Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WołWOł

samotność mnie z4bija, depresja mnie zab!je niedługo

Polecane posty

Gość WołWOł

Robię wszystko co tylko możliwe aby bardziej się podobać kobietom i nie przynosi to absolutnie żadnego skutku, niestety genów nie przeskoczę, przeciętna twarz + niski wzrost (170cm)  postawiły mnie w roli samotnika od końca życia.

Chodzę regularnie na siłownie, do fryzjera, dbam o swoją higienę i ogólnie o siebie, ponadto ciężko pracuje by mieć jakiś grosz przy duszy (wiadomo, nie są to żadne milionowy ale te 3k miesięcznie wyrabiam, co prawda robiąc dużo nadgodzin, ale i tak nie mam nic innego do roboty więc tyram też w weekendy)

a to wszystko i tak mi nic nie daję bo.. po prostu nie mam powodzenia u kobiet, mam 34 lata i nigdy nie miałem kobiety w związku (praw.iczkiem nie jestem, ale co z tego?  ostatni raz uprawiałem seks dobre 3 lata temu), obecnie mam takiego doła życiowego z tej samotności i braku powodzenia, że to jakiś koszmar, moi wszyscy znajomi już dawno mają żony, część z nich dzieci, mieszkają z kobietami, są szczęśliwi, mają rodzine, seks  i nie narzekają na nudę, a ja nie mam nic.. poza nudą -która mam

Gość hurra-hop

no widzisz, a ja śmierdzę, mam nadwagę, lubie wypic i przyłożyc babie jak mnie wkó/rwi, obijam sie z dnia nadzień, nic nie robie i na wszystko kłade lage, a od kobietek sie opędzić nie mogę ... geny powiadasz?🤔 

Gość Esss5

Dziwne. Mój kuzyn ma z 170 cm wzrostu i ma dziewczynę i ma 22 lata.  W dodatku nosi okulary. 

Gość ccc

Życie. Czas najwyższy pogodzić się z rzeczywistością a nie bujać w obłokach.

Gość gość
1 godzinę temu, Gość WołWOł napisał:

Robię wszystko co tylko możliwe aby bardziej się podobać kobietom i nie przynosi to absolutnie żadnego skutku, niestety genów nie przeskoczę, przeciętna twarz + niski wzrost (170cm)  postawiły mnie w roli samotnika od końca życia.

Chodzę regularnie na siłownie, do fryzjera, dbam o swoją higienę i ogólnie o siebie, ponadto ciężko pracuje by mieć jakiś grosz przy duszy (wiadomo, nie są to żadne milionowy ale te 3k miesięcznie wyrabiam, co prawda robiąc dużo nadgodzin, ale i tak nie mam nic innego do roboty więc tyram też w weekendy)

a to wszystko i tak mi nic nie daję bo.. po prostu nie mam powodzenia u kobiet, mam 34 lata i nigdy nie miałem kobiety w związku (praw.iczkiem nie jestem, ale co z tego?  ostatni raz uprawiałem seks dobre 3 lata temu), obecnie mam takiego doła życiowego z tej samotności i braku powodzenia, że to jakiś koszmar, moi wszyscy znajomi już dawno mają żony, część z nich dzieci, mieszkają z kobietami, są szczęśliwi, mają rodzine, seks  i nie narzekają na nudę, a ja nie mam nic.. poza nudą -która mam

Jedynym lekarstwem jest Bóg. Wejdz na Dotyk Boga albo ,,Gdzie dwóch lub trzech '' w you tube  polecam odcinek 121 i 122.WYJDZIESZ Z TEGO ZOBACZYSZ! POZDRAWIAM

Gość

Bo jeszcze nie spotkałeś tej właściwej. Jeszcze wszystko przed Tobą.

Gość gosc

pewie masz malego czlonka

gdybys mial 15 cm lub wiecej, to bys wyrywal laski na tinderze

Gość bumcyk

jest masa niskich i drobnych lasek, zacznij autorze zagadywać i tyle, te niskie są słodkie