Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Mam obsesje na punkcie pewnej kobiety

Polecane posty

Gość Dobra Rada
Dnia 11.10.2019 o 16:37, Gość gosc gosc napisał:

Tak w sam raz, 😉 jest Wysoka i w moim typie :L( ale musimy sie rozstac na cale życie ^^ xD

Kieruj się sercem, bo w życiu najważniejsza jest miłość. Chyba nie chcesz do końca życia udawać, że jesteś szczęśliwy. Jak długo tak wytrzymasz? Później rozpacz i tęsknota może się przerodzić w nerwicę, depresję. ZAWALCZ o kobiete, którą naprawdę kochasz. Jeśli to ta Jedyna, to będziecie razem - uwierz mi, jeśli nie to szybciej o niej zapomnisz. Ale nie zostawiaj sprawy niewyjaśnionej,  bo do końca życia będzie Cię prześladowała myśl: "nie miałem odwagi walczyć o miłość życia"

Gość Pewna
Dnia 11.10.2019 o 13:24, Gość Gość napisał:

Chyba zwariowalem ogólnie

Nie zwariowałeś,  tylko bardzo mocno się zakochałeś 😊 Zgadzam się, powinieneś z Nią porozmawiać o uczuciach,  i ze ona na pewno domyśla się o co chodzi. Powiedz, że nie możesz o niej zapomnieć, że próbowałeś,  ale wciąż nie daje Ci spokoju. Że nie darowałbys sobie, gdybyście ze sobą nie porozmawiali. Potem zapytaj co ona czuje. Wtedy się wszystko wyjaśni, to jedyna droga, aby odzyskać spokój ducha. Ale nie uciekaj przed tą miłością!!!