Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem czy się podjąć

Praca w sklepie. Czy wstydzicie się swojej pracy?

Polecane posty

Gość Nie wiem czy się podjąć

Czy podoba wam się ta praca? Co o.niej myślicie? 

Gość gosc

pracowałam w małym sklepie ogrodniczym i lubiłam tą prace. Ludzie bardzo fajni, szybko przyswoilam c trzeba w tym temacie, robilam zamowienia, przyjmowałam towar, sprzatałam. Głupia praca,a dawala satysfakcje. Nie wiem czego tu sie wstydzic? takie zawody tez sa potrzebne, ludzie pieniedzy potrzebują, MY ze sklepow i usług sprzedawcow korzystamy i nie ma w tym nic niewlasciwego. Mysle,ze ten wstyd moze wynikac z tego, jak niektorzy wypowiadaja sie na temat prac z takich zawodach.Ale to swiadczy o nich,nie o pani sprzedającej.

W swoim czasie tez sprzątalam i tez nie uwazam to za wstyd. Wstydem bylo zachowanie niektorych pracownikow, ktorzy zachowywali sie jakby byli z niewlasciwej strony klatki, bo sprzataczka posprzata.

Gość Madzia

Daj spokoj autorko a czego tu się wstydzić? Na Kafe każdy zawód prócz lekarza jest zły. Czytałam już drwienie z nauczycieli, przedszkolanek, korpobiurw, prawników, laborantek, przedsiębiorców. Prwnie piszą to bezrobotni którym tak już spadło poczucie własnej wartości ze w każdej pracy czuliby się poniżeni. Ja prowadze własna firmę ale żeby zarobić na początek imalam się różnych prac łącznie z fabryka i sprzątaniem. Zarobiłam sobie na studia i teraz mam własny biznes. A moja historie opowiadam z duma.