Regina25 0 Napisano Październik 30, 2019 Oszust oszust uwaga oszust!!!!! Oferuje świadectwa po czym tłumaczy się nowelizacja ustawy z 12 lipca o zakazie wykonywania takich usług. Mimo to nie informuje wcześniej o tym, bierze pieniadze za wykonanie usługi. Po konsultacji z prawnikiem polubownie dałam czas na zwrot przelewu. Jednak oszust przerzuca się kodeksami i ustawami, mają na celu zniechęcenie mnie. Ale chyba obie strony mają pojęcie o konsekwencjsch prawnych wynikających z zlecenia i wykonania. A w tym przypadku wprowadzenia w błąd potencjalnego klienta. Jednak postanowiłam złożyć pozew do prokuratury. Bo jest to świadome oszustwo, wyludzenie. Mi co najwyżej grozi grzywna, gdyż nie miałam na celu posłużyć się takowym dokumentem Jeśli jest tutaj ktoś poszkodowany przez tego oszusta proszę o kontakt na mail Reginka.ka@op.pl im więcej tym lepiej. Nie bójcie się ludzie bo nawet grzywnę można umozyc z różnych czynników np brak pracy czy choroba. Oni żerują na takich jak my, myślą że się poddamy. A to oni prowadzą proceder mający na celu wyludzac pieniążki oraz dane osobowe. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rs-druk.pl Reginka.ka@op Napisano Listopad 5, 2019 Dnia 30.10.2019 o 09:01, Regina25 napisał: Oszust oszust uwaga oszust!!!!! Oferuje świadectwa po czym tłumaczy się nowelizacja ustawy z 12 lipca o zakazie wykonywania takich usług. Mimo to nie informuje wcześniej o tym, bierze pieniadze za wykonanie usługi. Po konsultacji z prawnikiem polubownie dałam czas na zwrot przelewu. Jednak oszust przerzuca się kodeksami i ustawami, mają na celu zniechęcenie mnie. Ale chyba obie strony mają pojęcie o konsekwencjsch prawnych wynikających z zlecenia i wykonania. A w tym przypadku wprowadzenia w błąd potencjalnego klienta. Jednak postanowiłam złożyć pozew do prokuratury. Bo jest to świadome oszustwo, wyludzenie. Mi co najwyżej grozi grzywna, gdyż nie miałam na celu posłużyć się takowym dokumentem Jeśli jest tutaj ktoś poszkodowany przez tego oszusta proszę o kontakt na mail Reginka.ka@op.pl im więcej tym lepiej. Nie bójcie się ludzie bo nawet grzywnę można umozyc z różnych czynników np brak pracy czy choroba. Oni żerują na takich jak my, myślą że się poddamy. A to oni prowadzą proceder mający na celu wyludzac pieniążki oraz dane osobowe. Pozdrawiam rs-druk.pl Reginka.ka@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Styczeń 10, 2020 Proszę o kontakt w celu wyjaśnień dokumenty@interia.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kazik169 0 Napisano Maj 20, 2020 Chętnie dowiem się.na.temat oszusta.. możemy połączyć sily Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kazik169 0 Napisano Maj 20, 2020 Mój przyjaciel został oszukany i na.pewno nie odpusci. Są na to sposoby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kazik169 0 Napisano Maj 22, 2020 Uwaga potwierdzam OSZUST OSZUST OSZUST!!! bierze pieniądze i nigdy nikt nie zobaczy dokumentu jaki był oferowany. UWAGA OSZUST UWAGA OSZUST Rs Druk 796 034 755 świadectwa Uwaga !!!! Oszust. W razie jeśli ktoś potrzebuje potwierdzenia ze to oszust to niech do mnie pisze !! B. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kazik169 0 Napisano Czerwiec 14, 2020 Oszust Rs Druk 796 034 755 świadectwa Potwierdzam to jest oszust !!! Za każdym razem inaczej się nazywa a emaile wysyla z Francji. . Nie dajcie sie nabrać.!! To jeden wielki szwindel i oszustwo !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alice84 0 Napisano Luty 12, 2021 Dnia 22.05.2020 o 19:00, Kazik169 napisał: Uwaga potwierdzam OSZUST OSZUST OSZUST!!! bierze pieniądze i nigdy nikt nie zobaczy dokumentu jaki był oferowany. UWAGA OSZUST UWAGA OSZUST Rs Druk 796 034 755 świadectwa Uwaga !!!! Oszust. W razie jeśli ktoś potrzebuje potwierdzenia ze to oszust to niech do mnie pisze !! B. Pisze potrzebuje potwierdzenia ze to oszust Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach