Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WygladSieLiczy

Nie ma absolutnie żadnego sensu wiązać się z kobietą dopóki nie jest się naprawdę przystojnym

Polecane posty

Gość WygladSieLiczy

Kobieta kopnie Cię w doope w sekundę i potraktuje jak śmiecia jak tylko nawinie się ktoś przystojniejszy kto jest nią zainteresowany

Gość Średni

Noi chuuj No i co 😂 ... życie 👏 😁

Gość Sredni

Jestem średni a nawet tak gorzej średni, ale zawsze charakterem przyciągałem laski. Mimo to miałem dużego pecha w kontaktach damsko męskich, jakieś fatum, zle decyzje itd. 

Gość WygladSieLiczy

Możesz być milionerem oraz mieć najlepszy charakter na świecie a ona i tak Cię zdradzi ze śmierdzącym żulem o ile tylko będzie miał ładniejszą twarzyczkę od ciebie

Gość WygladSieLiczy

Lekceważycie sobie to jak bardzi kobiety patrzą na wygląd, a patrzą 10 razy bardziej niż faceci.

Jasne, czasami zdarza się że wiążą się z przeciętniakami czy brzydalami, ale mają w tym inny ukryty interes i to na pewno nie jest z miłości ani pociągu seksualnego

Gość gość
4 minuty temu, Gość WygladSieLiczy napisał:

Lekceważycie sobie to jak bardzi kobiety patrzą na wygląd, a patrzą 10 razy bardziej niż faceci.

Jasne, czasami zdarza się że wiążą się z przeciętniakami czy brzydalami, ale mają w tym inny ukryty interes i to na pewno nie jest z miłości ani pociągu seksualnego

A ty myslisz durniu, że w miarę przystojny facet z przecietną czy brzydszą to jest z miłości? 😄 Wiadomo, ze z desperacji. Bo jak lepsza na niego nie spojrzy to bierze to co sie nawinie, ot. Byleby mieć co pchac. 

Ale wystarczy tylko iż wyczuje, ze ma szansę u jakiejś zayebistej laski - to zaraz do niej leci, skacze przy niej itd. Każda moja atrakcyjna koleżanka tego doswiadczyła. Różne propozycje słyszały i różne wyznania. Nieważne czy facet żonaty czy narzeczony.

Więc skończ to pier.dolenie i te swoje codzienne żale, śmieszny praviku, bo sami nie jesteście w niczym lepsi. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

A ty myslisz durniu, że w miarę przystojny facet z przecietną czy brzydszą to jest z miłości? 😄 Wiadomo, ze z desperacji. Bo jak lepsza na niego nie spojrzy to bierze to co sie nawinie, ot. Byleby mieć co pchac. 

Ale wystarczy tylko iż wyczuje, ze ma szansę u jakiejś zayebistej laski - to zaraz do niej leci, skacze przy niej itd. Każda moja atrakcyjna koleżanka tego doswiadczyła. Różne propozycje słyszały i różne wyznania. Nieważne czy facet żonaty czy narzeczony.

Więc skończ to pier.dolenie i te swoje codzienne żale, śmieszny praviku, bo sami nie jesteście w niczym lepsi. 

Dokładnie, widać po polskich aktorach czy piosenkarzach, politykach. Dojdą do jakiegoś poziomu w karierze o wymieniają żonę na młodszy model. Marcinkiewicz mistrzu i góru zdradzaczy 😂

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Dokładnie, widać po polskich aktorach czy piosenkarzach, politykach. Dojdą do jakiegoś poziomu w karierze o wymieniają żonę na młodszy model. Marcinkiewicz mistrzu i góru zdradzaczy 😂

guru *

Gość

Jeśli z kimś się jest bez uczucia, tylko dlatego, że nikogo lepszego nie ma na horyzoncie, to może tak być. Pary, które są ze sobą z miłości nie rozpadają się z powodu ładniejszej twarzy kogoś innego.

Gość sorin

chcialbym miec takie problemy jak wy

Gość WygladSieLiczy
6 minut temu, deLegatka napisał:

Jeśli z kimś się jest bez uczucia, tylko dlatego, że nikogo lepszego nie ma na horyzoncie, to może tak być. Pary, które są ze sobą z miłości nie rozpadają się z powodu ładniejszej twarzy kogoś innego.

Tyle że dla kobiet miłość i przystojnia twarz to tożsame pojęcia

Gość
2 minuty temu, Gość WygladSieLiczy napisał:

Tyle że dla kobiet miłość i przystojnia twarz to tożsame pojęcia

Nie masz racji. Nie zawsze tak jest. Przystojna twarz, to tylko pożądanie. Miłość jest pojęciem szerszym. Dotyczy nie tylko wyglądu. Zresztą pewnie to wiesz.

Gość Hhe
44 minuty temu, Gość WygladSieLiczy napisał:

Kobieta kopnie Cię w doope w sekundę i potraktuje jak śmiecia jak tylko nawinie się ktoś przystojniejszy kto jest nią zainteresowany

Po pierwsze powiem i co się dziwisz dziwisz? A po drugie obniż własne kryteria i mierz w modelki to nie będziesz musiał pisać tych głodnych postów 

Gość w kość
2 minuty temu, deLegatka napisał:

Nie masz racji. Nie zawsze tak jest. Przystojna twarz, to tylko pożądanie. Miłość jest pojęciem szerszym. Dotyczy nie tylko wyglądu. Zresztą pewnie to wiesz.

nie tłumacz,

nie jesteś z tego świata,

tutaj rządzą inne prawa:)

Gość

Nie czuję, bym była kosmitką, ale skoro tak uważasz...

Gość w kość
3 minuty temu, deLegatka napisał:

Nie czuję, bym była kosmitką, ale skoro tak uważasz...

nie napisałem, że jesteś kosmitką, ale skoro tak piszesz...:D

Gość

Masz rację. Jak nie napisane, to się nie liczy 😉

Gość w kość
7 minut temu, deLegatka napisał:

Jak nie napisane, to się nie liczy 😉

OK;)

oby to nie działało w każdym przypadku,

bo to, co tu niekiedy przeczytam...

Gość

Ludzie maja różne poglądy. Wyrabiają je najczęściej na podstawie własnych doświadczeń. Czasem jednak doświadczenia kogoś innego sprawią, że mogą spojrzeć na jakiś problem odrobinę inaczej. Nikt nikomu swoich spostrzeżeń nie powinien narzucać, ale podzielić się takim czy innym doświadczeniem zawsze można. A co zrobi z tym ktoś, kogo sprawa dotyczy to już jego wybór 🙂

Gość w kość
Przed chwilą, deLegatka napisał:

Ludzie maja różne poglądy. Wyrabiają je najczęściej na podstawie własnych doświadczeń. Czasem jednak doświadczenia kogoś innego sprawią, że mogą spojrzeć na jakiś problem odrobinę inaczej. Nikt nikomu swoich spostrzeżeń nie powinien narzucać, ale podzielić się takim czy innym doświadczeniem zawsze można. A co zrobi z tym ktoś, kogo sprawa dotyczy to już jego wybór 🙂

a nie wydaje Ci się, że tutaj udzielają się przede wszystkim osoby o dość skrajnych poglądach?

nawet ten temat,

nie neguję, że atrakcyjność fizyczna jest ważna,...

ale...

nie chce mi się już nawet pisać...

te tematy działają na mnie destrukcyjnie i depresyjnie,

no i bolą mnie już oczy:P

nie czytaj tego zbyt długo, kosmitko;P

dobranoc:)

Gość
Przed chwilą, Gość w kość napisał:

a nie wydaje Ci się, że tutaj udzielają się przede wszystkim osoby o dość skrajnych poglądach?

nawet ten temat,

nie neguję, że atrakcyjność fizyczna jest ważna,...

ale...

nie chce mi się już nawet pisać...

te tematy działają na mnie destrukcyjnie i depresyjnie,

no i bolą mnie już oczy:P

nie czytaj tego zbyt długo, kosmitko;P

dobranoc:)

Dobranoc gościu w kościu 😉 Posłucham Twojej rady, bo też już jestem senna.

Gość Gość

Cieszę się ze jestem przystojny. Moze nie dla każdej ale takie 7 lub 8 na 10 mi wystarcza

Gość Taka prawda

Wygląd nie jest najważniejszy. Ważniejsze jest to jak mężczyzna traktuje kobietę i jak ona przy nim się czuje. Wyglądem ją przyciągniesz ale charakterem zatrzymasz. Nie każdą kobietę interesuje durny przystojniak. Przeciętny i czuły facet jest więcej wart od niejednego przystojniak. 

Gość taki obraz wasz
15 minut temu, Gość Taka prawda napisał:

Przeciętny i czuły facet jest więcej wart od niejednego przystojniak. 

No jest, ale większość kobiet tego nie rozumie.