Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mat

Stopy Julki Perzyny

Polecane posty

Gość Mat

Julka Perzyna to średniego wzrostu chyda brunetka. Często nosi buty puma na dużej podeszwie. Jej stópki są małe bo mają 24 cm (rozmiar buta 37). Pewnego dnia po szkole czekałem aż każdy wyjdzie z szatni i wtedy poszedłem i wziąłem jej różowego buta reebok. Oczywiście masturbowałem się nim i wystrzeliłem do środka spermą. Pewnego dnia po szkole gdy przrbieralem buty podeszła do mnie i spytała dlaczego wziąłem jej buta. Powiedziałem, że go nie nam ale tak się zastresowałem, że było po mnie widać. Poszła za mną do domu. Gdy go jej pokazałem był cały w spermie. Wtedy ku mojemu zaskoczeniu położyła swoją rękę na moim kroczu. Powoli zaczęła go masować. Po chwili schyliła się i wzięła go do ust. Były małe i wąskie wiec Orawie dusiła się moim penisem. Bardzo umiejętnie ssała. Po pewnym czasie kazała mi się polożyć a ona usiadła na łóżku made mną. W tym momencie położyła swoje stópki w butach pumy na moim penisie i przesuwać nimi w górę i w dół. Jej podeszwy w kwadratowe wzorki przesuwały się po jego całej długości. Co chwile się śmiała i kładła buty na mojej twarzy. Po jakimś czasie położyłem sobie jej rożnego buta na twarzy a ona robiła mi shoejoba. Byłem coraz bliżej strzału. Julka z każdą chwila poruszała szybkość ruszania butami. Już nie wytrzymywałem i wytstrzeliłem spermą na jej buty. Rozlała się na górnej zamszowej częścią oraz po grubej gumowej podeszwie. Julka roześmiała się i zosmarowała spermę po całych butach. Pozwoliła mi zachować różowego buta, lecz zanim poszła założyła go i pozwoliła lizać gdy był na jej stopie. Przy wyjściu podarowała mi też swoje używane skarpetki. Do dziś czasem mi wysyła swoje zdjęcia stópek. Czasem się spotykamy i robi mi footjoba gołymi stopami albo w różnych butach. Kocham gdy ma na sobie szpilki bo wyglada seksownie i wtedy miażdży nimi mojego penisa