Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamanamedal

Prywatna szkoła

Polecane posty

Gość mamanamedal

Jestem mamą dwóch dziewczynek. Obecnie jesteśmy na etapie podstawówki. Tak dużo mówi się ostatnio o edukacji naszych dzieci, że postanowiłam sama wypowiedzieć się na ten temat publicznie- mam nadzieje, że może pomogę niektórym rodzicom w podjęciu decyzji co do wyboru szkoły. Długo zastanawialiśmy się co zrobić czy wybrać szkołę prywatną czy publiczną? Nie jesteśmy superrr turboooo bogaci więc niektóre czesne w szkołach nas przerażało:-( Teraz z perspektywy czasu uważam, że jeśli do szkoły publicznej dodamy koszty opiekunki (bo nie chcemy aby nasze dziecko siedziało w przepełnionej świetlicy), koszty zajęć dodatkowych- to czesne w prywatnej placówce przestaje być abstrakcyjne i ekstremalnie drogie. My wybraliśmy Edisona mieszczącego się na warszawskim Wilanowie i jesteśmy bardzo zadowoleni! Mi i nasza córka! Cudowna opieka i edukacja w jednym miejscu. Polecam!!!!!   

tak prywatna szkoła jest calkiem ok. bo moje dzieci chodzą do szkoły im Wiktorii Wiedeńskiej i są bardzo zadowolone. a jak one są zadowolone to ja także - w szczególności ze widze ze o sprawia im przyjemność i frajdę