Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konfederacja zwycięska

Korwin nauczyciel obrony.

Polecane posty

Nie głosujcie na układ okrągłostołowy oraz na numery nr 1 na listach, gdyż to są pacynki z listy prezesa, którzy rozgrabiają pieniądze dla i do warszawy. Cierpią zawsze małe gminy - wasze gminy. Nigdy na numery jeden. Nie bądzcie ...ami. Poza tym nie głosujcie na pis, który nie sprzeciwił się merkel w sprawie europejskiej armii. Głosowanie na układ okrągłostołowy - pis, psl, sld, koalicja europejska, platforma niemiecka, wiosna to głos na rozbiór żydowski polski, oraz na wchłonięcie niemieckie polski - czyli rozbiór unijno żydowski poslki. Pis nie broni życia, gdyż zakazał posłom wypowiadać się w sprawie obrony życia. pis jest za aborcją. Wymienianie przestęspstww pisu to jak żygi małolata po żydowskiej wódce. Głosujcie na Konfederację - proszę o głos na nich ze względu iż to oni są ideologicznie kulturowo chrześcijańscy a nie zdradziecki pis... szydło beata agentka żydowska szkolona w usa pośle na s na front bo pis idzie na wojnę z usa przeciwko rosji i wyśle swojego syna do usa a wy będziecie ginąć tutaj za pis i za żydów.

Kiedy ,,przyde" z roboty ten temat ma mieć boskie doświadczenie +4 - terminologia hattricka.

Gość Gość
8 godzin temu, Gość Konfederacja zwycięska napisał:

przeciwko rosji

"Będę głosował na Konfederację, bo chcę żeby Polska stała się republiką Rosji". -  Tego chce Konfederacja? -Spadaj z tym swoim Korwinem żydem, nigdy więcej zaboru rosyjskiego.

13 godzin temu, Gość Gość napisał:

to jakiś bełkot.

Twój bełkot.  Beukot.

Gość Hej naiwni

Każda partia w Polsce jest tego samego warta a wy się żrecie. Nie ma u nas już porządnych polityków i wiem że chcielibyście wierzyć że jest nadzieja na kogoś fajnego w władzy ale to tylko iluzja.

13 godzin temu, Gość Gość napisał:

"Będę głosował na Konfederację, bo chcę żeby Polska stała się republiką Rosji". -  Tego chce Konfederacja? -Spadaj z tym swoim Korwinem żydem, nigdy więcej zaboru rosyjskiego.

poznaj żydowską okupację:  chodniki tylko dla żydów tak samo jak broń tylko dla żydów.

żydówka cię ściągnie na chodniku, boś żarł mięso, a to był batonik..ale ona ma broń i to ona ma pierwsze i ostatnie słowo.

tylko żydzi z bronią na polskich ulicach.  to ci da pis psl sld, niemiecka koalicja i platforma.

a twoja żona dla ciebie tylko w poniedziałek po żydowskim święcie. reszta dni dla żyda praca ciałem.

Gość Gość
7 minut temu, Gość Konfederacja zwycięska napisał:

poznaj żydowską okupację:  chodniki tylko dla żydów tak samo jak broń tylko dla żydów.

żydówka cię ściągnie na chodniku, boś żarł mięso, a to był batonik..ale ona ma broń i to ona ma pierwsze i ostatnie słowo.

tylko żydzi z bronią na polskich ulicach.  to ci da pis psl sld, niemiecka koalicja i platforma.

a twoja żona dla ciebie tylko w poniedziałek po żydowskim święcie. reszta dni dla żyda praca ciałem.

W zasadzie tego bełkotu nie warto nawet komentować. Dam ci sfrustrowany psycholu tylko jedną radę: do specjalisty biegiem! Niech ratuje te ostatnie szare komórki w tym zlasowanym przez nazioli łbie 😂 Jeebana sieroto po Adolfie 😂