Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marshall20

Trudne zauroczenie

Polecane posty

Witam. Jestem w ciężkiej sytuacji, sama nie wiem co myśleć ale opowiem od początku. 7 lat temu jeszcze w szkole poznałam chłopaka (M) .. od początku widziałam, że chyba wpadłam mu w oko szukał mnie wzrokiem często rozmawialiśmy pisaliśmy o niczym tak naprawdę, nigdy nie zrobił pierwszego kroku zresztą z tego względu ze byłam w związku z jego kolegą.. po roku zmieniłam szkołę zmieniło się w moim życiu to że po zerwaniu z  trudnym chłopakiem zaczęłam być z następnym tak wyszło że to akurat był brat mojego kolegi z klasy (M) mijały miesiące lata rzadko widywałam sie z kolegą potem wyszłam za obecnego mężczyznę zostałam szwagierką (M) . Mój szwagier (M) nie przyszedł do Kościoła na nasz ślub pod jakimś pretekstem.. przyszedł na wesele.. a tam ciągle chciał tańczyć ze mną ciągle był blisko mnie parę razy NIBY  w formie zabawy objął mnie w pasie... na poprawinach się nie pojawił .. i tak mija czas czasem spotykamy się na święta urodziny i takie tam.. czasem na ulicy sie widzimy.. on ma dziewczynę ale zawsze gdy sie widzimy on nie zwraca na nią uwagi patrzy ciągle na mnie nawet kiedyś czekał aż ja usiądę przy stole a potem patrząc na mnie usiadł na przeciwko .. ciągle szuka mnie wzrokiem.. uśmiecha się powiedzcie mi czy mi się zdaje czy on ciągle coś do mnie czuje czy jest zakochany?? czy ja sama sobie wyobrażam coś czego nie ma.. Kocham swojego męża ale od jakiegoś czasu nie mogę przestać myśleć o szwagrze .. śni mi się w nocy.. nie mogę wymazać go z pamięci.
Co sądzicie o tym proszę o odpowiedź

Gość Gosc

a do M co czujesz? I skoro kochasz męża to dlaczego szukasz potwierdzenia uczuć od M?

Przestań się w to zagłębiać, bo sama sobie narobisz zamieszania w myślach i będzie Ci ciężko. Unikaj nawet myślenia o tym.

Przed chwilą, Marshall20 napisał:

Nie wiem co czuje.. Chce wiedziec jak mam sie zachowywac jezeli on coś do mnie czuje

Nie drąż, nie dopytuj się nie staraj dowiadywać co czuje. Po co Ci to?

Gość Gosc
2 minuty temu, Marshall20 napisał:

Nie wiem co czuje.. Chce wiedziec jak mam sie zachowywac jezeli on coś do mnie czuje

Chyba wiesz co czujesz. I jak to się stało, że wyszlaś za mąz za jego brata? 

Gość Gość

Dopowiadasz sobie jakieś podteksty do normalnych spraw. Ty masz na jego punkcie jakiś obłęd! On zachowuje się normalnie a ty sobie wkrecasz coś czego nie ma. 

To długa historia po prostu przyjaznilam sie z nim dlugo i tak wyszlo. A potem mój szwagier nagle sie pojawił 

Gość Gosc
1 godzinę temu, Marshall20 napisał:

To długa historia po prostu przyjaznilam sie z nim dlugo i tak wyszlo. A potem mój szwagier nagle sie pojawił 

Przyjaźniłaś się z mężem( bratem M) i niecwiedziałaś, że są bracmi? To gdzie on był skoro później się pojawił?