Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Romantyk

Wiersz o zauroczeniu

Polecane posty

12 minut temu, Gość Gosc napisał:

To jest to zauroczenie, a nie milosc. Ja osobiscie czulabym sie nieswojo jakbym dostala wyznanie milosne od kogos kogo tak naprawde nie znam. 

Tak myślałem... 

Gość gość

obrzydliwe wulgarne teksty ,pomawianie o zdrady ohydny tekst,,rozłozyłas nogi'' tfu niedobrze sie robi i słabo.Jak mozna tak kogos zdeptac ? jak mozna pisac jestem jako piąty? jaki piąty? ,jaki ,,przebieg;;? jak można !!! nie da sie z czegos takiego podniesc Załamka ! Wegetacja ponizenie zdeptanie!zdeptanie osoby która jest czysta ,która z nikim nigdy nie była ,która chciała do zakonu, która dochowuje wiernosci,która brzydzi sie zdradą ,jak można !!! jak!!!Nic nie wynagrodzi tej krzywdy ! nic!

Gość szaarŕriikkkkk

Strach się bać...😇

Gość gość
2 minuty temu, Romantyk napisał:

Tak myślałem... 

w dwa lata da sie kogoś wystarczająco poznać i zadne zauroczenie

Gość Agas

Piękne choć ja bym trochę poprawiła / o tym wilku mi nie pasuje. A tak wgl czy ty ja znasz /poznałes dość dobrze. Jak myślisz jak zareaguje nie boisz się osmieszenia? Trzymam kciuki jak coś 👍

Gość gość
8 minut temu, Gość szaarŕriikkkkk napisał:

Strach się bać...😇

nie sztuka  niewinną kobietę ,wierną żonę ,kochającą  matkę  niedoszłą  zakonnicę ,osobe przestrzegającą Przykazań ,zrównać z błotem .Obrzucić łajnem!Oczernić i wypisywać obrzydliwe teksty o ,,rozłozonych nogach'' o rzekomym ,,puszczaniu się'' o jakiejs prostytucji tylko dlatego ze pracownicze autobusy nie mają wyznaczonych przystanków ,o robieniu komuś ,,loda '' mówieniu w pracy przy pracownikach ,przy tasmie ze jest nacpana ze to niby po oczach widac i ze niby sama szefowa powiedziała o niej ze ćpie.Jestes ... jakich mało.Zrobiłes krzywde której nikt i nigdy nie zdoła odkupić bo nie ma takiej ceny!Straty moralne są bezcenne !To samo godność!

Gość jest w porządku :)

Ważne, żeby szczerze. Walory artystyczne w tym wypadku liczę się mniej niż szczery opis stanu uczuć.

Może być. :)

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

nie sztuka  niewinną kobietę ,wierną żonę ,kochającą  matkę  niedoszłą  zakonnicę ,osobe przestrzegającą Przykazań ,zrównać z błotem .Obrzucić łajnem!Oczernić i wypisywać obrzydliwe teksty o ,,rozłozonych nogach'' o rzekomym ,,puszczaniu się'' o jakiejs prostytucji tylko dlatego ze pracownicze autobusy nie mają wyznaczonych przystanków ,o robieniu komuś ,,loda '' mówieniu w pracy przy pracownikach ,przy tasmie ze jest nacpana ze to niby po oczach widac i ze niby sama szefowa powiedziała o niej ze ćpie.Jestes ... jakich mało.Zrobiłes krzywde której nikt i nigdy nie zdoła odkupić bo nie ma takiej ceny!Straty moralne są bezcenne !To samo godność!

Wypiērdalaj z tego tematu ty psychiczna egoistko. Temat nie jest twój. Co za babsko. Chłopie nie pisz wierszy bo skończysz z takim damskim bydlem jak Sylwia. Wielką bogobojna dziewica która ma schizy na stare lata. No dajcie spokój.  

Przed chwilą, Gość gość napisał:

2 minuty temu, Gość Agas napisał:

Piękne choć ja bym trochę poprawiła / o tym wilku mi nie pasuje. A tak wgl czy ty ja znasz /poznałes dość dobrze. Jak myślisz jak zareaguje nie boisz się osmieszenia? Trzymam kciuki jak coś 👍

Dzięki za sugestię znam ją z widzenia wiem dziwne moze się osmiesze? Chyba ten wiersz nadaje się do kosza

Gość Agas

Proponuję najpierw może coś zagadać wiem że trudne skoro jesteś nie śmiały ale wybadac teren. Jeśli ze sobą nie rozmawialiscie to jest to ryzykowny pomysł, po za tym może najpierw na fb zaproś coś polub np. Neutralnie a czas pokaże 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Wypiērdalaj z tego tematu ty psychiczna egoistko. Temat nie jest twój. Co za babsko. Chłopie nie pisz wierszy bo skończysz z takim damskim bydlem jak Sylwia. Wielką bogobojna dziewica która ma schizy na stare lata. No dajcie spokój.  

shizy?hamuj swój wulgarny jezyk a za ,,rozłozone nogi'' i wszystkie inne oszczerstwa bekniesz!Wyrazaj sie!Temat nie mój to co zaczynasz??? ja ci dam zaraz natkotyki gnoju ! ja ci dam zaraz rozłozone nogi!!! Ty chamie .Jak ty sie Boga nie boisz! jak ci nie wstyd!Bydło?? bydło to ty jesteś! 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

shizy?hamuj swój wulgarny jezyk a za ,,rozłozone nogi'' i wszystkie inne oszczerstwa bekniesz!Wyrazaj sie!Temat nie mój to co zaczynasz??? ja ci dam zaraz natkotyki gnoju ! ja ci dam zaraz rozłozone nogi!!! Ty chamie .Jak ty sie Boga nie boisz! jak ci nie wstyd!Bydło?? bydło to ty jesteś! 

Skrin został wysłany do detektywa Rutkowskiego. 

Gość ...
6 minut temu, Romantyk napisał:

Dzięki za sugestię znam ją z widzenia wiem dziwne moze się osmiesze? Chyba ten wiersz nadaje się do kosza

Nawet jeśli nie podziela Twojego zauroczenia, to jeśli dostałaby taki wiersz, na pewno poczułaby się jakoś dowartościowana. I pamiętałaby o tym - może do końca życia 😉🙂 A życie jest wbrew pozorom krótkie, jeszcze krótsza młodość, samo życie w miarę dobrze wymaga wysiłku - a takie małe gesty są czymś, co powoduje, że jest ludziom lżej. 🙂

Zadziałaj. Nawet jeśli to tylko zauroczenie - jak jej nie poznasz, to miłości z tego zauroczenia nie będzie.

Proszę o spokój nie ma to związku z tym tematem a propos rozłożone nogi autorze/autorki przesadziłeś/przesadziłaś grubo nie myślę o seksie 

Gość Gość
Przed chwilą, Romantyk napisał:

Proszę o spokój nie ma to związku z tym tematem a propos rozłożone nogi autorze/autorki przesadziłeś/przesadziłaś grubo nie myślę o seksie 

To napisz do brokendetajgeł

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Rutkowski to mafia ...ancu jeszcze o tym nie wiesz ze to sprzedajny dupek? jak było z Magdaleną Żuk? Ty jestes ...,owszem screeny juz dawno zostały przekazane policji wojewódzkiej łącznie z wszystkimi dowodami innymi.Radze ci zamknac morde jak nie chcesz isc siedzieć.

Gość gość
4 minuty temu, Romantyk napisał:

dokładnie to samo z innymi rzeczami typu,,robiła mu loda pod skocznią'' puszczała się'',prostytutka z przebiegiem'' jestem jako piąty ''narkomanka ,złodziejka ,pijaczka ,niedziewica '' itp.Dlaczego na to pozwalasz? 

Gość gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

To napisz do brokendetajgeł

po co do Joanny?

Gość Gość

dokładnie to samo z innymi rzeczami typu,,robiła mu loda pod skocznią'' puszczała się'',prostytutka z przebiegiem'' jestem jako piąty ''narkomanka ,złodziejka ,pijaczka ,niedziewica '' itp.Dlaczego na to pozwalasz? 

Naprawdę chcesz chłopie takie coś hodować w domu i na ręcznym jechać do końca swych dni? A wszystko przez głupi wiersz 🥶

10 minut temu, Gość Agas napisał:

Proponuję najpierw może coś zagadać wiem że trudne skoro jesteś nie śmiały ale wybadac teren. Jeśli ze sobą nie rozmawialiscie to jest to ryzykowny pomysł, po za tym może najpierw na fb zaproś coś polub np. Neutralnie a czas pokaże 

Mam ją na fejsie polubione jej posty boję się odrzucenia po doświadczeniach z poprzedniego zauroczenia koledzy i koledzy kpili dokuczali mi i jej drugi raz nie chce się sparzyć chce ten wiersz wysłać może anonimowo 

Naprawdę chcesz chłopie takie coś hodować w domu i na ręcznym jechać do końca swych dni? A wszystko przez głupi wiersz 🥶

4 minuty temu, Gość gość napisał:

Nie pozwalam nie wszystko przeczytałem jeszcze raz ostrzegam uspokójcie się przestańcie hejtowac

Gość gość
4 minuty temu, Romantyk napisał:

Mam ją na fejsie polubione jej posty boję się odrzucenia po doświadczeniach z poprzedniego zauroczenia koledzy i koledzy kpili dokuczali mi i jej drugi raz nie chce się sparzyć chce ten wiersz wysłać może anonimowo 

nie masz zadnego fejsa i nie polubiłes zadnych jej postów!

Gość gość
3 minuty temu, Romantyk napisał:

Nie pozwalam nie wszystko przeczytałem jeszcze raz ostrzegam uspokójcie się przestańcie hejtowac

wlasnie widze jak nie pozwalasz ,ile czasu to sie ciagnie.Mnie ostrzegasz? mnie? ja nie pozwole w ten sposób siebie niszczyć!  i to ja ostrzegam!

Gość gość
6 minut temu, Romantyk napisał:

i doprawdy nie trzeba nic czytac wystarczy zobaczyc co ten człowiek robi w realu ,co rozpowiada po ludziach,w zakładach pracy,co opowiada jej matcce ,siostrze braciom i szwagrowi o tobie i o niej.

Gość Zgłaszam

i doprawdy nie trzeba nic czytac wystarczy zobaczyc co ten człowiek robi w realu ,co rozpowiada po ludziach,w zakładach pracy,co opowiada jej matcce ,siostrze braciom i szwagrowi o tobie i o niej.

Autorze jak tak można! To oburzajace i zapłacisz za wywołanie schizofremi paranoidalnej u Pani Sylwii. 

6 minut temu, Gość gość napisał:

nie masz zadnego fejsa i nie polubiłes zadnych jej postów!

Skąd wiesz? Nie znasz mnie więc nie kumam

Gość gość
9 minut temu, Gość Zgłaszam napisał:

Autorze jak tak można! To oburzajace i zapłacisz za wywołanie schizofremi paranoidalnej u Pani Sylwii. 

zgłaszam nękanie stalkin i zniesławienie osoby Sylwi 

Gość gość
10 minut temu, Romantyk napisał:

Skąd wiesz? Nie znasz mnie więc nie kumam

wystarczająca duzo jest tu prowokacji wiec wszystko tutaj pisane jest nieprawdą ,stąd wiem

Gość puszcza

Nie piszcie żadnych postów do SS bo ona i tak sama sobie odpisuje z gościa , jak nikt na jej zaczepki nie reaguje w ten sposób rozkręca temat. Ona ma tu wiele wcieleń. Ślepy by namacał które jej posty.  Zagłodź trollice to zdechnie jest powiedzenie internetowe.