Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Czy dajecie lubczyk do rosolu i czy opiekacie cebule nad palnikiem?

Polecane posty

Gość Gosc

Robicie tak?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość

Tak, ale cebulę opiekam pod grillem w piekarniku bo palników nie mam 😄

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Gość xxx

Lubczyk zawsze. Dużo lubczyku 😄Nie przypiekam cebuli, bo nie mam palników - wcale jej nie dodaję.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Gość

Oczywiście dodaję dużo świeżego, posiekanego lubczyku ;) cebulę dodaję w łupince (bez opalania) a piękny żółty kolor nadaję dodając plasterek czerwonego buraka. Rosół na początku się zaróżowi, ale potem kolor się klaruje 🙂

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc

Tak, tak..wtedy jest pyszny 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Gość

Ja opieka cebulkę i to tak dość mocno. Lubczyku nie dodaje, bo nie lubię 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×