Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Kobiety oceniaja mezczyzn przez pryzmat wygladu i statusu spolecznego. Takie sa fakty.

Polecane posty

Gość gosc

Pojdzie brzydal do restauracji, spodoba mu sie kelnerka, wysle jej pozniej do pracy 10 roz z liscikiem i swoim numerem telefonu, to bedzie stalkerem albo dziwakiem, desperatem.

Pojdzie syn miliardera do restauracji i zrobi to samo i bedzie romantyczym facetem, ktory ma klase i gest i trzeba go koniecznie poznac.

Drogie panie, nawet nie wmawiajcie mi, ze jest inaczej. :)

Gość Kobieta

Ale nie będziemy nic ci wmawiać. Zaprosił cie na randkę gruba brzydka kobieta to ją wysmiejesz czy zwyzwywasz z pogardą. Zaprosi piękna i zgrabna to sie spuścisz ze szczęścia. No takie zycie.

Gość Gość

Oczywiście że tak bo  "pieniądz puszczą w ruch ten świat" spójrz na żonę Trampa to znajdziesz odpowiedz

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

Pojdzie brzydal do restauracji, spodoba mu sie kelnerka, wysle jej pozniej do pracy 10 roz z liscikiem i swoim numerem telefonu, to bedzie stalkerem albo dziwakiem, desperatem.

Pojdzie syn miliardera do restauracji i zrobi to samo i bedzie romantyczym facetem, ktory ma klase i gest i trzeba go koniecznie poznac.

Drogie panie, nawet nie wmawiajcie mi, ze jest inaczej. 🙂

Tak jest nikt cie nei bedzie przekonywac. Chodziaz dla mnie wazniejszy jest wyglad potem pieniadze.

Gość gosc

Ale z czym masz problem, autorze? Chyba to logiczne, że jeżeli ktoś nam sie nie podoba i nie okazujemy mu zainteresowania, a mimo tego ten ktoś bywa nachalny - to będzie stalkerem.

I oczywiście faceci WCALE nie patrzą na wygląd, 😄😄😄 

Gość Pięknyyy

Jeśli brzydal staruje do ładnej kobiety, to jest po prostu cholernym idio'tą. Gdybym ja był brzydki to też odpuściłbym sobie te ładniejsze. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Ale z czym masz problem, autorze? Chyba to logiczne, że jeżeli ktoś nam sie nie podoba i nie okazujemy mu zainteresowania, a mimo tego ten ktoś bywa nachalny - to będzie stalkerem.

I oczywiście faceci WCALE nie patrzą na wygląd, 😄😄😄 

No cóż. Im po prostu ciężej przyjąć prawdę. Gruba i brzydka kobieta wie że nie ma co startować do przystojnego milionera a jej męski odpowiednik niestety myśli że mu się piękna kobieta należy bo da kwiaty i będzie miły. Jeśli taka smie to odrzucić to znaczy ze jest prozna królewna z drewna i woli bed bojsow. Nie wiesz?

Gość 🐈 Twój kotek

ja się zakochałem w dziewczynie której wygląd miał dla mnie akurat najmniejsze znaczenie, nie mówię że była całkiem brzydka, tylko można nie zwracać uwagi na wygląd..i być zakochany 😻😻 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość 🐈 Twój kotek napisał:

ja się zakochałem w dziewczynie której wygląd miał dla mnie akurat najmniejsze znaczenie, nie mówię że była całkiem brzydka, tylko można nie zwracać uwagi na wygląd..i być zakochany 😻😻 

Widzimy bo się tym podniecasz jak upośle od jakiegoś czasu. Tylko kogo to obchodzi? 

Gość Kobieta
10 minut temu, Gość Gość napisał:

No cóż. Im po prostu ciężej przyjąć prawdę. Gruba i brzydka kobieta wie że nie ma co startować do przystojnego milionera a jej męski odpowiednik niestety myśli że mu się piękna kobieta należy bo da kwiaty i będzie miły. Jeśli taka smie to odrzucić to znaczy ze jest prozna królewna z drewna i woli bed bojsow. Nie wiesz?

Pozamiatalas 😂 

Gość 🐈 Twój kotek
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Widzimy bo się tym podniecasz jak upośle od jakiegoś czasu. Tylko kogo to obchodzi? 

😾

Gość Gość
1 minutę temu, Gość 🐈 Twój kotek napisał:

😾

Męska wersja broken i komunikacja emotikonami? Fajne heheszki iks de. Romantycznie jak gòwno.

Gość 🐈 Twój kotek

Co ty taka niesympatyczna, he? 😹

Gość Gość

Bo mnie nie śmieszycie. Ty i twój kot. To żałosne.

Gość 🐈 Twój kotek

Tulę 😽 mocno

Gość Gość
Przed chwilą, Gość 🐈 Twój kotek napisał:

Tulę 😽 mocno

Masz cos z leżączek. Ta sama oblesnosc.