Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KatZyg

Krew z rany po cc

Polecane posty

Witam. 

22.10 miałam nagle cesarskie cięcie z powodu zagrożenia życia dziecka. Niestety dziecko wyladowalo w innym szpitalu niż rodziłam i w 3 dobie wypisalam się na własne żądanie, bo nie wyobrazalam sobie żebym ja leżała tu a dziecko tam. Ale do czego zmierzam. 

Dziś jestem 6 dobę po cc i zaczęła mi się sączyć tak jakby krew lub jakąś taką krwisto-zolto wydzielina z rany. Mam się martwić? Iść do lekarza? To mój pierwszy poród i nie znam się na tym dlatego pytam. Może za dużo chodzę, może powinnam więcej leżeć? Pomóżcie proszę. 😣

Gość Abc

Koniecznie do lekarza. Mozliwe ,ze doszlo do zakażenia.  

Gość Gosc

Ja mialam 2cc i nic mi sie nie saczylo. Idz do lekarza. 

Gość Gość

W trzeciej dobie to już w większości szpitali wypisują normalnie, jak nic się nie dzieje, więc jakoś super wcześnie też nie wyszłaś. A sączenie z rany na tym etapie może niepokoić, ja bym biegła do lekarza.

Gość Gość

Ja miałam wyciek krwi po zdjęciu następnego dnia po zdjęciu szwów. Miałam takie zgrubienie nad raną i tam chyba zebrało się trochę krwi i po zdjęciu szwów znalazła ujście. Ale oczywiście od razu pojechałam na izbę przyjęć, bo się przestraszyłam, że rana mi się otworzyła. Lekarz obejrzał i powiedział, że wszystko ok. 

Gość Pol

Mi po zdjęciu szwów zrobiło się w 2 miejscach takie małe zgrubienie.z wodą ropą krwią.długo leczyłam różnymi specyfikami.pomógł tylko dermatol.

Gość Gość

Ale ona chyba nie jest po zdjęciu szwów. Żółta wydzielina może być ropa. Jedź do lekarza! 

Gość Gość

A czy nadal przebywasz z dzieckiem w szpitalu? Mi sie nic po cc nie saczylo. Udaj sie do lekarza, bedziesz miala spokojniejsza glowe. Jesli cos Cie niepokoi zawsze mozesz zadzwonic do poloznej, na pewno uzyskasz lepsze rady niz tu. Zycze Ci wszystkiego dobrego 

Gość Ffdf

Jak najszybciej do lekarza, nic nie powinno się sączyć.