Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawiedziony

Czy mam u niej szanse

Polecane posty

Gość Kobieta skomplikowana
20 minut temu, Gość Zawiedziony napisał:

Nie wiem, ostatnio mam bardzo dużo na głowie i nie mam czasu na spotkanie ,nawet na spokojną rozmowę przez telefon ,właśnie dlatego ona się odsunęła ode mnie.

Bla bla bla

Po prostu sie boisz. 

To zrozumiałe. Zrobisz jak uwazasz, twoje życie. 

Gość Ona87
1 godzinę temu, Gość Kobieta skomplikowana napisał:

Yyy polecam kurs czytania ze zrozumieniem... 

8 godzin temu, Gość Kobieta skomplikowana napisał:

A ja nie. Ja bym chciała, żeby zmienil swoje zachowanie w stosunku do mnie. Gdyby był mi obojętny to miałabym go gdzieś. Skoro go proszę żeby dał mi spokój to znaczy, ze mi na nim zależy ale nie chce być traktowana w sposób w jaki on mnie traktuje. W sensie jeśli ma mnie traktować jak zabawkę to wole, żeby dal mi spokój. 

Ciebie nie są się zrozumieć, bo nie potrafisz jasno się określić.  Chcesz by się zmienił (nadal chcesz, czyli on jeszcze ma szansę), zamiast tego zrywasz. Ma się zmienić po zerwaniu? Zamiast zerwania i powrotów  - szczera rozmowa i tyle. 

Gość Ona87
2 minuty temu, Gość Ona87 napisał:

Ciebie nie są się zrozumieć, bo nie potrafisz jasno się określić.  Chcesz by się zmienił (nadal chcesz, czyli on jeszcze ma szansę), zamiast tego zrywasz. Ma się zmienić po zerwaniu? Zamiast zerwania i powrotów  - szczera rozmowa i tyle. 

Jeszcze jedno gdyby dziewczyna autora napisała: zależy mi na Tobie, ale czuję się olewana, jeśli tego nie zmienisz to odejdę - wtedy wszystko byłoby jasne i tego tematu by nie było. Łatwiej? Łatwiej! 

Gość Gos-c
54 minuty temu, Gość Zawiedziony napisał:

Nie wiem, ostatnio mam bardzo dużo na głowie i nie mam czasu na spotkanie ,nawet na spokojną rozmowę przez telefon ,właśnie dlatego ona się odsunęła ode mnie.

Więc jak zamierzasz to zmienić i porozmawiać z nią? Dla osób, które ja kocham zawsze znajdę czas, chociażby 5 minut. 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Kobieta napisał:

Oczywiscie, ze nie. Mezczyzni nie doceniają wartościowych, wiernych kobiet. Wola uganiać sie za pustymi i łatwymi.. A potem płakac, ze go zdradziła. Jego wybór. Mi prędzej czy później wszystko przejdzie. 

Pokazał jak mu zależało, czyli wcale. Ale to dobrze przynajmniej teraz widzisz że podjęłas słuszną decyzję. 

Gość Zawiedziony
49 minut temu, Gość Gos-c napisał:

Więc jak zamierzasz to zmienić i porozmawiać z nią? Dla osób, które ja kocham zawsze znajdę czas, chociażby 5 minut. 

Nie wiem czy ją kocham ,znamy się dość krótko,było mi z nią dobrze (No wiesz seks i te sprawy ) ale to chyba jeszcze nie miłość. 

Gość Ola
3 minuty temu, Gość Zawiedziony napisał:

Nie wiem czy ją kocham ,znamy się dość krótko,było mi z nią dobrze (No wiesz seks i te sprawy ) ale to chyba jeszcze nie miłość. 

No tak... Ty za dziura tesknisz a nie za madra kobieta. 

Gość gość
4 minuty temu, Gość Zawiedziony napisał:

pamietaj aby świetny seks nie przyslonil parszywego charakteru 😄 

Gość gość

bo ja to mialem takiiiiiiiiiiiii fart, ze tiruriru to pierwsza liga, no i jeszcze do tego osoba ciekawa, zainteresowania, swietny charakter - jestem zakochany 🙂 

Gość Kobieta skomplikowana
3 minuty temu, Gość gość napisał:

pamietaj aby świetny seks nie przyslonil parszywego charakteru 😄 

Panowie wola świetny seks z pierwszą lepsza, wredna i taka, która ich zdradzi i syfem zarazi niz przeciętny seks z cudowna, wrażliwa kobieta. 

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Kobieta skomplikowana napisał:

Panowie wola świetny seks z pierwszą lepsza, wredna i taka, która ich zdradzi i syfem zarazi niz przeciętny seks z cudowna, wrażliwa kobieta. 

akurat zdrada to niejednemu kogucikowi by sie przydala, aby zobaczyl to z innej perspektywy

Gość Gos-c
13 minut temu, Gość Zawiedziony napisał:

Zatkało mnie, nie mam więcej pytań do ciebie. Jedno mogę ci jeszcze poradzić. Zostaw tą kobietę w spokoju. Nie zasłużyłeś i nie zasługujesz na nią nawet w tej chwili. 

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Kobieta skomplikowana napisał:

akurat zdrada to niejednemu kogucikowi by sie przydala, aby zobaczyl to z innej perspektywy

Gość gosc
4 minuty temu, Gość Gos-c napisał:

Zatkało mnie, nie mam więcej pytań do ciebie. Jedno mogę ci jeszcze poradzić. Zostaw tą kobietę w spokoju. Nie zasłużyłeś i nie zasługujesz na nią nawet w tej chwili. 

un pewnie nie wie co to milosc skoro tyle jej zaliczył 🤣

to sie chlopakowi od nadmiaru uniesien w glowie pomięszało 😄 

Gość Zawiedziony

Wiem źle zrobiłem ale trochę irytowalo  mnie to że ona domaga się częstych kontaktów ze mną a ja nie jestem z tych osób co ciagle wiszą na telefonie ,poza tym mam mnóstwo spraw na głowie i nie mam potrzeby ciagle do niej dzwonić.

Gość gość

no i gdzie ten chlopak od uniesien forumowych?

Gość gość
Przed chwilą, Gość Zawiedziony napisał:

Wiem źle zrobiłem ale trochę irytowalo  mnie to że ona domaga się częstych kontaktów ze mną a ja nie jestem z tych osób co ciagle wiszą na telefonie ,poza tym mam mnóstwo spraw na głowie i nie mam potrzeby ciagle do niej dzwonić.

leeeeeeee i o co tyle krzyku, to nie masz czego zalowac

Gość gość

po co ci jakas larwa bez wlasnego stylu zycia 

Gość Gość

Częstych czyli ?

Gość Zawiedziony
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Częstych czyli ?

No mi to kontakt raz na tydzień wystarczy jakiś SMS lub rozmowa 

Gość gość

mnie ciekawi czy autor trzepie sobie franka przy okazji czytania forum 

Gość gosc
Przed chwilą, Gość Zawiedziony napisał:

No mi to kontakt raz na tydzień wystarczy jakiś SMS lub rozmowa 

przekażemy te info i niech podejma decyzje czy chca miec do czynienia z asekurantem 😄 

Gość gosc

no tak rzniecie raz w tygodniu w agencji to juz konkretna kasa do wydania, bo smsy to prawie kazdy ma bez limitu w abonamencie 🤣

Gość Dama
22 minuty temu, Gość Zawiedziony napisał:

Czyli chłopie to nie miłość skoro wybranka cię irytowała więc tak jak ktoś już napisał — nie masz czego żałować. Pytanie ; po co użalasz się tutaj na forum?

Gość Dama

Czyli jesteś zawiedziony bo źle ci franka trzepała... rozumiem

Gość gość

nieee un jest zawiedziony ze taka slyczna byla a w glowie to chulal wiatr 😄 

no coz, zdarza sie najlepszym, nie sie czego wstydzic

Gość hehehe
6 godzin temu, Gość Kobieta skomplikowana napisał:

Tego pana nie słuchaj, bo to nieszczęśliwy frustrat. 

jestem w ch/uj szczescliwy bo pozbylem sie calego gowna z zycia, czyli falszywych ludzkich smieci. 🙂 mozesz pisac co chcesz i udawac cudowna itd a ja i tak wiem jacy wy w wiekszosci jestescie naprawde. od ludzi trzeba jak najdalej zeby nie miec zadnych problemow. a zadajac sie ze smieciami mozna tylko zniszczyc sobie zycie

Gość hehehe

albo czytac nedzne pier/dolenie o korzystaniu z zycia... jeb/ane nedzne gowna!!! a jak sie zmadrzeje to jest za pozno. na szczescie meczarnia bycia jednym z was kiedys sie skonczy

Gość gość
Przed chwilą, Gość hehehe napisał:

albo czytac nedzne pier/dolenie o korzystaniu z zycia... jeb/ane nedzne gowna!!! a jak sie zmadrzeje to jest za pozno. na szczescie meczarnia bycia jednym z was kiedys sie skonczy

🤣

Gość Gość

To chyba normalne że dziewczyna chce mieć kontakt z facetem z którym sypia, raz na tydzień rozmowa czy SMS to chyba lekka przesada no chyba że facet traktuje ja jak zabawkę a z tego co tutaj czytam to autor tak właśnie robił i teraz jeczy bo dziewczyna kopła go w du....e,brawo dla niej.