kawie czy lodach ,nie może być mowy.

6Jesli po odmowie zaczyna być chamski i wulgarny to powinien liczyć się z konsekwencjami.

7.Jeżeli rzuca tekstem ,,spędzamy razem noc dobrze wiem ze tego chcesz""to zasługuje na kopa w jaja .

8.Jeśli dodatkowo krytykuje mój biust i wypisuję ze Maz nie wie kogo trzyma pod swoim dachem to powinien za to odpowiedzieć.

9.Jeżeli zarzuca mi zdradę tylko dlatego ze spotkał się z odmową to powinie liczyć się z tym ze podam  o Zniesławienie K.c art212

łaskawa Pani punkt 7 SUPER

Gość 666

Służbowo Cię potraktuje 

Gość 666

Jesteś równie okrutny jak widać 

Gość Parassolka
4 minuty temu, Gość dziękuje napisał:

dokładna treść esemesa brzmi ,,spedzmy razem noc dobrze wiem że tego chcesz masz to wymalowane na twarzy::"po takim przyrownaniu mnie do jakiejś łatwej szmaty o innej reakcji nie może być mowy.

Gość Parassolka

Innych wulgarnych tekstów tego osobnika nawet nie chcę mi się cytować.

Zatem ludzie jeśli zapraszacie kogoś na kawę to 

A)Róbcie to legalnie jeśli poda numer

B)normalnie się przedstawicie bez owijania w bawełnę typu ,,jestem policjantem",nasze rodziny się znają"chodziliśmy razem do klasy"czy tam inne pierdoły..typu ,,zadzwoń na policję może ją odbiore"

Zachowanie podlotka,gownarzeria.

C)nie mscijcie się chamsko i wulgarne w momencie odmowy

D)nie posadzajcie kobiety zajęte o zdradę z kimś innym!

E)nie wciagajcie w to innych.

Gość paranoja
6 minut temu, Gość Parassolka napisał:

dokładna treść esemesa brzmi ,,spedzmy razem noc dobrze wiem że tego chcesz masz to wymalowane na twarzy::"po takim przyrownaniu mnie do jakiejś łatwej szmaty o innej reakcji nie może być mowy.

bo świat zszedł na szm.aty a nie na psy..a ktoś określający się parasolka,czyli składadający sie ze szm.aty i drutu śmie pouczać innych.Istna paranoja ani śmieszna ani straszna tylko żałosna.

Gość paranoja

i znów udowadnia,że jeste N>I>K>I>M wartym zapamiętania

Gość Parassolka
14 minut temu, Gość paranoja napisał:

bo świat zszedł na szm.aty a nie na psy..a ktoś okreśvvlający się parasolka,czyli składadający sie ze szm.aty i drutu śmie pouczać innych.Istna paranoja ani śmieszna ani straszna tylko żałosna.

Jakim prawem  mnie obrażasz?Wredna jesteś .Ja nie uznaje zdrady! Jak rownież teksty typu -,,rozłożyłaś mogi przed Wojtusiem"są nie na miejscu!i są podstawą do złozenia pozwu w Sądzie o Zniesławienie .

Zatem jeżeli ktoś chcę raz jeszcze i w sposób kulturalny oraz tak jak należy imiennie nie z partyzanta i nie z udziałem osób trzecich przedyskutować temat to zapraszam.

Podaję swój numer 510 470 222.

Gość Gość
39 minut temu, Gość Parassolka napisał:

👍👍👍

Gość gosc
2 godziny temu, Gość Parassolka napisał:

Jakim prawem  mnie obrażasz?Wredna jesteś .Ja nie uznaje zdrady! Jak rownież teksty typu -,,rozłożyłaś mogi przed Wojtusiem"są nie na miejscu!i są podstawą do złozenia pozwu w Sądzie o Zniesławienie .

Zatem jeżeli ktoś chcę raz jeszcze i w sposób kulturalny oraz tak jak należy imiennie nie z partyzanta i nie z udziałem osób trzecich przedyskutować temat to zapraszam.

Podaję swój numer 510 470 222.

lipa z tym numerem

Gość Parassolka
13 minut temu, Gość gosc napisał:

lipa z tym numerem

Dlaczego lipa?zmieniłam numer po tym incydencie.

Gość Parassolka
4 godziny temu, Gość gosc napisał:

nie przerywam a czekam łaskawa Pani

Jeden kulturalny komentarz

Gość Parassolka
20 godzin temu, Gość dziękuje napisał:

Co jest takiego super w pkt 7?