Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eho

Straciłem dzieciństwo 25 lat życia

Polecane posty

Gość eho

Nie poznałem  w tym okresie kobiety z która bym mógł się kochać nie imprezowałem byłem zamknięty w sobie i wystraszony a czas minął teraz zmieniam się tylko strasznie późno . wcześniej studia fałszywa kobieta i znajomi byłem na nich skazany na 4 lata ta kobieta była w miarę ok ale mnie nie kochała aja widywałem to mi odbijało nie imprezowałem bo finansowo złe wydałem pieniądze noi się bałem  nie umie sie pogodzić z taka stratą:( jak miałem do 18 alt to ojciec był pijakiem  potem gdzieś przestał ale psychika została  dobity jestem tym ze straciłem takie piękne lata

Gość gosc

mój ojciec też chlał, ja przez to przeszedłem 3 terapie z psychoterapeutą, ale nadal jestem uwsteczniony, niepewny siebie itd i straciłem 29 lat i nadal tkwie w marazmie

wcale nie masz najgorzej

Gość eho

trzeba zmienić to ja zacząłem wychodzić sam w swiat na imprezy i wiesz co jest dobrze hoc ociekają kobiety odmawaiaja tanca ale  jak 10 razy zagadasz to 3 odpowiedzą tak:D ale to nie zmienia fakty ze 25 lat zmarniałem i teraz zaczynam walczyć naprawdę. trzeba podrostu podjąć ryzyko i powoli Zamienic życie