Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Lezaczek to najwiejszy nollajf na kafeterii

Polecane posty

Gość Gosc

Jezeli takie przegrywy tu daja innym rady jak zyc to ja dziekuje bardzo.

Gość ccc

Ale znalazł sobie adoratora Andrzeja.

Gość Gość
42 minuty temu, Gość ccc napisał:

Ale znalazł sobie adoratora Andrzeja.

Wydało się prawdziwe imię Broken.

Gość Gość

Wolę już najazd trolli od jego wpisów.

Gość Najazd trolli :D
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Wolę już najazd trolli od jego wpisów.

Mówisz, masz😂

Gość Gość
13 minut temu, Leżaczek napisał:

Jak będę grał to tylko wieczorem będę na forum 😔

A możesz w ogóle tu nie wchodzić? Mnie twoje ubogie życie ani trochę nie interesuje.

Gość Andrzej

Lezaczka jest bardzo fajny! Odczepcie się od niego.😠

Gość Gość
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

7 minut temu, Gość Gość napisał: A możesz w ogóle tu nie wchodzić? Mnie twoje ubogie życie ani trochę nie interesuje. X hehe mnie życie kogokolwiek nie interesuje 👌😙

Ty nawet nie masz jakiekolwiek życia. Typowy bezwartościowy odpad społeczny, który nie ma się gdzie podziać i tylko zatruwa życie innym. Bez refleksji i celu. 

Gość Gość

1 godzinę temu, Gość Gość napisał: Ty nawet nie masz jakiekolwiek życia. Typowy bezwartościowy odpad społeczny, który nie ma się gdzie podziać i tylko zatruwa życie innym. Bez refleksji i celu.  X nie mam kiwi 😞

Odpowiedź głupka który nie wie co ktoś do niego mówi.

Gość Gość
2 minuty temu, Leżaczek napisał:

Znajdź sobie kogoś innego mnie się nie da obniżyć poczucia wartości 😞

Ty już masz niskie poczucie własnej wartości. Gdyby nie to nie byłbyś aspołecznym fobikiem. Zresztą nie ma żadnych argumentów za tym żebyś miał bo na to trzeba zapracować, a ty jesteś na to zbyt leniwy i masz złamany kręgosłup moralny.

Gość Gość
Przed chwilą, Leżaczek napisał:

Nie czytam tych bzdur, nie wiem kim jesteś cześć 👋 

Wiadomo. Lubisz uciekać przed prawdziwym życiem i problemami w pitolenie na forum i gierki. Jak dziecko którym ciągle jesteś. Inaczej nie potrafisz bo nie wychowałeś się normalnym domu gdzie krztaltują się wartości takie jak poczucie obowiązku, pracowitość czy tworzenie prawdziwych więzi międzyludzkich. A najbardziej wkurza - brak ludzkich odruchów jak u normalnego człowieka.

Gość Gość

16 minut temu, Gość Gość napisał: Odpowiedź głupka który nie wie co ktoś do niego mówi. X np tutaj jest 🌼 nazwać kogoś głupim kto ma dwa kierunki skończone i jeszcze myśleć że tak się poczuje? 😄

Głupi jesteś. Nawet po 5 kierunkach można być ...ą. 🙂

Gość Gość
2 minuty temu, Leżaczek napisał:

16 minut temu, Gość Gość napisał: Odpowiedź głupka który nie wie co ktoś do niego mówi. X np tutaj jest 🌼 nazwać kogoś głupim kto ma dwa kierunki skończone i jeszcze myśleć że tak się poczuje? 😄

Głupi jesteś. Nawet po 5 kierunkach można być ...ą. 🙂

Gość Gość

1 minutę temu, Gość Gość napisał: Głupi jesteś. Nawet po 5 kierunkach można być ...ą. X ta chcialobys, głupi informatyk to oksymoron ogólnie. 

Informatyk który nie przepracował ani jednego dnia w jest bezwartościowym informatykiem. Jesteś żywym przykładem głupiego informatyka. Wykształcenie nic ci nie dało więc nie zasłaniaj się nim. Lepszym człowiekiem od tego nie jesteś. Znam wielu po zawodówce którym mógłbyś buty czyścić. Co za łajza ciebie. 

Gość Gość

On ma autyzm z tego co kojarzę wiec na niego krytyka nie robi wrażenia 

Gość Gość
10 minut temu, Leżaczek napisał:

3 minuty temu, Gość Gość napisał: Wiadomo. Lubisz uciekać przed prawdziwym życiem i problemami w pitolenie na forum i gierki. Jak dziecko którym ciągle jesteś. Inaczej nie potrafisz bo nie wychowałeś się normalnym domu gdzie krztaltują się wartości takie jak poczucie obowiązku, pracowitość czy tworzenie prawdziwych więzi międzyludzkich. A najbardziej wkurza - brak ludzkich odruchów jak u normalnego człowieka. X pracę i problemy wsadz sobie wiesz gdzie. Albo się domysl gdzie. 

Gdyby nie praca ludzi to nie mialbyś porządnej rzeczy którą posiadasz bo wszystko zostało przez kogoś wymyślone i wyprodukowane. Tego nie byłoby bez pracy wielu ludzi. To pracujących ludzi świat potrzebuje a nie prymitywnego lenia co tylko gra w gierki. Ciesz się że jest Internet bo inaczej nikt by nie wiedział że istniejesz. Gdy go nie było socjopatów dopiero się napotykało w nekrologach. 

Gość znawca życia

a ja się zastanawiam po co wy w ogóle czytacie te jego wypociny, a jeszcze, nie daj bóg, odpisujecie 😮

przecież ten zyeb jest tak totalnie wkoorwiający, że trzeba to goovno łukiem omijać. Ja te jego ...yzmy po prostu przewijam do innych wypowiedzi, nawet wzrokiem nie zahaczam. Podobnie jak tę ...kę broken. Jak tylko widzę jedno z nich, to kółko myszy w ruch i w dół do kolejnych postów

Gość gość

Leżaczek, obiad był pyszny. Muszę teraz poleżaczkować. 😁  A ta pannica wyżej musi cię szczerze lubić. 😗

Gość Andrzej
10 minut temu, Gość gość napisał:

Leżaczek, obiad był pyszny. Muszę teraz poleżaczkować. 😁  A ta pannica wyżej musi cię szczerze lubić. 😗

Odczepcie się od mojego Lezaczka!

Gość Andrzej

14 minut temu, Gość gość napisał: Leżaczek, obiad był pyszny. Muszę teraz poleżaczkować.   A ta pannica wyżej musi cię szczerze lubić.  X no do kiedyś tam, ja właśnie jem 🍴😄

Dasz i mi?😘

Gość gość

Do kiedyś tam zabrzmiało jak do nigdy. 😪  Leżaczek fajny patent widziałem na jutubie o ciastkach oero. Rozrywasz paczuszkę, rozgniatasz ciastka, wlewasz mleko i zamrażasz. I masz lody oero. 🍦Jak masz jakiś kijek to przez zamrożeniem zanurzasz w tym. I masz za co złapać. 😋 Po jakimś czasie wyjmujesz i jesz. Teraz kawa, ja leżę.  ☕

Gość Andrzej
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Do kiedyś tam zabrzmiało jak do nigdy. 😪  Leżaczek fajny patent widziałem na jutubie o ciastkach oero. Rozrywasz paczuszkę, rozgniatasz ciastka, wlewasz mleko i zamrażasz. I masz lody oero. 🍦Jak masz jakiś kijek to przez zamrożeniem zanurzasz w tym. I masz za co złapać. 😋 Po jakimś czasie wyjmujesz i jesz. Teraz kawa, ja leżę.  ☕

Mi Lezaczka wczoraj dał loda😋

Gość gość

Tryn jak tam pakowanie paczek na Allegro?

Gość gość

Widziałem = widziałam. Kurdę znów omyłka nastąpiła. 😕  Nic tu po mnie teraz. 🤭✋

Gość Andrzej

Lezaczka hop hop gdzie jesteś?:classic_sad:

Gość Andrzej
6 minut temu, Leżaczek napisał:

Ale super reklamę widziałem slogan "co jest dla mnie najważniejsze w życiu trzeba grać grać i jeszcze raz grac" ktoś coś czego to bo kliknąłem pomin 😄

Super, też się z tym zgadzam😛😁

Gość gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Tryn jak tam pakowanie paczek na Allegro?

tryn 13 mitoman 30 letni prawiczek na utrzymaniu biednej schorowanej matki xd milionerczi xDDDD