Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Dlaczego 40stoletni przystojny facet dobrze zarabiajcy jest sam ?

Polecane posty

Gość Gosc

Nie potrzebuje  na stale kobiety ? A moze wystarczy mu raz na jakis czas sie spotkac i zyc praca ?

Gość gość

może się sparzył i ma odruch blokujący

Gość dlatego

nie czuje potrzeby bliskosci emocjonalnej wystarczy mu sex bez zobowiazan

Gość Baba

Zeby mu zadna d.upy nie trula

Gość albo

niespotkał takiej kobiety ktora byłaby mu potrzebna dla niego do zycia do codziennosci do miłosci takiej ktora ma to cos czego inne nie maja hmn

Gość gosc

Bo jak każdy samotny facet lat 50 ma swoje dziwactwa, ale woli się wybielić 🙂

Gość gość

Autor niech odpowie dlaczego jest tak a nie inaczej?????

Gość Gościówa

Bo tak wygodniej...

Gość Faceci zmądrzeli
36 minut temu, Gość Gosc napisał:

Nie potrzebuje  na stale kobiety ? A moze wystarczy mu raz na jakis czas sie spotkac i zyc praca ?

Po hooj mu kotwica u nogi w postaci tej samej baby codziennie? Tak to ma do wyboru do koloru, ruha co chce i kiedy chce, zamiast mieć marude na codzień. Baby to malkontentki i marudy.

Gość gosc
3 minuty temu, Leżaczek napisał:

Może gra i nie ma czasu 😄

40 latek przystojny i dobrze zarabiajacy ma grac?

po 30stce gra tylko margines spoleczny

Gość Gość
4 minuty temu, Leżaczek napisał:

Może gra i nie ma czasu 😄

W co grałeś?:classic_biggrin:

Gość Gość
5 minut temu, Leżaczek napisał:

4 minuty temu, Gość Gość napisał: W co grałeś? X gram jeszcze jutro w niezbadany cztery 👌😄

Nie grałem, ja jestem raczej #pcmasterrace👍

Gość rozsądny

Bo jest mądry. Im mądrzejszy, bardziej wykształcony i świadomy facet, tym mniejsze parcie na stałą babę i bachora ----> niewolnictwo i syf.

Facet, który ma 40 parę lat i ma kasę obraca kobiety jak chce. Dostaje to, co najlepsze w kobietach nie oddając nic ze swoich zasobów, I TO WAS BOLI ZAKALCE DAMSKIE. To, że trafił się taki, który nie da się z siebie zrobić frajera.

Zauwazyliscie, ze faceci nie zakladaja tematów typu hmmm czemu ona ma 35 i jest sama hmmm?

Tylko kobiety są takie wscibskie i zazdrosne, że znalazł się ogarnięty i mądry, który nie dał się usidlić seksikiem (jakkkolwiek mocno przeinwetowanym) babie do konca życia.

Pozdrowienia dla tego kolegi.

Gość rozsądny
50 minut temu, Gość Faceci zmądrzeli napisał:

Po hooj mu kotwica u nogi w postaci tej samej baby codziennie? Tak to ma do wyboru do koloru, ruha co chce i kiedy chce, zamiast mieć marude na codzień. Baby to malkontentki i marudy.

Masz rację. Tylko one same nie potrafią pojąć jakim są dodatkiem a z czasem i balastem - cała ich moc to męska nieświadomość w wieku 20-30 lat (kobiety łapią facetów na malzenstwo w wieku męskich nieswiadomosci).

Facet z wiekiem jak się rozwija i ma dobrą kasę to podkręca samoświadomośc i widzi, że kobieta to... nie to co mu przedstawiano w mlodosci. Ze to dodatek. Ze to nic specjalnego. 

Kobiety cholernie nienawidzą tej prawdy.

Gość Szlachcic81

Ale ja nie pojde do zadnej PRACY...Pisze wam to tutaj codziennie a wy dalej swoje.NO MASAKRA normalnie.

Gość Szlachcic81

Dlaczego nie napiszesz ze pracowalbym za minimalna krajowa do konca zycia w Polsce?Dlaczego wszystkich klamiecie i zatajacie prawde???SKURFYSYNY WY IEBANE...

Gość rozsądny

Sam/sama widzisz, że ludzie na kafeterii na ogół są zbyt głupi, prości malo świadomości, żeby poza mną odpowiedzieć Ci racjonalnie na to pytanie.

To jest właśnei mankament bab z tego forum, że na jaskrawe prawidłowości nie mają odpowiedzi, a na kolor firanek w salonie tyle, ze hoho.

Gość Naiwny81
1 minutę temu, Gość rozsądny napisał:

Sam/sama widzisz, że ludzie na kafeterii na ogół są zbyt głupi, prości malo świadomości, żeby poza mną odpowiedzieć Ci racjonalnie na to pytanie.

To jest właśnei mankament bab z tego forum, że na jaskrawe prawidłowości nie mają odpowiedzi, a na kolor firanek w salonie tyle, ze hoho.

Kto rozsadny???Przeciez ja sie stad wynosze...NIE BEDE TU ROBIL NA ZYDOW.

Gość Goja81

Jestem GOJem i nie pasuje tu do lodzkiej Zydowni...Zreszta sami pisaliscie ze nie chcecie mnie tu.Wy tu nikogo nie chcecie oprocz swoich ziomkow i tyrajacych na was robotow.

Gość gosc

w wieku 40 Lat  samotnosc jest jeszcze fajna, w sile wieku dobry wyglad, dobra praca i zdrowie samotnosc zacznie doskiwierac jak to wszystko zacznie podupadac i wtedy nagle pojawiaja sie refleksje jak by to bylo ...a potem z gory coraz wiekszy smutek i deprecha

jest cwanym kocurem już, wiec pewnie ma same związki na jedną noc, a laski potem płaczą, a on im odpisuje: dziecko, poznasz jeszcze kogoś w swoim wieku, ja mam biznesy na głowie😕

Gość facet
10 minut temu, brokentiger87 napisał:

jest cwanym kocurem już, wiec pewnie ma same związki na jedną noc, a laski potem płaczą, a on im odpisuje: dziecko, poznasz jeszcze kogoś w swoim wieku, ja mam biznesy na głowie😕

I slusznie.

Gość facet
18 minut temu, Gość gosc napisał:

w wieku 40 Lat  samotnosc jest jeszcze fajna, w sile wieku dobry wyglad, dobra praca i zdrowie samotnosc zacznie doskiwierac jak to wszystko zacznie podupadac i wtedy nagle pojawiaja sie refleksje jak by to bylo ...a potem z gory coraz wiekszy smutek i deprecha

Czyli co, związki i dzieci to asekuranctwo na starość?

Ahhh przepraszam, ze to powiedziałem glosno! Dzieci to szczęście!

Jesteście żałośni.

no ale jakie dzieci? kobieta w jego wieku mogłaby się o to martwić

on może nawet za 5 lat być ojcem, do tej pory hulaj dusza piekła nie ma 

a potem: kochanie, jak to możliwe, że jeszcze się nie ożeniłeś, niczego Ci nie brakuje. on: kochanie, spójrz mi w oczy (bierze ją za łapę) całe życie czekałem właśnie na Ciebie, w pocie czoła zbierając kapitał na nasze dzieci. 

Gość Gość
9 minut temu, brokentiger87 napisał:

no ale jakie dzieci? kobieta w jego wieku mogłaby się o to martwić

on może nawet za 5 lat być ojcem, do tej pory hulaj dusza piekła nie ma 

a potem: kochanie, jak to możliwe, że jeszcze się nie ożeniłeś, niczego Ci nie brakuje. on: kochanie, spójrz mi w oczy (bierze ją za łapę) całe życie czekałem właśnie na Ciebie, w pocie czoła zbierając kapitał na nasze dzieci. 

Ty nie masz wszystkich w domu! 😂

3 minuty temu, Leżaczek napisał:

🐅🐯 po co być ojcem? 😗

żeby dumnie uczyć tygrysiątka przegryzać aorty 🙃

Gość Gość
Przed chwilą, brokentiger87 napisał:

żeby dumnie uczyć tygrysiątka przegryzać aorty 🙃

Chora baba🤮

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Chora baba🤮

tygrysice nie mają głowy do mokrej roboty, w tym czasie robią na drutach, pieką ciasta, plotkują z sąsiadkami przy karciance

Gość gosc
32 minuty temu, Gość facet napisał:

Czyli co, związki i dzieci to asekuranctwo na starość?

Ahhh przepraszam, ze to powiedziałem glosno! Dzieci to szczęście!

Jesteście żałośni.

w normalnych zdrowych relacjach tak jak najbardziej dzieci to szczescie i radosc w zyciu,  jestesmy zaprogramowani przez nature na pewne rzeczy i tego sie nie zmieni czy sie podoba czy nie ,

taki 40 latek z czasem bedzie mial coraz wiecej dziwactw kiedys poczuje smutek  w tych swoich pieniadzach i pustych relacjach