Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marinera

Jak rozpoznać, czy jemu zależy?

Polecane posty

Gość marinera

Od pewnego czasu spotykam się z facetem, ale nie umiem go rozgryźć. Wysyła bowiem sprzeczne sygnały. Potrafi czasem zamilknąć, kiedy indziej odzywa się jak szalony, przesyła mi zdjęcia. Zawsze ogląda moje relacje na Facebooku. Interesuje się moim życiem, dopytuje się, z kim się widzę, gdzie idę, kiedy wrócę do domu. Jest bardzo zazdrosny, wystarczy, że zobaczy mnie z kolegą na mieście, wie, że jestem na plaży, widzi, że wibruje mi telefon, a nie odbieram. Potrafi być bardzo czuły, zawsze mnie dużo przytula. Trzyma za rękę, jak idziemy przez miasto. Obejmuje w pasie. Potrafi mnie czasem wzruszyć, czasem zadzwoni i powie, że chce się przytulić i czy mam ochotę na to samo.  Jest ze mną szczery, zawsze mówi z kim pisze, z kim się widział, co będzie robił. Dba o mnie, odprowadza mnie do domu, przychodzi po mnie. Przedstawił mnie swoim bliskim. Ostatnio się ucieszył, gdy go przytuliłam sama z siebie.  Po seksie mnie zawsze przytula mocno przez całą noc i mówi przez sen, żebym mu nie uciekała.

Ale jest też druga strona medalu, która mnie martwi. On zawsze po seksie milknie. Nie odzywa się, nie proponuje spotkań. Nie każde nasze spotkanie kończy się seksem, często idziemy na miasto, ale jak się skończy, mam złowrogą ciszę. Przez to boję się, że jestem dla niego tylko przygodą. Sama się nie odzywam z reguły przez pierwsze dwa tygodnie, ale potem pękam. Teraz postanowiłam go przetestować, bo ostatnio jak był zazdrosny, to wychodziło mi to na dobre. Sama się nie odzywam, nie piszę, nie proponuję spotkań. Jestem niedostępna na portalach społecznościowych, lajkuje miłe komentarze na Instagramie od innych facetów. Pod koniec ostatniego spotkania specjalnie dwa razy odrzuciłam połączenie od mamy, aby nie wiedział, kto dzwoni. Mimo to po seksie znowu milczy... 

Nie wiem, czy mu na mnie nie zależy, dlatego jak odbierze swoją nagrodę, to milknie, czy on ma kompleksy na punkcie seksu. Raz się popłakał, że za szybko doszedł, za co przepraszał całą noc. Ostatnio bardzo się starał i martwił się, że nie wszystko nam super wychodzi. Po czym zaczął pytać, ilu miałam facetów, w jakim wieku straciłam dziewictwo, z kim, jak wtedy było, za co lubię seks z nim i co mi się w nim podoba jako facecie. Jak mu powiedziałam komplementy, to zaczął je kwestionować, że on wcale nie jest w tym dobry. 

Jego siostra podobnie reaguje na komplementy, kwestionuje je, boi się, że mnie czymś uraziła. Oni mieli trudne dzieciństwo, problemy z przemocą ze strony matki. Myślicie, że warto do niego napisać?

Nie 

Gość Onsam

właśnie, czasem zamilknij

Gość Kochliwy

Za dłuuugie, zrób z tego 1/3. Odpowiem ci tak jak cię dobrze łajdaczy i chce więcej i jeszcze więcej, to znaczy że mu zależy 😄 

Gość Gość

Jak musisz to sprawdzać to nie zależy. Chyba to oczywiste. Kobiety są głupie.

Gość Aaaaaaa

Będą problemy.  Chyba ze lubisz pomagać takim ludziom.  Rozumiem ze miał straszne dzieciństwo.  Ale jest dorosły.  Płacze po stosunku.  Litości.  Jakiś dzieciak.  Potrzebuje matki nie partnerki.  Będziesz miała jedno dziecko zawsze więcej w domu.  Miałam takiego.  Nie do wyprostowania.  Zmienność uczuć.  Wieczna huśtawka.  Można serce dać a i tak wiecznie mało.  Może psychoterapia?  Albo poczekaj.  Nie angażuj się.  Na spokojnie.  Zobaczysz jak będzie  . Może się ułoży.  Powodzenia 

Gość Ona

Mieć takiego faceta to skarb jak ta pierwsza strona medalu

Gość Gość

Co to za chore gierki. Masakra. Wszystko udawane, te manipulacje, non stop aktorstwo, jakieś triki, iluzja, oszustwa.... Co to kvrwa ma być? Serial brazylijski? 

Już posiadanie instagrama i ten cały lans tam mówi samo za siebie, jesteś typowym, wypaczonym robotem 21 wieku, tak jak twój pusty wypaczony fagas 👋