Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Czy facet z zawansowanymi zakolami ma szanse poderwac ladna laske przez badoo?

Polecane posty

Gość gosc

albo przez tindera

Gość Szczery

Jak nie sprawdzisz to sie nie przekonasz!

Gość gosc

lysiejacy nie są atrakcyjni,oby nie niski jeszcze

Gość Nanana

No to próbuj. 

Ja sie zakochałam w lysym, ale to był Gość... Zaradny, wysoki, przystojny z twarzy, lekko umiesniony, miał dużego i wiedział jak kobiete rozpalic. 

Masz chociażby 4 z tych 6 cech? 

Gość Europejka
10 minut temu, Gość Nanana napisał:

No to próbuj. 

Ja sie zakochałam w lysym, ale to był Gość... Zaradny, wysoki, przystojny z twarzy, lekko umiesniony, miał dużego i wiedział jak kobiete rozpalic. 

Masz chociażby 4 z tych 6 cech? 

Wyszlo ci cos z tego zwiazku....czy tylko bokiem ci wyszedl ten przystojniak? 

Facet jak laleczka to wylacznie dla malolaty,dojrzala kobieta doceni zaradnego faceta ktory wie czego chce w zyciu 

Gość Nanana
20 minut temu, Gość Europejka napisał:

Facet jak laleczka to wylacznie dla malolaty,dojrzala kobieta doceni zaradnego faceta ktory wie czego chce w zyciu 

No taki związek z rozsądku typowy o tym co piszesz. Dlaczego zaradny musi być brzydki? Dojrzała.. W sensie stara? Bo laleczki wola mlodsze. Potwierdzasz tylko regułę wiecznie tu przedstawiana przez tych inceli - za mlodu przystojniak a na stare lata dobry i zaradny 😂 

Nie każdy brzydki jest zaradny. Smialabym stwierdzić, ze zdecydowana mniejszość brzydali odnosi sukces. 

Nie każdy przystojny jest pusty. Większość przystojnych jest zaradnych i odnosi sukcesy na różnych płaszczyznach. 

Tak, wyszlo. Jesteśmy szczęśliwi. 

Spokojnie, nie masz się o co martwić. 

Akurat najbardziej zranił mnie w życiu brzydal - zabawil sie moim kosztem, gdy jeszcze byłam młoda i naiwna, obracal 4.panienki na raz, zakpil z moich uczuć... A byl niski (173), gruby, mial blizny po trądziku, małego (ok 13 cm), problemy z sercem i psychika jak sie okazalo. 

Zatem brzydcy juz mnie nie interesuja. Wcale nie mają dobrego serca. 

Gość Realista

Robiłem eksperymenty zakładając fake konta z całkowitymi łysolami i zakolakami na badoo, i stwierdzam że łysienie nie jest przeszkodą do poznania fajnej laski na badoo.

Wszystko zależy od twarzy. Jeżeli mimo łysienia facet wygląda dobrze to nie ma żadnego problemu. Zauważyłem też że dużo lasek leci na łysych brodaczy. Kiedyś założyłem konto łysego, brodatego, przypakowanego gościa z fotką w lustrze w siłowni w obcisłej koszulce i laski dosłownie dostawały szału macicy, odzew był ogromny i to od lasek w każdym wieku, zarówno od nastolatek, dwudziestek jak i MILFów. A wiek gościa ustawiłem na 30 lat.

Liczy się również to co jest na fotkach i atmosfera na nich. Jeżeli masz kamienną twarz i fotki robione w piwnicy to będzie mały odzew. Ale jeżeli fotki wyglądają "normicko" to będziesz miał dużo więcej dopasowań.

Gość Europejka
44 minuty temu, Gość Nanana napisał:

No taki związek z rozsądku typowy o tym co piszesz. Dlaczego zaradny musi być brzydki? Dojrzała.. W sensie stara? Bo laleczki wola mlodsze. Potwierdzasz tylko regułę wiecznie tu przedstawiana przez tych inceli - za mlodu przystojniak a na stare lata dobry i zaradny 😂 

Nie każdy brzydki jest zaradny. Smialabym stwierdzić, ze zdecydowana mniejszość brzydali odnosi sukces. 

Nie każdy przystojny jest pusty. Większość przystojnych jest zaradnych i odnosi sukcesy na różnych płaszczyznach. 

Tak, wyszlo. Jesteśmy szczęśliwi. 

Spokojnie, nie masz się o co martwić. 

Akurat najbardziej zranił mnie w życiu brzydal - zabawil sie moim kosztem, gdy jeszcze byłam młoda i naiwna, obracal 4.panienki na raz, zakpil z moich uczuć... A byl niski (173), gruby, mial blizny po trądziku, małego (ok 13 cm), problemy z sercem i psychika jak sie okazalo. 

Zatem brzydcy juz mnie nie interesuja. Wcale nie mają dobrego serca. 

Haha to sie zgadza brzydale sa wstretni mentalnie , jak faceci z kafe ,wystarczy poczytac jaka zolc z watroby wylewaja, nienawidza kobiet

Gość Realista
59 minut temu, Gość Europejka napisał:

Haha to sie zgadza brzydale sa wstretni mentalnie , jak faceci z kafe ,wystarczy poczytac jaka zolc z watroby wylewaja, nienawidza kobiet

Brzydale stali się tacy zgorzkniali wyłącznie przez lata odrzuceń i niepowodzeń u kobiet

Gość Proste
1 minutę temu, Gość Realista napisał:

Brzydale stali się tacy zgorzkniali wyłącznie przez lata odrzuceń i niepowodzeń u kobiet

To po co wyżej sr*ją niz d0pe mają? 

Podrywac ze swojej ligi i nie będzie niedomówień. 

Gość WygladSieLiczy
6 minut temu, Gość Proste napisał:

To po co wyżej sr*ją niz d0pe mają? 

Nawet brzydalki nie chcą brzydala tylko myślą że im się należy model

1 godzinę temu, Gość Realista napisał:

Robiłem eksperymenty zakładając fake konta z całkowitymi łysolami i zakolakami na badoo, i stwierdzam że łysienie nie jest przeszkodą do poznania fajnej laski na badoo.

Wszystko zależy od twarzy. Jeżeli mimo łysienia facet wygląda dobrze to nie ma żadnego problemu. Zauważyłem też że dużo lasek leci na łysych brodaczy. Kiedyś założyłem konto łysego, brodatego, przypakowanego gościa z fotką w lustrze w siłowni w obcisłej koszulce i laski dosłownie dostawały szału macicy, odzew był ogromny i to od lasek w każdym wieku, zarówno od nastolatek, dwudziestek jak i MILFów. A wiek gościa ustawiłem na 30 lat.

Liczy się również to co jest na fotkach i atmosfera na nich. Jeżeli masz kamienną twarz i fotki robione w piwnicy to będzie mały odzew. Ale jeżeli fotki wyglądają "normicko" to będziesz miał dużo więcej dopasowań.

Myślę, że ogólnie takie eksperymenty robi tam cała masa ludzi obu płci... być może nawet połowa więc nie wiem czy to do końca wymierne badanie biorąc pod uwagę tylko portale randkowe : )

Ale fakt faktem dla większości kobiet zakola same w sobie nie są zbyt duża przeszkodą... 

Gość vvv
43 minuty temu, Gość Proste napisał:

Podrywam, nic to nie daje, bo nawet te brzydsze szukają przystojniaków, a na facetów ze swojej ligi nawet nie spojrzą.

Gość gość

Nie. Zakola są paskudne.

Gość Aldona

zakola i maly pindol = nara

Gość gość
4 godziny temu, Gość Europejka napisał:

Tak, ale musi jeszcze jakoś wyglądać.

Gość gość
2 godziny temu, Gość Europejka napisał:

I jeszcze roszczeniowi. Brzydkiej nie chcą.

Gość Ona
1 godzinę temu, Gość Realista napisał:

To jak brzydcy to niech uderzają do brzydkich kobiet. 

Poza tym ja tez nie jestem piękna,  nigdy nie mialam powodzenia ani u przystojnych ani u brzydkich i jakos potrafie zrozumiec że to tak jest jak nie ma sie urody. 

Incele z kafe to nie dosc ze brzydcy to jeszxze mizogini. Niech gniją w samotnosci z takim charakterkiem. 

Gość Gość
2 godziny temu, Gość WygladSieLiczy napisał:

Nawet brzydalki nie chcą brzydala tylko myślą że im się należy model

Ich prawo. Ja i tak nie przewiduje wysypu starych panien, mają czas to przebierają. 

Gość Gość
25 minut temu, Gość Ona napisał:

Poza tym ja tez nie jestem piękna,  nigdy nie mialam powodzenia ani u przystojnych ani u brzydkich i jakos potrafie zrozumiec że to tak jest jak nie ma sie urody. 

Incele z kafe to nie dosc ze brzydcy to jeszxze mizogini. Niech gniją w samotnosci z takim charakterkiem. 

Ja też to rozumiem, męża mam, nigdy długo sama nie byłam, ale ktoś ma prawo stwierdzić, że mu się nie podobam  i nie widzę podstaw do pretensji. Związek to seks, dotykanie i pożądanie to jak go tworzyć  bez pociągu do drugiej osoby? Nie da się, ludzie w szczęśliwym związku muszą się pożądać. 

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ja też to rozumiem, męża mam, nigdy długo sama nie byłam, ale ktoś ma prawo stwierdzić, że mu się nie podobam  i nie widzę podstaw do pretensji. Związek to seks, dotykanie i pożądanie to jak go tworzyć  bez pociągu do drugiej osoby? Nie da się, ludzie w szczęśliwym związku muszą się pożądać. 

to co poweisz o malzenstwach 50 latkow/50-latek? przeciez oni obiektywnie czesto juz sa bryzdcy

Gość Gość
22 minuty temu, Gość gosc napisał:

to co poweisz o malzenstwach 50 latkow/50-latek? przeciez oni obiektywnie czesto juz sa bryzdcy

Tak, ale mózg dojrzewa tak jak ciało. Mając 15 lat człowiek myśli, że 35 latkowie są starzy, a mając 35 lat już tak nie myśli. Z wiekiem granica bycia starym się w psychice przecież przesuwa. Gdyby 20 latkę zmienić fizycznie  w 60 latkę to by się pewnie brzydziła własnego ciała, jak będzie miała te 60 lat to inaczej na siebie spojrzy i na męża też. 

Gość vvv
1 godzinę temu, Gość Ona napisał:

Robimy to. Problem w tym, że te brzydkie szukają przystojniaków, a na facetów ze swojej ligi nawet nie spojrzą.

Gość Gośćiu
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Tak, ale mózg dojrzewa tak jak ciało. Mając 15 lat człowiek myśli, że 35 latkowie są starzy, a mając 35 lat już tak nie myśli. Z wiekiem granica bycia starym się w psychice przecież przesuwa. Gdyby 20 latkę zmienić fizycznie  w 60 latkę to by się pewnie brzydziła własnego ciała, jak będzie miała te 60 lat to inaczej na siebie spojrzy i na męża też. 

A ja mam 35 lat i myślę że 35-letnie kobiety są już stare i wolę młodsze

Gość gość
8 godzin temu, Gość Realista napisał:

Zauważyłem też że dużo lasek leci na łysych brodaczy. Kiedyś założyłem konto łysego, brodatego, przypakowanego gościa z fotką w lustrze w siłowni w obcisłej koszulce i laski dosłownie dostawały szału macicy, odzew był ogromny i to od lasek w każdym wieku, zarówno od nastolatek, dwudziestek jak i MILFów. A wiek gościa ustawiłem na 30 lat.

Fuuuj, ohyzda 🤮

Gość gość
2 godziny temu, Gość Gośćiu napisał:

A ja mam 35 lat i myślę że 35-letnie kobiety są już stare i wolę młodsze

Buhahahaha, przemyślenia stetryczałego jelenia 😛 

Gość gość
8 godzin temu, Gość Realista napisał:

Taaa, łysy, brodaty i może jeszcze bez zębów 😄  Taki to dopiero wymemła... 😛 

Gość Realista
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Taaa, łysy, brodaty i może jeszcze bez zębów 😄  Taki to dopiero wymemła... 😛 

Niektóre kobiety same mi pisały że kręci je kombinacja łysa głowa + broda

Gość gosc
7 minut temu, Gość Realista napisał:

Niektóre kobiety same mi pisały że kręci je kombinacja łysa głowa + broda

pewnie myslaly sobie, jak by on z nimi ostro kopulowal