Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OOOnnnAAA19933

zwiazek z albanczykiem/kultura/goscinnosc itp

Polecane posty

Gość OOOnnnAAA19933

witam was wszystkich 

temat bedzie dosc popularny a mianowicie chcialam sie zapytac o zwiazek z albanczykiem?

nie jestem z nim dlugo i mam swoje obawy bo mam bardzo duzo znajomych z albanii i wiem jacy potrafia byc .

wiem ze nie ma papierow i chce slubu jednak powiedzial ze jak w to nie wejde to i tak ze mna bedzie .

chcialam sie rowniez zapyta co sie daje im kiedy idzie sie w gosci do rodziny no i ogolnie jak wygladaly lub wygladaja wasze zwiazki/

przedstawiali wam rodzinie?znajomym\? zalujecie/??

jak ogarnac ten slub ?

oczywiscie licze sie z wielka fala hejtu no ale trudno .

pozdrawiam

Gość zuel

ale zapytaj najpierw sama siebie: dlaczego chcesz z nim byc, co do niego czujesz, czy macie podloze do zwiazku zgodnego intelektualnie i swiatopogladowo? bo tu niekoniecznie o narodowosc chodzi, tylko o poziom kulturalno-spoleczny danego czlowieka.

osobiscie zawsze myslalam, ze wolalabym byc z polakiem, a padlo na to, ze najlepsze porozumienie intelektualne mialam z "zagraniczniakiem" i jestesmy szczesliwi razem juz od 20 lat. 

Gość Europejka

Podbijal jeden taki do mnie , cud miod,ale go olalam , potem sie okazalo ze sciemnial jeszcze jakas polke z ktora byl , kilka tych kobiet przegrzebalo mu telefon ,fb I wypisywaly do mnie , choc to ja jedna chyba nic z nim wspolnego nie mialam ...aaaa I to facet po 40stce wiec to nie byla zabawa gownazerii

Gość MeeMee

Ja się spotykałam nie z Albańczykiem ale z kolesiem z Bośni... Cóż - przystojniak, całkiem dobry w łóżku ale... nie minęło dużo czasu i okazało się co naprawdę myśli o kobietach - do sprzątania, prania i rodzenia dzieci. To bardzo patrialchalne kraje i kobieta ma tam niewiele do gadania. Jeśli Ci to odpowiada to spoko, ale nie dziw się potem, że zostałaś uwiązana w domu. Wszyscy ci faceci - Bośnia, Albania, Bułgaria (pracowałam z nimi) mają też skłonności do agresywnych zachowań no i... zdradzają na potęgę. Pan z Bułgarii chwalił mi się żoną, a gdy miał wolne sprowadzał sobie ...ę 😄 Ot, przecież kobieta ma w domu siedzieć i wychować dziecko a on pan i władca może robić co chce 😄

Gość lalelelejahaha

agresywni w jakim sensie

Gość MeeMee

W takim, że jeśli coś idzie nie po ich myśli to od razu mają nerwy i drzą japę 😄 Nie lubią kiedy ktoś im coś mówi np. w pracy bo sami wiedzą wszystko najlepiej. Mój nie podniósł nigdy na mnie ręki ale ja nie jestem cichą łanią która by nie oddała 😛 Jego prawdziwą twarz zobaczyłam dopiero kiedy doszło do rozstania, ale to historia skomplikowana.  No i jednak był pracowity, ale Bułgar to leń - jego kobieta robiła wszystko w domu a on tylko siedział i pił i seks, pracować mu się nie chciało totalnie. Szefowi chciał przywalić, za to że mu coś kazał robić ;/ Widziałaś kiedyś jak się zachowuje Twój facet jak jest zdenerwowany albo pod wpływem alkoholu? I jak się wtedy do Ciebie odnosi?

Gość OOOnnnAAA19933

nie jest agresywny wrecz przeciwnie po alkocholu to jeszcze bardziej mowi ze mnie kocha ze teskni itp .jeszcze nie spotkalam sie zeby  byl agresywny .tak samo odrazu o nas powiedzial swojej rodzinie .jak mi sie cos nie podoba to potrafi przeprosic.ale nie ukrywa ze jest bardzo o mnie zazdrosny

Gość MeeMee

Oj tak zazdrośni są bardzo, bo dla nich kobieta to jak własność 😄 Życzę powodzenia, ale bacznie obserwuj i nie daj sobą pomiatać 😉