Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katiee

Zmieszanie ketonal z alkoholem pomocy!!!!

Polecane posty

Gość Katiee

Witam 3dni temu około 23-24 byłam w barze wypiłam 3drinki wódkę z cola wróciłam do domu poszłam spać a następnie około przed 3w nocy obudziłam się z bólem gdyż okres mi się zaczal wzięłam Apap a po około 15minutach poprawiłam ketonalem. Na drugi dzien czułam się tragicznie jak na kacu nudności nie mogłam wypić kawy która pije zazwyczaj 3kubki, drgawki i uczucie rozbicia i drugi dzien strasznie bola mnie nerki jak leżę nie mogę wyleżeć nie mogę usnąć z tego powodu a z nudnościami troche już ustało i czuje się lepiej. I moje pytanie czy to możliwe ze to od wzięcia leku zaraz po alko? Druga sprawa tej sytuacji jest taka ze mam podejrzenie chlamydi choroba wenerycznej robiłam test wyszedł negatywnie ale mogłam się pomylić a w kosnwekncjach tej bakteri jest napisane ze atakuje stawy i mogą tez bolec plecy jak myślicie od czego to ?

Gość gotfryd de bouillon

od siedzenia i od stania wszystko siada więc najlepiej robić wszystko na zmianę czyli ruszać się chodzić siedzieć leżeć i tak w kółko Stawy to zależy też od wagi ciała i czy dostarczasz do organizmu potrzebne witaminy w gramach się tam dostarcza a na kaca to sok pomidorowy miód mięta rumianek

Gość robot22

ketonal nie klepie i nie podbija alko . to zwykły lek nlpz tak że  mieszanie tego z alko jest bezcelowe - zero pozytywnych reakcji. do alko pasi najbardziej benzo (estazolam, lorafen czy klony w rozsądnej dawce).  Tobie jenak radzę wizytę u lekarza nawet na sor idź bo wszystkie nlpz czy przeciebólowe nienarkotyczne są bardzo szkodliwe na serducho, nerki i wątrobe.