Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina 25 lat

Czy macie problemy ze znalezieniem wartościowego faceta

Polecane posty

Gość Karolina 25 lat

Bo ja tak

Gość akimuszki666ppp

🤗 bierz mnie

Gość kobieca
4 minuty temu, Gość akimuszki666ppp napisał:

🤗 bierz mnie

coś co zachowuję się,a raczej ktoś..że jest dla każdego ,chętnego nie ma u mnie szans

Gość Ktoś

Ja mam problem ze znalezieniem wartościowej kobiety z powodu że mam syna i jestem po rozwodzie to tylko patologiczne dziewczyny się mną interesują .Każda chce mieć swojego księcia i tylko dla siebie egoistki pierd...ne

Gość gość

Ja też mam problem ze znalezieniem poważnego, wartościowego. Szukam długo i powiem Ci, że ciężko jest😛

Gość Gość

Należałoby zadać pytanie co rozumiesz przez wartościowego.  Osobiście nie lubię tego słowa, ja po prostu szukałam odpowiedniego dla mnie. I też mialam problem że znalezieniem takiego do momentu aż moj kuzyn i drugi dobry kolega wytłumaczyli mi pewne rzeczy, sposób myślenia mężczyzn itp itd.  

Gość gosc
4 minuty temu, Gość Ktoś napisał:

Ja mam problem ze znalezieniem wartościowej kobiety z powodu że mam syna i jestem po rozwodzie to tylko patologiczne dziewczyny się mną interesują .Każda chce mieć swojego księcia i tylko dla siebie egoistki pierd...ne

żałosne....

Gość gosc

zależy co dla ciebie znaczy WARTOŚCIOWY bo zapewne chodzi o to by był mega przystojny, kasiasty, z dobrą pracą, własnym mieszkaniem lub domem i autem, ubieracie to wszystko w piękne słówko - zaradność, chyba o tą wartość faceta chodzi wam najbardziej jeebane kurrwy

Gość Gość

Wartościowy to znaczy jaki

Nie mam problemu, bo nie szukam 🙂 Nie mam w zwyczajnie podejmowania działań, które z góry są skazane na porażkę 🙂  

Gość Gosc

Ma ten problem od lat, a faceci są coraz gorsi, spotkanie kogoś fajnego kto nie straszylby wyglądem (nie musi być model, żeby chociaz trochę się podobał) w Polsce graniczy z cudem! 

Gość Gość

Nie mam żadnego problemu, mężczyzna to w sumie prosty jest w obsłudze. 

Gość gość
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie mam żadnego problemu, mężczyzna to w sumie prosty jest w obsłudze. 

Chyba nie zrozumiałaś tematu (czytaj ze zrozumieniem!) pytamy tu czy trudno znaleźć wartościowego faceta. A to , że faceci mają proste myślenie i są prości w obsłudze to wiadomo już od dawna.

Gość gość
13 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ma ten problem od lat, a faceci są coraz gorsi, spotkanie kogoś fajnego kto nie straszylby wyglądem (nie musi być model, żeby chociaz trochę się podobał) w Polsce graniczy z cudem! 

Zgadzam się bo faceci bywają często zaniedbani i "zapuszczeni".

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Chyba nie zrozumiałaś tematu (czytaj ze zrozumieniem!) pytamy tu czy trudno znaleźć wartościowego faceta. A to , że faceci mają proste myślenie i są prości w obsłudze to wiadomo już od dawna.

No i?  Mowie o tym, że jak spotkasz takiego który Ci odpowiada to nie ma problemu żeby go zdobyć.  A ilość normalnych facetów jest taka sama jak zawsze. 

2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Dokładnie. A nawet ten fajny, przy bliższym poznaniu i tak się okazuje... wiadomo kim 🙂

8 minut temu, Gość gość napisał:

I to ich największa wada 🙂

Gość Gość

Wszystko zależy od tego ile masz lat.  Po 30 to już przebrani są i raczej szukalabym wśród rozwodnikow. Ale tak do 27 -28 roku życia to dużo jest fajnych facetów.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

No i?  Mowie o tym, że jak spotkasz takiego który Ci odpowiada to nie ma problemu żeby go zdobyć.  A ilość normalnych facetów jest taka sama jak zawsze. 

Twierdzisz że każdego możesz zdobyć? 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Twierdzisz że każdego możesz zdobyć? 

Takiego z kręgu moich zainteresowań tak.  Oczywiście nie wystarczy aby spełniał wszystkie kryteria bo potrzebna jest jeszcze chemia. 

Gość Gosc
49 minut temu, Gość Gość napisał:

Wszystko zależy od tego ile masz lat.  Po 30 to już przebrani są i raczej szukalabym wśród rozwodnikow. Ale tak do 27 -28 roku życia to dużo jest fajnych facetów.

Dużo jest fajnych facetów? Chyba nie w Polsce 😂 albo wyjątkowe szczęście masz do facetow skoro tak twierdzisz...chyba większość kobiet się ze mną zgodzi. 

Gość Gość
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

Dużo jest fajnych facetów? Chyba nie w Polsce 😂 albo wyjątkowe szczęście masz do facetow skoro tak twierdzisz...chyba większość kobiet się ze mną zgodzi. 

Ja się z Tobą nie zgodzę. Też uważam że jest dużo fajnych mężczyzn. Może to dlatego że mieszkam w Warszawie i nie wiem jak sytuacja wygląda w innych miejscach. No i oczywiście dla każdego fajnie to coś innego. 

Gość

Nie mam problemów. Oni się sami skądś znajdują 😉

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Dokładnie 

Gość jola

Tak ciezko o kogos wartosciowego, to taki czlowiek ktory pracuje, nie ubliza innym, nie zyczy nikomu zle.Nie sa dla niego najwazniejsze pieniadze.Autorko takiego nie znajdziesz ,musisz poprosic w modlitwie.

Gość gość
3 minuty temu, Gość jola napisał:

Tak ciezko o kogos wartosciowego, to taki czlowiek ktory pracuje, nie ubliza innym, nie zyczy nikomu zle.Nie sa dla niego najwazniejsze pieniadze.Autorko takiego nie znajdziesz ,musisz poprosic w modlitwie.

Znajdzie znajdzie 😉

Wartościowy znaczy ma kupę kasy, do roboty na dwie zmiany idzcie. 

Gość Gość
19 minut temu, Momos napisał:

Zdaje się, że to faceci chcą by kobieta robiła na dwie zmiany, po pracy zawodowej ma gotować, sprzątać, prasować itd. 

Gość ela
24 minuty temu, Momos napisał:

Chwyc sie za te rogi czerwone, kazdy patrzy tez tylko tam gdzie sa korzysci finansowe. Wartosciowy to taki ,ktory ma swoja prace ,sam sie czegos dorabia i nie patrzy od innych korzysci finansowych, a na kafe to pelno nierobow.!!