Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maniek

Czasami mam ochotę rzucić to wszystko, wyjechać w Bieszczady, hodować tam alpaki i szyć z nich czapki z pomponami, które nie zakrywają uszu.

Polecane posty

Gość gość
20 minut temu, Gość Kuzjeł napisał:

O Boże, najnowsze zdjęcie. Już chyba nie jest w stanie się tak skadrować, żeby nie było widać, jaka jest ogromna, więc nawet nie próbuje. 

Inną kwestią jest treść tego wpisu.. Buka albo nie wie, co to jest gra słów, albo jest tak głupia, że nie zna powiedzenia "bujda na resorach". Co za ironia 😂

Straszne to zdjęcie. Przerażające.

Gość gość
20 minut temu, Gość Kuzjeł napisał:

O Boże, najnowsze zdjęcie. Już chyba nie jest w stanie się tak skadrować, żeby nie było widać, jaka jest ogromna, więc nawet nie próbuje. 

Inną kwestią jest treść tego wpisu.. Buka albo nie wie, co to jest gra słów, albo jest tak głupia, że nie zna powiedzenia "bujda na resorach". Co za ironia 😂

Straszne to zdjęcie. Przerażające.

Gość gość

I po co to publikować? Sama się wystawia na strzał.

Gość Gosc
2 godziny temu, niewinna czarodziejka napisał:

Przecież ona chyba nigdy nic wokół siebie nie zrobiła? Przygotowanie kanapki ją przerasta i mam niby uwierzyć, że smaży coś na patelce?! Lazienka niby dostosowana, a bierze sama prysznic? Wiele osób pewnie jak ona kalekich potrafi się w miarę ogarnąć. Paciaje na twarz nakłada, a podstawowa higiena raz na tydzień? 
w kinie chce zniżek, a z zasiłek z naszych podatków to mało? 
Jej roszczeniowość poraża. Nie ma chyba na całym jutubie kogoś kogo mniej nie lubię. 

Ale jest w pełni świadoma swojej seksualności kobieta!!!!1!!11 nie zapominajmy o tym!

Gość Gosci
2 godziny temu, niewinna czarodziejka napisał:

Przecież ona chyba nigdy nic wokół siebie nie zrobiła? Przygotowanie kanapki ją przerasta i mam niby uwierzyć, że smaży coś na patelce?! Lazienka niby dostosowana, a bierze sama prysznic? Wiele osób pewnie jak ona kalekich potrafi się w miarę ogarnąć. Paciaje na twarz nakłada, a podstawowa higiena raz na tydzień? 
w kinie chce zniżek, a z zasiłek z naszych podatków to mało? 
Jej roszczeniowość poraża. Nie ma chyba na całym jutubie kogoś kogo mniej nie lubię. 

Jej nikt nie lubi, nie ma koleżanek, przyjaciół jest sama jak pale.ma tylko bejtka opiekuna.

Gość Gosc

Szarlotka pyszna, ale beza „lekko” płynie. Czyli niedopieczone. Czyli wpółsurowe białka. Smacznego! 

Gość gosc

Dopiero 17 a ta wciągnęła już placki, kawę z toną cukru i tłuszczu, obiad, a teraz dopycha szarlotką. A gdzie jeszcze do wieczora? Potem się dziwi, że ma muły większe niż Pudzianowski.

Gość gosc
14 minut temu, Gość gosc napisał:

Dopiero 17 a ta wciągnęła już placki, kawę z toną cukru i tłuszczu, obiad, a teraz dopycha szarlotką. A gdzie jeszcze do wieczora? Potem się dziwi, że ma muły większe niż Pudzianowski.

zeby to jeszcze prawdziwe bicki byly

Gość Gosc

Wrzućcie na balkonowy_chill zdjęcie Pudziana na resorach, busia mnie zablokowała, a na jej profilu nic nie pisałam tylko tutaj.

Gość Gosc
27 minut temu, Gość Gosc napisał:

Wrzućcie na balkonowy_chill zdjęcie Pudziana na resorach, busia mnie zablokowała, a na jej profilu nic nie pisałam tylko tutaj.

Już jest 

Gość Jaa
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

Przeciez z kawa to nie wiadomo.wygladala jak zwykle latte z ekspresu, nie bylo bitej smietany, zeby od razu twierdzic, ze „tona tluszczu”

Gość Ehh
2 minuty temu, Gość Jaa napisał:

Przeciez z kawa to nie wiadomo.wygladala jak zwykle latte z ekspresu, nie bylo bitej smietany, zeby od razu twierdzic, ze „tona tluszczu”

Mleko pełnotłuste to tez tłuszcz, syrop to cukier. Elo.

Gość Ulepek
Przed chwilą, Gość Ehh napisał:

Pewnie dają słodką śmietankę 36% do kawki 

Gość Gosc
8 minut temu, Gość Ehh napisał:

Poki co to tylko twoje domysly. Nie bronie boguski, zeby nie bylo, ale serio, moze Bartolomeo jej tam daje mleczko 2% w trosce o swoja busie 😛 I serio, nie rozumiem bulwersa. Zazre sie na smierc, to sie zazre.

Gość a onion
5 godzin temu, Gość Godc napisał:

Akurat onion ma rację piszecie o obrzydliwych rzeczach

Nie powinien tak pisać o siostrze.

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość a onion napisał:

Nie powinien tak pisać o siostrze.

On się wyżyć musi, bo była jego kolej podmywania ziają. A bezzębna bałdzo bałdzo to lubi 

Gość gość

Strasznie się o nią martwię... Zawsze była bardzo otyła, ale teraz zrobiła się naprawdę ogromna. I jeszcze to epatowanie niezdrową dietą. Twierdzi, że po zjedzeniu szarlotki zasnęła... Prawdopodobnie to jest już na tle cukrzycowym.

Bogumiło! Wiele osób nawet tu na Kafeterii życzy ci dobrze. Miej siłę i odwagę powalczyć o swoje życie!

Gość Magda z Redy
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Strasznie się o nią martwię... Zawsze była bardzo otyła, ale teraz zrobiła się naprawdę ogromna. I jeszcze to epatowanie niezdrową dietą. Twierdzi, że po zjedzeniu szarlotki zasnęła... Prawdopodobnie to jest już na tle cukrzycowym.

Bogumiło! Wiele osób nawet tu na Kafeterii życzy ci dobrze. Miej siłę i odwagę powalczyć o swoje życie!

Nażarła się i zasnęła. Ja pie***lę😂 Żyje jak prosiak. Ja w tym czasie bawiłam się niszczarkom do dokumentów i nowom pieczontkom. 

Gość Gosc
34 minuty temu, Gość Magda z Redy napisał:

Nażarła się i zasnęła. Ja pie***lę😂 Żyje jak prosiak. Ja w tym czasie bawiłam się niszczarkom do dokumentów i nowom pieczontkom.  

a Guziczkiem?

Gość Aga

Moze ta drzemka to i nie na tle cukrzycowym, ale fakt faktem, ze po obfitym posilku zawsze chce sie spac.

Gość jajajaja

Ostatni filmik "prosta kreska" i czerwone usta . A w październiku 2018 był film z IDENTYCZNYM makijażem zrobionym tą samą paletą. Zmieniła tylko podkład inne paciaje. Czy ona myśli, że widzowie to ...e?  Filmik sprzed roku "Makijaż - klasyczna kreska i czerwone błyszczące usta"

Gość jajajaja

* ...e - miało być ...e - coś mi się ucięło

Gość Gość
4 minuty temu, Gość jajajaja napisał:

Ostatni filmik "prosta kreska" i czerwone usta . A w październiku 2018 był film z IDENTYCZNYM makijażem zrobionym tą samą paletą. Zmieniła tylko podkład inne paciaje. Czy ona myśli, że widzowie to ...e?  Filmik sprzed roku "Makijaż - klasyczna kreska i czerwone błyszczące usta"

Brak pomysłów na kanal, brak umiejętności na pokazanie ciekawszego makijażu, brak pomysłu na siebie po runięciu „razem najlepiej” ... filmik o dostosowaniu mieszkania i filmik o obawach przy kupnie mieszkania - tez to samo gada 

Gość Gosci
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Brak pomysłów na kanal, brak umiejętności na pokazanie ciekawszego makijażu, brak pomysłu na siebie po runięciu „razem najlepiej” ... filmik o dostosowaniu mieszkania i filmik o obawach przy kupnie mieszkania - tez to samo gada 

Jedyne co potrafi to blokować na insta 🙂 boo  gu jaka ty jesteś zalosna i przecież nie czytasz kafe, a ze wszystkim jesteś na bieżąco.

Nikt wam nie każe jej obserwowac. Az tak was du....py bolą bo zrobiła sobie zdjecie w całej okazałości?

Gość Hela

Jedna porcja szarlotki ma ponad 400kcal, czyli pewnie połowę jej zapotrzebowania. Nie mam więcej pytań 😄 wyglądając tak jak wyglada wpieprza górę kcal i potem zakłada sexi Carmen 😛 kogo chce oszukać? Ona jest szczupła. A ona wału tłuszczu. To obrzydliwe, malutka główka, a korpus olbrzymi. 
rodzinie chyba średnio zależy. Podobnie jak Bartkowi. Normalnie w związku ludzie siebie mobilizują do schudnięcia, a Bełt ją tylko tuczy. 

Gość gość

Nikt jej tam ani nie kocha ani dobrze nie życzy. Kochający mąż czy rodzić już dawno temu zrobił interwencje w sprawie jej otyłości. Zazera się na śmierć.... oto co robi B. Ta szczesliwa i pelna zycia zona.

Gość Gosc
58 minut temu, Gość gość napisał:

Nikt jej tam ani nie kocha ani dobrze nie życzy. Kochający mąż czy rodzić już dawno temu zrobił interwencje w sprawie jej otyłości. Zazera się na śmierć.... oto co robi B. Ta szczesliwa i pelna zycia zona.

Dodatkowo świadoma swojej seksualności.

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Dodatkowo świadoma swojej seksualności.

obiekt jedynie dla feedersa

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.