Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Najchętniej wyrzuca sie ze swojego życia osoby

Polecane posty

Gość Gość

Którym nie pasuje że jesteś sobą

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Być sobą a być sobą to wielka różnica czasami. Każda potwora znajdzie swego amatora, poza tym.

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Być sobą a być sobą to wielka różnica czasami. Każda potwora znajdzie swego amatora, poza tym.

Miałam w dzieciństwie taka koleżankę bylam ja siostra i ona i w późniejszym czasem stalam się trochę chłopczyca i tamta niby koleżanka zaczęła mnie unikac i kolegowala się tylko z moja siostra

Gość gość

na odwrót, jak jesteś sobą to ludzie do ciebie lgną i nie mają nic przeciwko tobie

Gość Lololl
8 minut temu, Gość gość napisał:

na odwrót, jak jesteś sobą to ludzie do ciebie lgną i nie mają nic przeciwko tobie

Taaa na pewno powiedz to tranzystorom w ...enkach

Gość gosc
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Nieprawda. Wyrzuca się z życia osoby które ci nie pasują, szkodzą ci, które mają na ciebie zły wpływ. I bardzo dobrze. Nie każdy się musi lubić.

30 minut temu, Gość gosc napisał:

Nieprawda. Wyrzuca się z życia osoby które ci nie pasują, szkodzą ci, które mają na ciebie zły wpływ. I bardzo dobrze. Nie każdy się musi lubić.

Poprawka - Osoby , ktore odbierasz jako takie jak opisujesz. Wiele osob pozostaje pod wplywem szkodliwych dla siebie ludzi. Przynajmniej dopoki sobie nie uswiadomia szkodliwego wplywu.

Gość gosc
Przed chwilą, ZUZANNA napisał:

Poprawka - Osoby , ktore odbierasz jako takie jak opisujesz. Wiele osob pozostaje pod wplywem szkodliwych dla siebie ludzi. Przynajmniej dopoki sobie nie uswiadomia szkodliwego wplywu.

Racja. Ale jeżeli (pod warunkiem ze nie masz schizofrenii ani nerwicy lękowej) czujesz się w czyimś towarzystwie źle, widzisz że ktoś ma na ciebie wpływ destrukcyjny, czasem to jest podświadome,  należy taką osobę usunąć albo przynajmniej ograniczyć kontakty do minimum.