Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tja

Kiedys bylam w ciebie wpatrzona jak w obraz...

Polecane posty

Gość tja

ale potem sobie uswiadomilam,jaki Ty glupi jestes.Jestem zla sama na siebie.

Gość mosfet

Napisz po prostu że Cię olał 

Gość tja
6 minut temu, Gość mosfet napisał:

Napisz po prostu że Cię olał 

Ale bzdury :D

Gość gosc
2 minuty temu, Gość fryt napisał:

Glupi bo?

Glupi bo niedojrzaly emocjonalnie,latwo wpadasz w furie,jestes bardzo msciwy i brakuje ci samokrytyki.Uwazasz sie za bostwo a jestes tak naprawde oblesny.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Glupi bo niedojrzaly emocjonalnie,latwo wpadasz w furie,jestes bardzo msciwy i brakuje ci samokrytyki.Uwazasz sie za bostwo a jestes tak naprawde oblesny.

O następna co ją w d.pę kopnął, przyszła na kafe tylko po to by napisać o tym jaki to on głupi, zły i brzydki.

Tylko po co? Ja wiem po co, bo ma cię w D.pie a ty z tej bezradności piszesz te pierdoły bo tylko tyle ci pozostało.

Gość gosc
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

O następna co ją w d.pę kopnął, przyszła na kafe tylko po to by napisać o tym jaki to on głupi, zły i brzydki.

Tylko po co? Ja wiem po co, bo ma cię w D.pie a ty z tej bezradności piszesz te pierdoły bo tylko tyle ci pozostało.

Baaardzo mnie olal :) Sledzi moj kazdy ruch,zeby we wlasciwym momencie znowu mi dowalic :) To tylko kwestia czasu.Nie od dzisiaj sie znamy :D

Gość gosc
17 minut temu, Gość Gość napisał:

A tak poza tym nie jestes w temacie tak wiec przestan sie kompromitowac,bo chciales zablysnac a bzdury piszesz :)

Gość Gość

Nie wiem co i kto cię tu sprowadza, ale ci napiszę jak to jest.

Posiedzisz tu trochę to wpadniesz w paranoje lub zrozumiesz o co tu tak naprawdę chodzi.

Wszyscy piszą bezimiennie, czytasz jakiś temat i dopasowujesz go do siebie, wydaje ci się że to musi być ta osoba, tylko że nie tylko ty tak myślisz.

Widzisz, te tematy są pisane w taki sposób by wiele osób mogło się z nimi utozsamiać, 90% to Fake.

Sam wielokrotnie ciągnąłem nie swoje tematy pod nickiem autora, był taki jedan znany i bardzo popularny jakiś czas temu, autora już dawno nie było a temat się kręcił.

Najlepsze są te pytania, a jak ona-on ma na imię, podaj pierwszą literkę, napisz coś więcej itd.

Chodzi o to by nie pisać szegółów, ludzie się połapią że to nie do nichi stracą zainteresowanie, tak to wygląda ze strony podszywa i manipulatora.

Pozdrawiam i miłej zabawy na kafe:classic_biggrin:

Gość Gość gość

Jakbym o moim mężu czytała

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Nie wiem co i kto cię tu sprowadza, ale ci napiszę jak to jest.

Posiedzisz tu trochę to wpadniesz w paranoje lub zrozumiesz o co tu tak naprawdę chodzi.

Wszyscy piszą bezimiennie, czytasz jakiś temat i dopasowujesz go do siebie, wydaje ci się że to musi być ta osoba, tylko że nie tylko ty tak myślisz.

Widzisz, te tematy są pisane w taki sposób by wiele osób mogło się z nimi utozsamiać, 90% to Fake.

Sam wielokrotnie ciągnąłem nie swoje tematy pod nickiem autora, był taki jedan znany i bardzo popularny jakiś czas temu, autora już dawno nie było a temat się kręcił.

Najlepsze są te pytania, a jak ona-on ma na imię, podaj pierwszą literkę, napisz coś więcej itd.

Chodzi o to by nie pisać szegółów, ludzie się połapią że to nie do nichi stracą zainteresowanie, tak to wygląda ze strony podszywa i manipulatora.

Pozdrawiam i miłej zabawy na kafe:classic_biggrin:

2 osoby spotkałem z mojego życia, które tu do mnie pisały 🙂 a mogło być ich więcej, M i M

Gość szaaarrriiiikkkk

Gadal dziad do obrazu,(a)obraz do niego ani razu...