Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Zeby facet byl z kobieta to musi byc mlody, przystojny, byc dobrym bankomatem i dobrym kochankiem.

Polecane posty

Gość Gosc

Jesli tego nie ma to nie macie co marzyc o kobiecie. Hahaha

Gość taki obraz wasz

Jak jest przystojny, to pozostałych cech mieć nie musi.

A jak nie jest przystojny, to tylko kasa mu pomoże. Ale i tak nie zazna prawdziwej miłości.

Gość taki_jeden_964

Dzięki za komplementy, jestem z kobietą w związku.

Gość Gosc

Miałem konto na tinderze, w profilowym miałem przystojnego kolesia z USA, pisałem wprost ze szukam wiadomego, laski były chętne bez oporu, nawet zwierzały mi się ze swojej życia sekksualnego, o tym że kurrewki z nich, co robiły, z kim. Najlepsze że to były zwykłe niepozorne dziewczyny, żadne julki czy karyny, niektóre szare myszki. Dzisiaj pewnie mają nieświadomych chłopaków albo dalej się puszczają

Gość Gość
16 minut temu, Gość Gosc napisał:

Miałem konto na tinderze, w profilowym miałem przystojnego kolesia z USA, pisałem wprost ze szukam wiadomego, laski były chętne bez oporu, nawet zwierzały mi się ze swojej życia sekksualnego, o tym że kurrewki z nich, co robiły, z kim. Najlepsze że to były zwykłe niepozorne dziewczyny, żadne julki czy karyny, niektóre szare myszki. Dzisiaj pewnie mają nieświadomych chłopaków albo dalej się puszczają

Nieświadomych chłopaków, którzy posuwali inne chętne. Co, którzy posuwali Twoje rizmowczynie też mają nieświadome żony, które ktoś bzykał. Taki świat. 

nie martw się autorze, na pewno znajdzie się taka co lubi brzydkich biednych i sflaczałych

w końcu ty na pewno przy śmierdzącej partnerce po prostu obciąłbyś sobie nos w imie tolerancji, wierzę w ciebie

Gość Gość

Się czytać nie da takich rzeczy, kto się rznie z kim popadnie to potem jest duchowo związany z ta osoba, dlatego dziewictwo jest cenne, seks to ma być duchowe przeżycie a nie uprawiać jak ogródek 

Gość M...@
9 minut temu, brokentiger87 napisał:

nie martw się autorze, na pewno znajdzie się taka co lubi brzydkich biednych i sflaczałych

w końcu ty na pewno przy śmierdzącej partnerce po prostu obciąłbyś sobie nos w imie tolerancji, wierzę w ciebie

Hahaha 👍👋🏻