Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 93iekd

rozpalilam chlopaka i olalam a on powiedzial ze jestem chora psychicznie

Polecane posty

Gość sylwia suchy!
2 minuty temu, Gość ... napisał:

Ja prdl co za zjèbane istoty marnują tlen na tej ziemi

jestem z...a bo mam meza i zasady moralne???nie rozumiem?!

Gość Padlino
1 minutę temu, Gość sylwia suchy! napisał:

jestem z...a bo mam meza i zasady moralne???nie rozumiem?!

Wypierddalaj 

Gość Zapomniałeś?
7 minut temu, Gość Padlino napisał:

Wypierddalaj 

Przypominam o lekach

Gość sylwia s
53 minuty temu, Gość gtgtg napisał:

zasady moralne to zasady moralne - nie podlegają żadnej interpretacji. Są to zasady któe nie krzywdzą drugiego człowieka. Jak ktoś twierdzi że podlegają jest osobą socjopatyczną i wypraną z emocji. Takich osób należy unikać ( i kobiety i facetów).

dokładnie .Zasady moralne to wierność między innymi szacunek do samej siebie i twarde trzymanie sie tych zasad wiec co za tym idzie jesli ktoś jest mężatką i ślubował wierność to logiczne ze nie dopuszcza zdrady NIE to znaczy nie i koniec kropka ,Również żaden flirt i zadne romanse nie wchodzą w grę.Trzeba być moralnym a nie szmacić się! Dla mnie autorka jest zwykłą szmatą no chyba ze jest wolna ale to i tak nie zmienia faktu że nawet wolne osoby powinny się szanować a nie oferowac czy obiecywac jakis sex ! fuj niedobrze mi jak czytam.Przypomina mi to wyznanie prostytutku jakiiejś.Porządne wierzące i moralne kobiety ani sie tak nie wypowiadają ani się tak nie zachowują.Nie rozumiem tez jak mozna nie wiedziec czym są zasady moralne? dla ,mnie to logiczne .Ja jestem kompletnym przeciwieństwem autorki więc zastanawiam sie dlaczego ja zostałąm nazwana psychiczną? Wiem kto stoi za tymi wszystkimi tematami i chyba pora to zakonczyc raz a skutecznie!

Gość sylwia suchy!
19 minut temu, Gość Padlino napisał:

Wypierddalaj 

słucham?? jak ty sie człowieku do mnie odzywasz? i jakim prawem??

Gość Stara

Nie jesteś chora psychicznie a pewnie bardzo młodziutka i sama nie wiesz czego chcesz. Obiecać komuś seks? Obiecać to można schabowe na obiad. Współżycie to sytuacja dynamiczna i nie powinna być planowana tylko spontaniczna, beztroska i pełna miłości - wtedy ten seks smakuje najlepiej 

Gość sylwia suchy!
1 godzinę temu, Gość 93iekd napisał:

tak flirtowalismy, prowokowalam go,obiecalam mu sex a on  sobie zaplanowal ze bedziemy mieli milosc i sex i wszystko i znajomosc bedzie na stale,jest zly ze chce sie wycofac i mowi ze nie mam prawa tego zrobic . A to niby wyksztalcony facet😕 

jestes obrzydliwą ,niemoralną,obleśną zboczoną istotą!.Rzygam takimi jak ty! Mam nadzieję ze przynajmniej nie jestes mężatką chociaz nawet jak byłam wolna to nie zachowywałam sie tak jak ty.Fuj!Jak mozna komus obiecywać sex???jestes obrzydliwa.Prowokowałaś? czy tak sie zachowuje kobieta???Matko jedyna kto cie tak wychował.To jakis rynsztok.!

Gość Stara
Przed chwilą, Gość sylwia suchy! napisał:

jestes obrzydliwą ,niemoralną,obleśną zboczoną istotą!.Rzygam takimi jak ty! Mam nadzieję ze przynajmniej nie jestes mężatką chociaz nawet jak byłam wolna to nie zachowywałam sie tak jak ty.Fuj!Jak mozna komus obiecywać sex???jestes obrzydliwa.Prowokowałaś? czy tak sie zachowuje kobieta???Matko jedyna kto cie tak wychował.To jakis rynsztok.!

Rynsztok to to że kobieta dojrzała, mężatka, chrześcijanka tak obraża drugą kobietę. To smutne że przez ciebie chrześcijanie są tak źle postrzegani, pomodle się za ciebie 

Gość sylwia suchy!
3 minuty temu, Gość Stara napisał:

Nie jesteś chora psychicznie a pewnie bardzo młodziutka i sama nie wiesz czego chcesz. Obiecać komuś seks? Obiecać to można schabowe na obiad. Współżycie to sytuacja dynamiczna i nie powinna być planowana tylko spontaniczna, beztroska i pełna miłości - wtedy ten seks smakuje najlepiej 

nie jest chora? a ja niby dlaczego zostałam nazwana chorą?? Jestem mezatką za nikim nie latam z nikim nie flirtuję,nie zdradzam ,wszystkich zlewam ,jestem wierna więc dlaczego??Rozpaliła ? tfu pali to sie w piecu ,co to za słownictwo niemoralne.Czym go tak ,,rozpaliła'?

Gość sylwia suchy!
6 minut temu, Gość Stara napisał:

Rynsztok to to że kobieta dojrzała, mężatka, chrześcijanka tak obraża drugą kobietę. To smutne że przez ciebie chrześcijanie są tak źle postrzegani, pomodle się za ciebie 

wyrazam swoje zdanie ,nie ma litosci u mnie dla tak niemoralnego zachowania! ,,GRZESZNYCH NAPOMINAĆ''!-jedno z Przykazań.A ty pomódl sie raczej za siebie to moze skonczysz zakładać ordynarne tematy.To forum to dno i patologia po tym co czytam.Jak mozna byc az tak zepsutym i az tak zdrmoralizowanym i zakłamanym no jak  ja sie pytam? kto was tak wychował?

Gość Lalala889
39 minut temu, Gość ot co napisał:

masz zryty dekiel i zaden cie nie chce kielbasinska.

Ach tak ? Poki co adoratorow nie brakuje t e p a k u :) Nic o mnie nie wiesz.

Gość sylwia suchy!
10 minut temu, Gość Stara napisał:

Mylisz się rynsztok to kobiety typu autorka lub myslące kategoriami autorki .Rynsztok to równiez osoby łamiące prawo ,szkalujące i gubiace sie już w swoich kłamstwach,podszywające się pod kogoś ,wysyłające dedykacje w cudzym imieniu itp.Jawne oszustwa w wiadomym celu.Mogłabym tu wymienić nazwiska ale wole załatwić to osobiscie .

Gość sylwia suchy!
4 minuty temu, Gość Lalala889 napisał:

Ach tak ? Poki co adoratorow nie brakuje t e p a k u 🙂 Nic o mnie nie wiesz.

po cholere ci jacys adoratorzy? jestes chociaz wolna??? Po co ci to ,szanuj się!

Gość Frania

Seks jest dla ludzi dojrzałych A ty autorko jesteś zbyt niedojrzala:) Radzę poczekać aż ,,dorosniesz,,do miłości:)

Pozdr

Gość Gość
6 minut temu, Gość sylwia suchy! napisał:

po cholere ci jacys adoratorzy? jestes chociaz wolna??? Po co ci to ,szanuj się!

to ta wariatka z d,

Gość gosc
13 minut temu, Gość sylwia suchy! napisał:

wyrazam swoje zdanie ,nie ma litosci u mnie dla tak niemoralnego zachowania! ,,GRZESZNYCH NAPOMINAĆ''!-jedno z Przykazań.A ty pomódl sie raczej za siebie to moze skonczysz zakładać ordynarne tematy.To forum to dno i patologia po tym co czytam.Jak mozna byc az tak zepsutym i az tak zdrmoralizowanym i zakłamanym no jak  ja sie pytam? kto was tak wychował?

NAPOMINAC, z miloscia a nie nienawiscia! taka z ciebie chrzescijanka !

Gość sylwia suchy!
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

to ta wariatka z d,

wariatk?? jakim prawem wyzywasz mnie od wariatek?? jakiego d? co znaczy d? Dlaczego zostałam nazwana ladacznicą?może dowiem sie wreszcie? oraz ,,...ą'? wiecie ze na to jest paragraf? 

Gość sylwia suchy!
6 minut temu, Gość Frania napisał:

Seks jest dla ludzi dojrzałych A ty autorko jesteś zbyt niedojrzala:) Radzę poczekać aż ,,dorosniesz,,do miłości:)

Pozdr

Bzdura!!!! Sex jest dla ludzi w sformalizowanych związkach ! Miłosć to nie sex mylisz pojęcia .Miłość to uczucie płynące z serca .

4 minuty temu, Gość Gość napisał:

to ta wariatka z d,

wariatk?? jakim prawem wyzywasz mnie od wariatek?? jakiego d? co znaczy d? Dlaczego zostałam nazwana ladacznicą?może dowiem sie wreszcie? oraz ,,...ą'? wiecie ze na to jest paragraf? 

Gość ssdds

ależ roga sylwio nikt ciebie nie nazwał tutaj chorą psychicznie tylko autorkę bo nikt normalny niezachowuje sie tak jak ona - że wpierw się z kimś spotyka niby na powaznie a potem się ulatnia. Prostytutką tez autorka nie jest bo nie przespała się z tym facetem tylko po prostu mu obiecała a potem uciekła.Więc nie wiem jak to nazwać - pewnie niedojrzłością emocjonalną. A twojej historii nie znam zakładam że chorą psychicznie nazwał ciebie ktos w realu ale nie opisałaś w jakiej sytuacji i okolicznosciach to się stało wiec nikt ci tutaj nie jest w stanie udzielić odpowiedzi.

Gość sylwia suchy!
10 minut temu, Gość gosc napisał:

NAPOMINAC, z miloscia a nie nienawiscia! taka z ciebie chrzescijanka !

z miłoscią?? mam kochac kogos kto jest niemoralny?,kto mnie obraza i oczernia? kto rozwala mi życie ? kto łamie prawo? O jakiej nienawisci mowa? ja jestem osoba wierząca.Napominanie ,zwracanie uwagi ,prostowanie fałszu,ohydnych pomówien ,stalkingu,szkalowania,nazywasz nienawiścia? Coś ci sie pomyliło.Co moze jeszcze mam cie pochwalic za propagowanie koorestwa?? Never!!Ja was nie nienawidze ,ja sie wami po prostu brzydzę .

Gość sylwia suchy!
13 minut temu, Gość ssdds napisał:

ależ roga sylwio nikt ciebie nie nazwał tutaj chorą psychicznie tylko autorkę bo nikt normalny niezachowuje sie tak jak ona - że wpierw się z kimś spotyka niby na powaznie a potem się ulatnia. Prostytutką tez autorka nie jest bo nie przespała się z tym facetem tylko po prostu mu obiecała a potem uciekła.Więc nie wiem jak to nazwać - pewnie niedojrzłością emocjonalną. A twojej historii nie znam zakładam że chorą psychicznie nazwał ciebie ktos w realu ale nie opisałaś w jakiej sytuacji i okolicznosciach to się stało wiec nikt ci tutaj nie jest w stanie udzielić odpowiedzi.

od wielu lat jestem na tym forum wyzywana od ,,psychicznie chorych '' i nie wiem dlaczegoTo jest karalne!!!.Czytam ze mam jakąś shizofrenię bo tyle razy widziałam jak Tomasz mnie śledził ze szok! a tego sobie nie życze W Feniksie zapytano mnie czy to prawda ze podobno biore jakies psychotropy''? Żałuję ze nie zgłosiłam tego do sądu juz dawno.Na studiach A,Kowalczyk zapytała mnie przy całej grupie o zaswiadczenie od ,,psychiatry'' ,podobno takie zaswiadczenie zataiłam w pracy ,,opiekuna'',co to wszystko ma znaczyć sie pytam??!!!Czytam ze osoba ,,psychicznie chora '' nie moze studiowac ratownictwa.To powinno trafić do Sądu!Czy ja sie z kimś spotykałam?? czy ja z kimś byłam?? jestem mężatką!I w ogóle jak mozna komus obiecywac sex?? tylko prostytutki oferują sex nikt normalny!Uciekła? byli parą ? ,gdzie sie spotykali?,jak sie spotykali ? byli chociaż po imieniu ze sobą? to były prywatne spotkania ? Do teraz nie wiem czy autorka jest wolna?? Jesli nie jest wolna to jak można sie z kims spotykać o jakis temacie sexu nawet nie wspominam bo to obrzydliwe.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość sylwia suchy! napisał:

od wielu lat jestem na tym forum wyzywana od ,,psychicznie chorych '' i nie wiem dlaczegoTo jest karalne!!!.Czytam ze mam jakąś shizofrenię bo tyle razy widziałam jak Tomasz mnie śledził ze szok! a tego sobie nie życze W Feniksie zapytano mnie czy to prawda ze podobno biore jakies psychotropy''? Żałuję ze nie zgłosiłam tego do sądu juz dawno.Na studiach A,Kowalczyk zapytała mnie przy całej grupie o zaswiadczenie od ,,psychiatry'' ,podobno takie zaswiadczenie zataiłam w pracy ,,opiekuna'',co to wszystko ma znaczyć sie pytam??!!!Czytam ze osoba ,,psychicznie chora '' nie moze studiowac ratownictwa.To powinno trafić do Sądu!Czy ja sie z kimś spotykałam?? czy ja z kimś byłam?? jestem mężatką!I w ogóle jak mozna komus obiecywac sex?? tylko prostytutki oferują sex nikt normalny!Uciekła? byli parą ? ,gdzie sie spotykali?,jak sie spotykali ? byli chociaż po imieniu ze sobą? to były prywatne spotkania ? Do teraz nie wiem czy autorka jest wolna?? Jesli nie jest wolna to jak można sie z kims spotykać o jakis temacie sexu nawet nie wspominam bo to obrzydliwe.

Odejście z tego forum dobrze ci zrobi 😯

Gość sylwia suchy!

ja jestem mężatka dlatego z nikim nawet na TY nie przechodzę.

Gość sylwia suchy!
10 minut temu, Gość Gość napisał:

zebyscie mogli bezkarnie wypisywac plugastwa wymyslone na mój temat? mowy niema ! zbieram dowody przestępstw/Głównie dlatego tu jestem zeby patrzec co robicie za moimi plecami.Wiem doskonale kto za tym wszystkim stoi.Aha i sklerozy tez nie mam .,,ROZPALony/rozpalona ulubione i moim zdaniem amoralne słówko Kartarzyny H czy dziwi mnie to? ani trochę!

Gość sylwia suchy!
12 minut temu, Gość Gość napisał:

coś da odejscie z forum skoro tą samą przestępczą działalność prowadzicie w realu??

Gość sylwia suchy!

za nazwanie ...ą jest paragraf! Tereso z Polkapu! i nie wymyslaj ze mąż czy syn tak na mnie mówią .Nigdy by mnie syn tak nie nazwał a mąż tez nie ma powodu.!Nie zwalajcie na kogos teraz i nie udawajcie ze to nie wy narobiliscie bydła!

Gość sylwia suchy!

A ty łukasz z Polkapu co powiedziałes Ewie ? co ci ta Kaska ...ka naipowiadała? Powiedziałes Ewie ze za kims latam i żebym jeszcze była samotna ale nie jestem ?,Owszem jestem mązatką i za nikim nie latam! Skonczcie z tymi swoimi urojeniami bando przestępcza z biblioteki .Sądzicie mnie po sobie? urojone rozbujane fantazje ? swoje mi przypisujecie? Błąd! Duży błąd!Nie życze sobie!

Gość Stara
2 godziny temu, Gość sylwia suchy! napisał:

ja jestem mężatka dlatego z nikim nawet na TY nie przechodzę.

Też jestem mężatką. Ale nie widzę potrzeby udawania że inni mężczyźni nie istnieją. Mój facet, maz jest jedynym który interesuje mnie pod względem erotyczym i tylko z nim seks przynosi mi 100 procent satysfakcji. Zanim go poznałam współżycie było raczej przyjemne ale bez fajerwerkow. Mam męskich znajomych bo jestem osobą łatwo nawiązująca kontakty i z każdym przechodzę na Ty 🤷🏻‍♀️😉 nie denerwuj się dziewczyno. Ja tylko powiedziałam że jako chrześcijanka, kierująca się miłością do bliźniego powinnaś zbastowac. Pozdrawiam -  ultrakatolicka matka wielodzietna z jednym i tym samym mężem od paru ładnych lat 😉

Gość gosc
3 godziny temu, Gość sylwia suchy! napisał:

z miłoscią?? mam kochac kogos kto jest niemoralny?,kto mnie obraza i oczernia? kto rozwala mi życie ? kto łamie prawo? O jakiej nienawisci mowa? ja jestem osoba wierząca.Napominanie ,zwracanie uwagi ,prostowanie fałszu,ohydnych pomówien ,stalkingu,szkalowania,nazywasz nienawiścia? Coś ci sie pomyliło.Co moze jeszcze mam cie pochwalic za propagowanie koorestwa?? Never!!Ja was nie nienawidze ,ja sie wami po prostu brzydzę .

ty jestes normalna ? wlasnie dlatego ci wszyscy piszą że masz coś z głową - w każdym temacie dopatrujesz sie wwzmianek na swoj temat! to jest normalne????? i tak, jako chrzescijanka nadstawiasz drugi policzek i  kochasz kazdego grzesznika, jak sam BOG.Reszta to udawanie a za to BOG cie rozliczy