Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Bylem na konsultacji dotyczacej laserowej depilacji plecow

Polecane posty

Gość gosc

oczywiscie zartuje !

mam wydawac kilka tysiecy zlotych, by sprostac wymaganiom egocentrycznych kobiet wychowanych na instagramie?

NIE, DZIEKUJE !

Mezczyzna ma byc tylko troszku ladniejszy od diabla, uczyla mnie babcia i mama. Nie bede sie stroil na modela. Ubrac sie dobrze moge, od okazji, ale nie bede depilowac sobie plecow. Gole sie pod pachami, to powinno wystarczyc.

Gość marcin
14 minut temu, Gość gosc napisał:

oczywiscie zartuje !

mam wydawac kilka tysiecy zlotych, by sprostac wymaganiom egocentrycznych kobiet wychowanych na instagramie?

NIE, DZIEKUJE !

Mezczyzna ma byc tylko troszku ladniejszy od diabla, uczyla mnie babcia i mama. Nie bede sie stroil na modela. Ubrac sie dobrze moge, od okazji, ale nie bede depilowac sobie plecow. Gole sie pod pachami, to powinno wystarczyc.

Kazdy decyduje o sobie. Robimy co uwazamy za sluszne. Nie powinnismy poddawac sie presji zj...ego spoleczenstwa. Mamy swoj rozum, uzywajmy go. Masz 100% racje!

Gość Kobieta

Rób jak uważasz. Rozumiem ze fajfusa chcesz wkładać mamie i babci? Większość mlodych kobiet czuje obrzydzenie do owlosionych spoconych pleców i tyle. Ale twój wybór. 

Gość gosc
3 godziny temu, Gość Kobieta napisał:

Rób jak uważasz. Rozumiem ze fajfusa chcesz wkładać mamie i babci? Większość mlodych kobiet czuje obrzydzenie do owlosionych spoconych pleców i tyle. Ale twój wybór. 

taka wypowiedź nie przystoi kobiecie 😞