heu 0 Napisano Listopad 10, 2019 az mi sie komputer odlokuje blokuje sie jak stary... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rambo Napisano Listopad 10, 2019 Myślisz, że jak strzelisz focha to przejrzy na oczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heuuuu Napisano Listopad 10, 2019 Komputer? No jasne! Jak strzelę focha, to pewnie to kółeczko przestanie się kręcić i będzie można znów coś zrobić w edytorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arlekin Napisano Grudzień 5, 2019 Znikłaś na dłużej. Cóż za uprzejmość, a może to nie to. Po prosto masz coś lepszego do roboty i już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arlekin Napisano Grudzień 5, 2019 ...słuchasz jak ptaki śpiewają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Grudzień 5, 2019 Nic nie słucham lepiej ksionzki czytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arlekin Napisano Grudzień 5, 2019 Też lubię. Najbardziej podobają się mi w nich obrazki. Przesycone zmysłami i przeszyte promieniami wschodzących słońc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arlekin Napisano Grudzień 5, 2019 Dotknąłem dziś kobiety. Werbalnie ale nie tylko. To miłe uczucie. Spodobała się mi. Ja jej też. Wycałowaliśmy się na pożegnanie. Wyściskaliśmy na peronie. Potem każde z nas poszło w swoją stronę. Z świadomością, że rodzina najważniejsza. Że za późno i zarazem za wcześnie na nową miłość. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miśka1. 2 Napisano Wrzesień 28, 2020 Heu, brakuje tutaj twoich opowieści zimnej treści, pozbawionej emocji. Gra w zielone, bez zielonego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 12, 2021 Opowieści z ciepłej treści Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach