Gość Ona Napisano Listopad 4, 2019 70% dziewczyn jakie spotkacie będzie bardzo szczęśliwa jak do niej po prostu z dupy podejdziecie spytacie o godzinę i będziecie mili a na koniec zaprosicie na kawę lub kebaba? Nawet jeśli okaże się ze są zajęte na pewno docenia takiego miłego kulturalnego faceta niezależnie jak wygada który pokazuje zainteresowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość dość mam Napisano Listopad 4, 2019 Kobiety to s...ysynh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ucho prezesa Napisano Listopad 4, 2019 3 minuty temu, Gość Ona napisał: 70% dziewczyn jakie spotkacie będzie bardzo szczęśliwa jak do niej po prostu z dupy podejdziecie spytacie o godzinę i będziecie mili a na koniec zaprosicie na kawę lub kebaba? Nawet jeśli okaże się ze są zajęte na pewno docenia takiego miłego kulturalnego faceta niezależnie jak wygada który pokazuje zainteresowanie Wątpię one chcą młodych i wysportowanych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość gość Napisano Listopad 4, 2019 Nie prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Proste Napisano Listopad 4, 2019 Ego tym peieknym atencyjnym księżniczkom podskoczy a one i tak wam dadzą kosza. I jeszcze obsmieja z kolezankami czy z chłopakiem ze co taki pasztet sobie myslal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Listopad 4, 2019 No i? Ja to wiem od 18 roku zycia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość STAROCIOTKA Napisano Listopad 4, 2019 12 minut temu, Gość Ona napisał: 70% dziewczyn jakie spotkacie będzie bardzo szczęśliwa jak do niej po prostu z dupy podejdziecie spytacie o godzinę i będziecie mili a na koniec zaprosicie na kawę lub kebaba? Nawet jeśli okaże się ze są zajęte na pewno docenia takiego miłego kulturalnego faceta niezależnie jak wygada który pokazuje zainteresowanie CO MNIE OBCHODZI CO USZCZESLIWI LOSOWA KOBIETE? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WygladSieLiczy Napisano Listopad 4, 2019 O ile nie wyglądasz jak model to 99% kobiet da ci w tej sytuacji kosza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ona Napisano Listopad 4, 2019 3 minuty temu, Gość Gość napisał: No i? Ja to wiem od 18 roku zycia:) Ale mało osób wie i narzekają ze są sami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ona Napisano Listopad 4, 2019 2 minuty temu, Gość WygladSieLiczy napisał: O ile nie wyglądasz jak model to 99% kobiet da ci w tej sytuacji kosza Skąd to głupie rozumowanie. Skąd wy to bierzecie. Jakich filmów się naoglądaliście. W prawdziwym życiu tak to nie działa. Chyba ze o durnych 16 latkach mówimy. Wtedy będą się smuć z psiapsolkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ona Napisano Listopad 4, 2019 3 minuty temu, Gość STAROCIOTKA napisał: CO MNIE OBCHODZI CO USZCZESLIWI LOSOWA KOBIETE? takich kobiety nie chcą. Życie po to żeby uszczęśliwiać drugiego człowieka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ona Napisano Listopad 4, 2019 6 minut temu, Gość Gość napisał: No i? Ja to wiem od 18 roku zycia:) Przynajmniej ktoś się zgadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Listopad 4, 2019 18 minut temu, Gość Ona napisał: 70% dziewczyn jakie spotkacie będzie bardzo szczęśliwa jak do niej po prostu z dupy podejdziecie spytacie o godzinę i będziecie mili a na koniec zaprosicie na kawę lub kebaba? Nawet jeśli okaże się ze są zajęte na pewno docenia takiego miłego kulturalnego faceta niezależnie jak wygada który pokazuje zainteresowanie Też tak uważam tylko, że był tutaj kiedyś o tym temat i okazuje się, że młodzi ludzie uważają, że to akt desperacji, młode kobiety smiały się tutaj z chłopaków, którzy tak próbowali kogoś poznać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ona Napisano Listopad 4, 2019 Przed chwilą, Gość Gosc napisał: Też tak uważam tylko, że był tutaj kiedyś o tym temat i okazuje się, że młodzi ludzie uważają, że to akt desperacji, młode kobiety smiały się tutaj z chłopaków, którzy tak próbowali kogoś poznać. Jaki akt desperacji? Spodoba się dziewczyna to facet chce ja poznać. Ale mi desperacja. Ja bym raczej powiedziała że odwaga i świadomość czego się chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w kość Napisano Listopad 4, 2019 4 minuty temu, Gość Ona napisał: Jaki akt desperacji? Spodoba się dziewczyna to facet chce ja poznać. Ale mi desperacja. Ja bym raczej powiedziała że odwaga i świadomość czego się chce to taki banał, ale do odważnych świat należy...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DANIEL 158 Napisano Listopad 4, 2019 9 minut temu, Gość WygladSieLiczy napisał: O ile nie wyglądasz jak model to 99% kobiet da ci w tej sytuacji kosza Akurat ja jakoś nie należę do tych modeli, moim zdaniem wręcz przeciwnie. Niski gruby i chamsko wyszczekany gówniarz swego czasu bez grosza przy duszy. A jakoś nigdy na brak zainteresowania nie narzekałem. Kobiety po prostu lubią odważnych facetów, a jak stanie jeden z drugim jak słup soli z rozdziawioną paszczą gotową na łapanie much. To co ta biedna dziewczyna ma z takim fantem zrobić, ani pogadać ani się oprzeć bo się przewróci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Listopad 4, 2019 8 minut temu, Gość Ona napisał: Jaki akt desperacji? Spodoba się dziewczyna to facet chce ja poznać. Ale mi desperacja. Ja bym raczej powiedziała że odwaga i świadomość czego się chce Mówię tylko, że tu był kiedyś taki temat i młodzi ludzie właśnie tak się wypowiadali na temat poznawania kobiet na ulicy. Ja mam inne zdanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mario Napisano Listopad 4, 2019 37 minut temu, Gość Ona napisał: 70% dziewczyn jakie spotkacie będzie bardzo szczęśliwa jak do niej po prostu z dupy podejdziecie spytacie o godzinę i będziecie mili a na koniec zaprosicie na kawę lub kebaba? Nawet jeśli okaże się ze są zajęte na pewno docenia takiego miłego kulturalnego faceta niezależnie jak wygada który pokazuje zainteresowanie He, he... dziewczyny i kobiety, wolne i zajęte tylko czekają aż ktoś do nich zagada na ulicy. Dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Merynos Napisano Listopad 4, 2019 28 minut temu, Gość WygladSieLiczy napisał: O ile nie wyglądasz jak model to 99% kobiet da ci w tej sytuacji kosza Potwierdzam. Nie znam żadnej pary, która poznała się w ten sposób, a mam naprawdę wielu znajomych. Próby poznania kobiety na ulicy to akt skończonej desperacji. Ten kto lubi dostawać kosza, niech próbuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pomorzanin Napisano Listopad 4, 2019 49 minut temu, Gość Ona napisał: 70% dziewczyn jakie spotkacie będzie bardzo szczęśliwa jak do niej po prostu z dupy podejdziecie spytacie o godzinę i będziecie mili a na koniec zaprosicie na kawę lub kebaba? Nawet jeśli okaże się ze są zajęte na pewno docenia takiego miłego kulturalnego faceta niezależnie jak wygada który pokazuje zainteresowanie Dziękuję. Postoję. Podobno nie jestem brzydki. Zagadałem kiedyś do dwóch lasek opalających się na plaży w Sopocie. Jedna była ładna, a druga brzydka. One obie spojrzały na mnie jak bym ich matkę zabił. Szybko się zaraz stamtąd oddaliłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2019 39 minut temu, Gość Pomorzanin napisał: Dziękuję. Postoję. Podobno nie jestem brzydki. Zagadałem kiedyś do dwóch lasek opalających się na plaży w Sopocie. Jedna była ładna, a druga brzydka. One obie spojrzały na mnie jak bym ich matkę zabił. Szybko się zaraz stamtąd oddaliłem. trza było poczekać aż oklapnie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Esox 337 Napisano Styczeń 15, 2021 Dnia 4.11.2019 o 15:53, Gość Ona napisał: 70% dziewczyn jakie spotkacie będzie bardzo szczęśliwa jak do niej po prostu z dupy podejdziecie spytacie o godzinę i będziecie mili a na koniec zaprosicie na kawę lub kebaba? Nawet jeśli okaże się ze są zajęte na pewno docenia takiego miłego kulturalnego faceta niezależnie jak wygada który pokazuje zainteresowanie W przypadku nastolatków to się zapewne sprawdza. Pełen szacun dla tego, kto w ten sposób poderwie kobietę w wieku 20+ czy 30 +. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach