Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powinnam do niego dzwonić czy nie?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli sytuacja wygląda tak, że pokłociliśmy się z facetem, nie odzywalismy przez tydzien, w koncu ja sie odezwałam i wyciagnełam rękę na zgodę. On powiedział, że zadzwoni do mnie nastepnego dnia i tak rzeczywiście zrobił. Przy czym powiedział, że zdzwonimy się jak wróci z pewnego wyjazdu za kilka dni.

Ale nadal był troche jakby obrażony. To bedzie głupie jeśli do niego jednak dzisiaj zadzwonie?

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Jeśli sytuacja wygląda tak, że pokłociliśmy się z facetem, nie odzywalismy przez tydzien, w koncu ja sie odezwałam i wyciagnełam rękę na zgodę. On powiedział, że zadzwoni do mnie nastepnego dnia i tak rzeczywiście zrobił. Przy czym powiedział, że zdzwonimy się jak wróci z pewnego wyjazdu za kilka dni.

Ale nadal był troche jakby obrażony. To bedzie głupie jeśli do niego jednak dzisiaj zadzwonie?

Dzwoń i błagaj o przebaczenie, natychmiast!

Gość gość

Nie chcę błagać o wybaczenie, tylko tak normalnie z nim pogadać co słychać

Gość Gość

Nie chcę błagać o wybaczenie, tylko tak normalnie z nim pogadać co słychać

Ile ty masz lat że masz takie problemy:classic_biggrin:i zakładasz ten temat, 15?

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Ile ty masz lat że masz takie problemy:classic_biggrin:i zakładasz ten temat, 15?

No nie wiem czy wbrew pozorom takie głupie problemy, bo nieumiejętne wyczucie sytuacji na poczatku znajomości czesto równa się jej rozpad, czego dowodem są choćby tematy tutaj, tylko czesto kobiety najpierw robią, a potem płacz 😉

A ja zamierzam najpierw się zastanowić zanim coś zrobię szczególnie w sytuacji konfliktowej.

Gość Gość

No nie wiem czy wbrew pozorom takie głupie problemy, bo nieumiejętne wyczucie sytuacji na poczatku znajomości czesto równa się jej rozpad, czego dowodem są choćby tematy tutaj, tylko czesto kobiety najpierw robią, a potem płacz 😉

A ja zamierzam najpierw się zastanowić zanim coś zrobię szczególnie w sytuacji konfliktowej.

Haha, bez komentarza🤣

Gość Gość
20 minut temu, Gość gość napisał:

W czym problem, żeby zadzwonił wcześniej? Nawet będąc ,,na wyjeździe". Może pojechał z kimś i będzie wybierał po powrocie. Ja będąc na Twoim miejscu, bym nie dzwoniła jako pierwsza. Skoro się zadeklarował, to poczekaj. Nie zadręczaj się facetem. 80% z nich ma zawsze coś ,,za uszami". Zwłaszcza na delegacjach.

Gość gość
20 minut temu, Gość Gość napisał:

W czym problem, żeby zadzwonił wcześniej? Nawet będąc ,,na wyjeździe". Może pojechał z kimś i będzie wybierał po powrocie. Ja będąc na Twoim miejscu, bym nie dzwoniła jako pierwsza. Skoro się zadeklarował, to poczekaj. Nie zadręczaj się facetem. 80% z nich ma zawsze coś ,,za uszami". Zwłaszcza na delegacjach.

No własnie nie wiem w czym problem, dziwny był ten jego tekst...

Gość gosc jasnowidz

Ania, przeciez wiesz, ze cie przelecial i ma cie juz gdzies. Chcesz znowu dzwonic i przedluzac swoje cierpienie, to prosze bardzo. 

Gość gosc jasnowidz

No i dlaczego znowu ucieklas?

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Ostatnio nazwałaś go miłością życia, a teraz to początek znajomości.  Weź nie przeżywaj tak wszystkiego, każdego telefonu, każdego słowa i każdej miny. Będzie co będzie. Ty masz obsesję.