Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Dlaczego samotne matki mają niższe wymagania i przejawiają inicjatywę?

Polecane posty

Gość Gosc gosc
47 minut temu, Gość Gość napisał:

Tak jasne teraz będzie gadanie że każdy facet i tak wychowuje nie swoje dziecko więc lepiej wziąć dzieciaka po jakimś bezzebnym sebie  , niektórzy powinny zrobić baranka w ścianę 

Nikt tak nie mówi, że każdy, ale takich przypadków jest dużo. Kiedyś jakiś lekarz się wypowiadał, że więcej niż sobie faceci wyobrażają. Nie wiem tylko po co zakładać taki temat i obrażać ludzi, a wszystkie kobiety wrzucać do jednego worka.

Ktoś cię zmusza do związku z samotną matką? Masz pistolet przy skroni? Jesteś szantażowany? Wątpie. Masz wybór z kimś się wiązesz, więc po co takie zjadliwe komentarze. Omijaj takie kobiety i tyle.

To, że komuś tak się życie ułożyło nie zawsze jest wyborem tych osób.  Może będziesz miec córkę, którą ktoś tak potraktuje, a może twoja siostra zostanie sama z dzieckiem? Moze tobie się związek nie uda i będziesz samotnym ojcem?  Skąd możesz wiedzieć. 

Boisz się samotnej matki to się po prostu z nią nie zadawaj i nie wiąż. Szczerze nie znam takich matek, które lecą na innych dla kasy. Znam raczej kobiety rozsądne, poparzone życiem, które uważają co robią. Może w twoim otoczeniu są takie kobiety, które zmieniają facetów jak rękawiczki, ogałacają facetów, a ich dzieci mają tabuny wujków, ale nie wszystkie takie są.

Gość Gość
59 minut temu, Gość fan ciotki napisał:

Najmądrzejsza wypowiedź na forum, ale te kuuurwy prawda w oczy kole i dalej tworzą swoją bajke że z obcym bachorem są lepsze od singielek które z pipy bachora nie wysraały. Bo samotne matki mają "doświadczenie" życiowe? buahahahaha. Po prostu były tępe pipy które wybrały jakiegoś patałacha więc mają istotną WADE w podejmowaniu rozsądnych wyborów, co powoduje w naturze pewną zgube. Prawda jest że NATURY NIE OSZUKA. Nikt z rozumem nie łoży na obce bachory, bo sam niszczy własną genetyke na amen. To tak samo jaky sobie strzelił w łeb i zakończył seój marny żywot. Altruizm w naturze to wada genetyczna, tak samo pedalstwo itp odchyły, na szczęście te wady same zostaną naprawione w jedno pokolenie.

Brutalnie powiedziane ale to prawda , facet który woli łożyc na cudze dziecko niż spolodzic swoje, huduje geny obcego faceta nie mając szansy przekazać swoich najczęściej , facet który zaplodnil taka laske wygrywa genetycznie bo przekazał geny nie wkładając wysiłku w wychowanie 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Brutalnie powiedziane ale to prawda , facet który woli łożyc na cudze dziecko niż spolodzic swoje, huduje geny obcego faceta nie mając szansy przekazać swoich najczęściej , facet który zaplodnil taka laske wygrywa genetycznie bo przekazał geny nie wkładając wysiłku w wychowanie 

Najbardziej pokrzywdzony jest samiec który bierze na wychowanie obce dziecko bo traci swoje środki na obca genetyke 

Gość Gość
46 minut temu, Gość Gosc gosc napisał:

Nikt tak nie mówi, że każdy, ale takich przypadków jest dużo. Kiedyś jakiś lekarz się wypowiadał, że więcej niż sobie faceci wyobrażają. Nie wiem tylko po co zakładać taki temat i obrażać ludzi, a wszystkie kobiety wrzucać do jednego worka.

Ktoś cię zmusza do związku z samotną matką? Masz pistolet przy skroni? Jesteś szantażowany? Wątpie. Masz wybór z kimś się wiązesz, więc po co takie zjadliwe komentarze. Omijaj takie kobiety i tyle.

To, że komuś tak się życie ułożyło nie zawsze jest wyborem tych osób.  Może będziesz miec córkę, którą ktoś tak potraktuje, a może twoja siostra zostanie sama z dzieckiem? Moze tobie się związek nie uda i będziesz samotnym ojcem?  Skąd możesz wiedzieć. 

Boisz się samotnej matki to się po prostu z nią nie zadawaj i nie wiąż. Szczerze nie znam takich matek, które lecą na innych dla kasy. Znam raczej kobiety rozsądne, poparzone życiem, które uważają co robią. Może w twoim otoczeniu są takie kobiety, które zmieniają facetów jak rękawiczki, ogałacają facetów, a ich dzieci mają tabuny wujków, ale nie wszystkie takie są.

Ja mam zle zdanie o nich bo mają sąsiadka samotna matka wyskoczyła do łóżka bogatemu zonatemu bo myślała że rozwiedzie się z żoną i weźmie ja , skończyło się kopem w doope dla niej i tym że wychowuje to dziecko sama już 6 lat , takich mi nie szkoda wcale , natomiast bywaja samotne matki ktore np zostały porzucone dla innej i takich mi szkoda 

Gość czarna pała wygrywa
28 minut temu, Gość Gość napisał:

Dlatego czarni ruhają durne polczyny, robia im bachory i KOP w doope i ruhają następną, a te tępe kuurwy się podniecają egzotyką, buahahaha. Pustaczki do kwadratu, a bambo geny rozpyla gdzie popadnie. 

Gość humorzyste

babom zawsze źle i wiatr w oczy, tępe pissdy

Gość Gosc
Dnia 12.10.2019 o 16:44, Gość Gosc napisał:

Na portalu sympatia.pl istnieje nietypowa grupa kobiet. Zachowują się inaczej niż pozostałe. Nie wybrzydzają, chętnie odpisują a nawet same pierwsze piszą. I to nawet jeśli są szczupłe, ładne i młode! Nie mają wymagań, że facet musi zarabiać jak jak prezes i nyć prezesem.

Nie chcą być traktowane jak księżniczki, chcą tylko, żeby ktoś ich nie zdradzał i je przytulił.

To samotne matki.

Dlaczego one się zachowują tak odmiennie od reszty kobiet?

Bo są mądrzejsze. Nie obnażają prawdziwych wymagań. Stawiają tylko te opisane przez Ciebie. Następnie kiedy jesteś sobą one mogą zobaczyć to co chcą widzieć 😉

Gość kdjdj

Jedne kobiety po prostu mądrzeją gdy facet zasadzi im koopa i szukają potem porządnego faceta, dojrzałego wiedzą co jest ważne a inne są nadal głupie i szukają podobnego do ich byłego.

Gość kdjdj

Jedne kobiety po prostu mądrzeją gdy facet zasadzi im koopa i szukają potem porządnego faceta, dojrzałego wiedzą co jest ważne a inne są nadal głupie i szukają podobnego do ich byłego.

Gość Luty
Dnia 12.10.2019 o 11:50, Gość Ala napisał:

Jestem samotna matka i nie mam kont na portalach randkowych. To znaczy, że jestem normalna xD

Więc w jaki sposób ma ktoś cie poznać? gdzie bywasz?