Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość G0ŚĆ

Czy przespalibyście się z kobietą o 30 lat starszą

Polecane posty

Gość G0ŚĆ

Pytam bo mam taką okazje. Na 99% odmówie. Znam taką blondynke która mieszka blisko mnie i super mi się z nią gada a ona żyje w otwartym związku i choć byłoby super bo jest bardzo atrakcyjna to jednak trochę mi głupio by było z kobietą w związku nawet otwartym a ona pewnie jest bardzo doświadczona bo wiem że ona jest taka że bierze seks jakby to była całkowicie normalna rzecz.

Wiem że mam okazje zrobić to z nią bo ostatnio powiedziała mi by przyjść do niej domu na kawe i powiedziała że pogadamy ze sobą ale powiedziała też że jeżeli będe tylko miał ochotę to możemy to zrobić, ja jej powiedziałem wtedy że nie jestem pewny co do tego bo nie chciałem jej odrazu odmówić ale ona wtedy powiedziała że jak będe gotowy to zrobimy to w taki sposób jaki ja tylko zechcę ale powiedziała też że jeśli nie chce to jedyne pogadamy przy kawie. W sumie fajnie by było robić to z nią ale wiem że pewnie potem był żałował więc raczej powstrzymam się od tego.

Jednak zapytam was czy wy byście przespali się z taką kobietą jeśli byście mieli taką okazje jak ja?

Gość gość

W tej sytuacji powinnaś sam decydować, nie wszyscy faceci gustują w starszych paniach.

Gość G0ŚĆ
5 minut temu, Gość gość napisał:

W tej sytuacji powinnaś sam decydować, nie wszyscy faceci gustują w starszych paniach.

Właśnie jest tak że mi się ona podoba mimo jej wieku ale problem jest w tym że choć byłoby fajnie to pewnie po czasie żałowałbym tego w dodatku ona jest bardzo doświadczona więc nie wiem jakby to wyszło

Gość Gość

Nie. Musiałbym brać 70 latke to już staruszka.

1 minutę temu, MaestroSyntetyczny napisał:

Czyżby?

Wino podobno im starsze tym lepsze.

Przed chwilą, Magda bez loginu napisał:

Jest przeszkodą. To działa w dwie strony 😎

Nie dla wszystkich.

Gość gość
1 minutę temu, Magda bez loginu napisał:

Jest przeszkodą. To działa w dwie strony 😎

Gdyby był przeszkodą ograniczona mentalnie babo nie byłoby związków ani romansów ludzi pomiędzy którymi jest duża różnica wieku.

Gość Gość
Przed chwilą, Magda bez loginu napisał:

A facet jest jak dobre whisky 😛

To rùchaj 70latka. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Gdyby był przeszkodą ograniczona mentalnie babo nie byłoby związków ani romansów ludzi pomiędzy którymi jest duża różnica wieku.

Musisz jej wybaczyć. Magda wychowała się i mieszka na zabitej dechami wsi. I tak ma kompleksy na tym tle.

Gość gość

nie ma problemu , teraz sypiam z 23 lata starszą .

6 minut temu, MaestroSyntetyczny napisał:

Wino a nie kobiety Acordeonie. Trzydzieści lat to zdecydowanie za duża różnica wieku.

Co to za różnica.

Gość Goyko81

W zyciu trzeba wszystkiego sprobowac i ze wszystkiego korzystac poki ma sie okazje...

4 minuty temu, MaestroSyntetyczny napisał:

Dosyć duża, a nawet bardzo duża.

Aż tak bym tego nie interpretował.

Gość Miriam
59 minut temu, Gość G0ŚĆ napisał:

Pytam bo mam taką okazje. Na 99% odmówie. Znam taką blondynke która mieszka blisko mnie i super mi się z nią gada a ona żyje w otwartym związku i choć byłoby super bo jest bardzo atrakcyjna to jednak trochę mi głupio by było z kobietą w związku nawet otwartym a ona pewnie jest bardzo doświadczona bo wiem że ona jest taka że bierze seks jakby to była całkowicie normalna rzecz.

Wiem że mam okazje zrobić to z nią bo ostatnio powiedziała mi by przyjść do niej domu na kawe i powiedziała że pogadamy ze sobą ale powiedziała też że jeżeli będe tylko miał ochotę to możemy to zrobić, ja jej powiedziałem wtedy że nie jestem pewny co do tego bo nie chciałem jej odrazu odmówić ale ona wtedy powiedziała że jak będe gotowy to zrobimy to w taki sposób jaki ja tylko zechcę ale powiedziała też że jeśli nie chce to jedyne pogadamy przy kawie. W sumie fajnie by było robić to z nią ale wiem że pewnie potem był żałował więc raczej powstrzymam się od tego.

Jednak zapytam was czy wy byście przespali się z taką kobietą jeśli byście mieli taką okazje jak ja?

Masz już jakieś doświadczenie w tym temacie?

42 minuty temu, Gość gość napisał:

Musisz jej wybaczyć. Magda wychowała się i mieszka na zabitej dechami wsi. I tak ma kompleksy na tym tle.

A w czym tutaj przeszkadza wieś? Wytłumacz to co niewytłumaczalne.

Gość Tom

Jeśli mowimy tylko o jednorazowym seksie a nie o zwiazku a ona Ci się podoba fizycznie to  nad czym tu sie zastsnawiać?

Gość Tom

Jeśli mowimy tylko o jednorazowym seksie a nie o zwiazku a ona Ci się podoba fizycznie to  nad czym tu sie zastsnawiać?

Gość gość
9 minut temu, Gość Tom napisał:

Potem dać nogę, co nie?

Gość

Stanowczo odradzam. Czułbyś się potem co najmniej dziwnie. Chwila przyjemności (?) nie jest warta kilku miesięcy lub lat pamiętania o niej jako o czymś, co nie powinno się nigdy wydarzyć.

Gość G0ŚĆ
16 minut temu, Wolena napisał:

Stanowczo odradzam. Czułbyś się potem co najmniej dziwnie. Chwila przyjemności (?) nie jest warta kilku miesięcy lub lat pamiętania o niej jako o czymś, co nie powinno się nigdy wydarzyć.

Właśnie tego się martwie, dokładnie tego o czym mówisz bo boje się że mogę tego żałować po jakimś czasie

Gość Gość

Jak zadbana pięćdziesiątka to czemu nie. Testuj

Gość
14 minut temu, Gość G0ŚĆ napisał:

Właśnie tego się martwie, dokładnie tego o czym mówisz bo boje się że mogę tego żałować po jakimś czasie

Trudno jest wyczyścić pamięć z tego, co się zrobiło. Nie będzie Ci przyjemnie pamiętać o zabawianiu się z kobietą starszą od własnej mamy.

Gość gość

W życiu nie byłabym z facetem 30 lat czy 20 lat młodszym. Flirtować, flirtował ze mną 20 lat młodszy. Oczywiście dając mi mniej niż 44 lata. Dawał mi 35 lat. Nie on jeden zresztą.