Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maniek

Czasami mam ochotę rzucić to wszystko, wyjechać w Bieszczady, hodować tam alpaki i szyć z nich czapki z pomponami, które nie zakrywają uszu.

Polecane posty

Gość bigosia białołęka
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

U Bogu cisza na story, niby ze rocznicowe seksONy odchodza. Ciekawe co jutro powie. "Nie odzywalam sie do was, bo wiecie jak to jest w rocznicowy wieczor".

bo mam miednice w kawałkach od łuchańska

Gość magunia
4 minuty temu, Gość bigosia białołęka napisał:

bo mam miednice w kawałkach od łuchańska

😂😂

Gość hhh

Wiecie co ?, nie przepadam za Bu, bo mnie zablokowała, ale nic to, czy Wam Jej nie szkoda ?

Tak b. chora kobieta, która nigdy nie stała na nogach, nigdy nie będzie miała to co my, nigdy nie doświadczy miłości i normalnego życia, pomyślcie trochę. czy Wam nie jest szkoda ?

Po co Ją dołować i wyzywać ? , niech  "wydaje" Jej się, że wszystko jest ok.

Gość vioo
26 minut temu, Gość hhh napisał:

Wiecie co ?, nie przepadam za Bu, bo mnie zablokowała, ale nic to, czy Wam Jej nie szkoda ?

Tak b. chora kobieta, która nigdy nie stała na nogach, nigdy nie będzie miała to co my, nigdy nie doświadczy miłości i normalnego życia, pomyślcie trochę. czy Wam nie jest szkoda ?

To niech jej się wydaje w 4 ścianach i zniknie z netu 🧐

Gość 120
28 minut temu, Gość hhh napisał:

Chciałabym, żeby ludzie nie chorowali, nie doznawali krzywd itd. Póki co nie mam pomysłu jak uratować świat. Użalanie się nad kimś tylko mu szkodzi.

Gość Dree

Jabba narzeka, że nie ma zniżek w kinie. No tak, jak raz trzeba zapłacić pełną kwotę to odrazu ból pieluchy. ,,nawet miejsca nie zajęłam”. 

Gość Aaa
1 godzinę temu, onion.hunter napisał:

Co wam daje ten hejt ?

Przez sekundę czuja się lepiej, ze ktoś jest od nich gorszy. No i irytuje je to ze Buka mino choroby nie umartwia się, żyje na lajcie. Ale nie powiem, przy niektórych kometarzach można się uśmiać z wyrzutami sumienia 

Gość gość
6 godzin temu, Gość Dree napisał:

Jabba narzeka, że nie ma zniżek w kinie. No tak, jak raz trzeba zapłacić pełną kwotę to odrazu ból pieluchy. ,,nawet miejsca nie zajęłam”. 

A z jakiej racji? Zniżka dziecięca, szkolna, studencka czy seans dla seniora?

Gość gość
6 godzin temu, Gość Dree napisał:

Jabba narzeka, że nie ma zniżek w kinie. No tak, jak raz trzeba zapłacić pełną kwotę to od razu ból pieluchy. ,,nawet miejsca nie zajęłam”. 

Przestrzeń zajęła i to całkiem sporą.

Gość gość
58 minut temu, Pinezka napisał:

O, familia podkovińska po obowiązkowym cosobotnim ogarnięciu Kłuszynki musi odreagować na forum? Witamy, witamy i współczujemy... Na kogo tym razem wypadło? Chyba na Onionka, bo biedaczek kłapie najgłośniej. W sumie po takiej traumie trudno się dziwić. Nie martw się, może następnym razem los będzie łaskawszy 😉

Cebulak naocznym dowodem na stwierdzenie, że frustracja rodzi agresję. 

Gość Haha
1 godzinę temu, Pinezka napisał:

O, familia podkovińska po obowiązkowym cosobotnim ogarnięciu Kłuszynki musi odreagować na forum? Witamy, witamy i współczujemy... Na kogo tym razem wypadło? Chyba na Onionka, bo biedaczek kłapie najgłośniej. W sumie po takiej traumie trudno się dziwić. Nie martw się, może następnym razem los będzie łaskawszy 😉

Chyba ten jej pieróg ostatnio za mało wywietrzony i musiał niuchnąć sera, więc się przyszedł wyżyć xd 

Gość Gość

Robimy placki, robimy szarlotkę xd a później - „mój mąż robi najlepsze placki, naleśniki...”  to robimy czy mąż robi? 😆

Gość Jaa
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Robimy placki, robimy szarlotkę xd a później - „mój mąż robi najlepsze placki, naleśniki...”  to robimy czy mąż robi? 😆

Buka koordynuje prace i ogarnia logistyle (zakupy)😂

Gość Madzia

Buka to tylko 💩 po tym żarciu zrobi i taki jej wkład w robienie 

Gość Godc

Akurat onion ma rację piszecie o obrzydliwych rzeczach

Gość Kkkkk

Ale Buczka ma zapracowany dzien w kuchni!!!!

Tes tak jak ona boicie sie oddzielac zoltka od bialek??? 😂

Przeciez wiadomo ze ona nic w kuchni nie robi, moglaby chociaz do tego pytania dac zdjecie swojej reki a nie Bełta..

Gość gosc

To ją brzydzi, to jest okropne, tego nie zrobi, to jest fuj. Siedzi w kuchni i krzywi bezzębną twarz, a potem stwierdza, że się napracowali. 

Gość Gosci
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

To ją brzydzi, to jest okropne, tego nie zrobi, to jest fuj. Siedzi w kuchni i krzywi bezzębną twarz, a potem stwierdza, że się napracowali. 

Cała buka

Gość Gość

Bartek kroił kurczaka, a mała Bubunia mówiła, że żyłki są fujka, a ona nie lubi. I wtedy zamienia się w takie dziecko, mówi takim infantylnym głosikiem, bartek z kolei mężnieje i gada jak dziadek rozczulający się wnusią. Nic by w tym złego nie było, gdyby nie fakt, że to babsko ma 31 lat i jest żoną, a nie wnusią. Jej się to wydaje słodziutkie i fajne, sama siebie nazywa francuskim pieskiem, bo bartek musi specjalnie dla niej przygotowywać mięsko jak dla małej dzidzi. Tylko że skoro nakłada na buzię godzinami paciaje, to mogłaby zająć się tymi żyłkami w kurczaku. Inna sprawa, że to gaworzenie przy jedzeniu, kiedy ona za chwilę na OIOMie wyląduje z powodu otyłości, to też już obrazek chory. 

Gość gosc

Od rana na pustych kaloriach jedzie. Najpierw racuchy, potem wyrób kawo podobny, a teraz szarlotka. Masakra.

Gość Bibini

Przyjaźniła się kiedyś z blondyną na wózku, była u niej w domu i pokazywała szafę szpilek, czy się ktoś o ich znajomości coś więcej? Trwa nadal? 

Gość Kuzjeł

O Boże, najnowsze zdjęcie. Już chyba nie jest w stanie się tak skadrować, żeby nie było widać, jaka jest ogromna, więc nawet nie próbuje. 

Inną kwestią jest treść tego wpisu.. Buka albo nie wie, co to jest gra słów, albo jest tak głupia, że nie zna powiedzenia "bujda na resorach". Co za ironia 😂

Gość gość
7 godzin temu, Pinezka napisał:

To i comiesięczny prysznic wieczorny się trafił.

Gość Bubka
21 minut temu, Gość Kuzjeł napisał:

O Boże, najnowsze zdjęcie. Już chyba nie jest w stanie się tak skadrować, żeby nie było widać, jaka jest ogromna, więc nawet nie próbuje. 

Inną kwestią jest treść tego wpisu.. Buka albo nie wie, co to jest gra słów, albo jest tak głupia, że nie zna powiedzenia "bujda na resorach". Co za ironia 😂

Jaka mała głowa w porównaniu do reszty ciała... I te bicepsy

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.