Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Gosc

Dajzman z Radomierzyc :)

Polecane posty

Go艣膰 Gosc

No ku..wa "WIEM ALE JA TAK MOWIE" Ale tempa dzida!!! Wie ze to jest zle ale tak bedzie mowila馃槀

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Gosc
9 minut temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

No ku..wa "WIEM ALE JA TAK MOWIE" Ale tempa dzida!!! Wie ze to jest zle ale tak bedzie mowila馃槀

Dzisiaj taki vlog domowy ... A kiedy sa "nie" domowe??? Ja pie.rdole Karyna ty pustaku!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Mysle, ze ona na tej podlodze sie wijac jak zmija powinna zmienic nazwe kanalu ... i koniecznie od lat 18 馃槀馃槀馃槀

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
1 minut臋 temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Mysle, ze ona na tej podlodze sie wijac jak zmija powinna zmienic nazwe kanalu ... i koniecznie od lat 18 馃槀馃槀馃槀

Cala wies ma od wczoraj polewke jak nic! Karyniasta parowa przekracza juz normy dobrego wychowania 馃ぃ

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
17 minut temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Tepota u niej jest wi臋ksza ni偶 u Ch艂opak贸w do wzi臋cia. Chodzi艂a na niemiecki i nie potrafi poprawnie wym贸wi膰 nazwy sklepu.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

a czyta艂y艣cie te dwa komenty pod filmem?

1) jaka艣 lesba j膮 po偶膮da i dr偶y na jej widok a karyna odpisuje 偶e "wow kochana, co za KOMPLET"聽

2) kto艣 jej napisa艂 偶eby na t膮 imprez臋 urodzinow膮 przynajmniej schowa艂a cycki a karyna na to "ju偶 szukam bikini na t膮 okazj臋"

Jeb.艂.am!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
26 minut temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

No ku..wa "WIEM ALE JA TAK MOWIE"聽

Mo偶e ona tak naprawd臋 m贸wi DOJCZMAN?聽馃ぃ

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Beti
Przed chwil膮, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Tepota u niej jest wi臋ksza ni偶 u Ch艂opak贸w do wzi臋cia. Chodzi艂a na niemiecki i nie potrafi poprawnie wym贸wi膰 nazwy sklepu.聽

Taaa! Na niemiecki chodzila ...馃槃 Tak jak studia skonczyla na prawko chodzila klime zamontowala metamorfoze garderoby zrobila i wiele wiele innych bajek w jej wyobrazni stworzyla 馃ぃ馃ぃ馃ぃ To zwykly brudol i kocmouch ze wsi! Zamiast glowy ma wielki siano - leb z mozgiem wrobelka pospolitego 馃槀

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Beti
7 minut temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

a czyta艂y艣cie te dwa komenty pod filmem?

1) jaka艣 lesba j膮 po偶膮da i dr偶y na jej widok a karyna odpisuje 偶e "wow kochana, co za KOMPLET"聽

2) kto艣 jej napisa艂 偶eby na t膮 imprez臋 urodzinow膮 przynajmniej schowa艂a cycki a karyna na to "ju偶 szukam bikini na t膮 okazj臋"

Jeb.艂.am!

馃槀馃槀馃槀

Udost臋pnij ten post