Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 karyna

Dajzman z Radomierzyc :) cz.3

Polecane posty

Go艣膰 Go艣膰
10 minut temu, Go艣膰 karyna napisa艂:

Karyna dasz rady 馃ぃ

Dawno takiej tandeciary nie widzia艂am, bezgu艣cie totalne. Styl latawicy wiejskiej. Niby schud艂a,ale jak stoi to nie wiem czy te s艂upy (nogi) specjalnie tak krzywi czy s膮 po prostu krzywe. Jak na tyle miesi臋cy 膰wicze艅 to efekty marne. Ona nie 膰wiczy z przyjemno艣ci膮 偶eby si臋 porusza膰 dla zdrowia聽 tylko katuje si臋 偶eby聽 m贸c si臋 na偶re膰. Par臋 kilo schud艂a i ju偶 gwiazdorzy馃ぃ ekspertka od zdrowego stylu 偶ycia.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Gosc
2 godziny temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Dajczman jak ju偶.

Och przepraszamy Karynko Dajczman oczywiscie ze dajczman 馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
8 godzin temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Dawno takiej tandeciary nie widzia艂am, bezgu艣cie totalne. Styl latawicy wiejskiej. Niby schud艂a,ale jak stoi to nie wiem czy te s艂upy (nogi) specjalnie tak krzywi czy s膮 po prostu krzywe. Jak na tyle miesi臋cy 膰wicze艅 to efekty marne. Ona nie 膰wiczy z przyjemno艣ci膮 偶eby si臋 porusza膰 dla zdrowia聽 tylko katuje si臋 偶eby聽 m贸c si臋 na偶re膰. Par臋 kilo schud艂a i ju偶 gwiazdorzy馃ぃ ekspertka od zdrowego stylu 偶ycia.

Dobre. Idealnie do niej pasuje. Sama cz臋sto powtarza艂a, ze sie uganiala z siostr膮 za ch艂opakami. Typowa puszczalska wsiura. Nie chcia艂abym takiej zony. Pewnie p贸艂 wsi ja zna od tej drugiej strony.聽

Udost臋pnij ten post