Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Realista

Znam osobiście związek 20-latki z 38-latkiem

Polecane posty

Gość Realista

Gość może nie jest jakimś brzydalem ale jest już dosyć łysawy. Dodatkowo jest nieźle przypakowany bo ćwiczy na siłce.

Ona jest z niego dumna, wogóle się nie wstydzi i obnosi się tym związkiem na facebooku.

Haczyk tkwi w tym że ona pochodzi z patologicznej rodziny gdzie ojciec był alkoholikiem, bił ją a potem poszedł do więzienia.

Mamy więc tutaj typowy przykład tzw. Daddy Issues.

No i? Ja znam związek "alternatywnej" trzydziestolatki z 65-letnim starym hipisem (szpetnym siwym dziadem).  Świetnie się dogadują, jeżdżą se do Indii czy na jakieś Bali, zażywają psylocybesy na plaży i odlatują se razem w kosmos. Za jakiś czas stary odleci na amen a ona se znajdzie następnego bujającego w obłokach. 

Gość Monika
47 minut temu, Onkosfera napisał:

No i? Ja znam związek "alternatywnej" trzydziestolatki z 65-letnim starym hipisem (szpetnym siwym dziadem).  Świetnie się dogadują, jeżdżą se do Indii czy na jakieś Bali, zażywają psylocybesy na plaży i odlatują se razem w kosmos. Za jakiś czas stary odleci na amen a ona se znajdzie następnego bujającego w obłokach. 

Hmmmmmm

Gość Darya

A ja znam związek 38-latki z 26 latkiem, ona jest kierownikiem marketingu w korpo, a on jest specem od informatyki w innym korpo i co?

Gość Gość
13 minut temu, Gość Darya napisał:

A ja znam związek 38-latki z 26 latkiem, ona jest kierownikiem marketingu w korpo, a on jest specem od informatyki w innym korpo i co?

U nas w rodzinie jest taki związek, ona była dzieciatą rozwódką 35 letnią, on kawaler 25 latek. Teraz są jyż po ślubie i mają dziecko.

Gość gosc
13 godzin temu, Gość Realista napisał:

Gość może nie jest jakimś brzydalem ale jest już dosyć łysawy. Dodatkowo jest nieźle przypakowany bo ćwiczy na siłce.

Ona jest z niego dumna, wogóle się nie wstydzi i obnosi się tym związkiem na facebooku.

Haczyk tkwi w tym że ona pochodzi z patologicznej rodziny gdzie ojciec był alkoholikiem, bił ją a potem poszedł do więzienia.

Mamy więc tutaj typowy przykład tzw. Daddy Issues.

... by po jakims czasie ow 38 latek stwierdzil ze patologia to wlasciwie nie jest dla niego, poznaje normalna, wtedy ta patologia daje dziadkowi do wiwatu ze sie kolesiowi odechciewa ahahahhahaha