Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andre

Propozycja spotkania i dziwna odpowiedz

Polecane posty

Gość Andre

Witam, 

Byłem z dziewczyna na pierwszym spotkaniu i ogolnie uznalem je za udane. Po spotkaniu podziekowalem i tyle. Za pare dni zadzwonilem z mysla, ze zaproponune nastepne. Nie odebrala to napisalem godzie pozniej smsa, ze chce ja jeszcze zobaczyc i moze pojdziemy tu albo tu. 

Na moja propozycje odpisala tylko, ze milo ze napisalem ale ma wrazenie, ze dalej mysle o bylej. Wtf? Fakt wspomnialem o niej dwa razy bo rozmawialismy o naszych przeszlych relacjach. Wyprowadzilem ja z bledu, napisalem ze temat jest dawno zamkniety, nie mam zamiaru do niej wracac. Na koncu napisalem jeszcze, ze mam nadzieje ze sie jeszcze zobaczymy i po tym od jednego dnia cisza.

Moje pytanie jest takie czy jest sens dalej to ciagnac i probowac od niej uzyskac konkretna odpowiedz? Ew co napisac? A moze na razie olac i sprobowac jeszcze raz w przyszlym tygodniu? Nie wiem co z tym zrobic, dawno zadna dziewczyna nie spodobala mi sie tak caloksztaltem. Nie chce sie narzucac jej, ale troche czuje jakby z ta byla to byla taka tylko wymowka. 

Gość Andre

Ktos pomoze? 🙂 

Myslalem, zeby ewentualnie na razie olac i spotkac sie z kims innym, a ja usunac z Tindera i tyle. (tak poznalem ja przez neta)

Gość gość

Skoro nie odbiera, to napisałabym  jej wiadomość, że przykro Ci, że tak Cie oceniła, że dalej myslisz o byłej, ale to nie prawda bo to juz przeszlość, a wspomniałes o niej ot tak. I że to ona naprawdę Ci sie podoba. Ale skoro nie chce z Toba kontaktu to to uszanujesz.

I potem zamilknij, nie badz namolny. Jesli jej zalezy to sie odezwie w ciagu kilku tygodni

Gość gość

A jak do niej nie dzwoniłeś, to sprobuj, jeśli nie odbierze ani nie oddzwoni, to napisz takiego smsa

Gość paris
25 minut temu, Gość Andre napisał:

Ktos pomoze? 🙂 

Myslalem, zeby ewentualnie na razie olac i spotkac sie z kims innym, a ja usunac z Tindera i tyle. (tak poznalem ja przez neta)

O rany!, ale widać twoje zaangażowanie. Nie ta to druga. Nie chciałabym cię nawet za dopłatą 🙂

Gość Andre
26 minut temu, Gość paris napisał:

O rany!, ale widać twoje zaangażowanie. Nie ta to druga. Nie chciałabym cię nawet za dopłatą 🙂

Obie nie czytaliscie mojego postu. Bardzo bym prosil o opinie kogos kto przeczytal. 

Zastanawiam sie tylko czy pisac jeszcze cos na zasadzie „Przykro mi ze ocenilas mnie tak powierzchownie, ze dalej mysle o bylej. Chcialbym Cie zabrac w niedziele na kawe i ciastko, albo rowery (mam 2) bo ma byc ladna pogoda. 🙂 Ale jezeli nie chcesz ze mna kontaktu to uszanuję to. Zapytalas na koniec spotkania czego oczekuje od kobiety, ale nie odpowiedzialem. Jest to szczerosc.”

Czy po prostu olac? A to ze wtedy chcialbym sie spotkac z kims innym to tylko po to, zeby wyjsc do ludzi ale widze kafe zawsze w formie.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Andre napisał:

Obie nie czytaliscie mojego postu. Bardzo bym prosil o opinie kogos kto przeczytal. 

Zastanawiam sie tylko czy pisac jeszcze cos na zasadzie „Przykro mi ze ocenilas mnie tak powierzchownie, ze dalej mysle o bylej. Chcialbym Cie zabrac w niedziele na kawe i ciastko, albo rowery (mam 2) bo ma byc ladna pogoda. 🙂 Ale jezeli nie chcesz ze mna kontaktu to uszanuję to. Zapytalas na koniec spotkania czego oczekuje od kobiety, ale nie odpowiedzialem. Jest to szczerosc.”

Czy po prostu olac? A to ze wtedy chcialbym sie spotkac z kims innym to tylko po to, zeby wyjsc do ludzi ale widze kafe zawsze w formie.

Wiesz, że ludzie często zakładają konta by szybko się z kimś umówić i  zapomnieć o byłych? Czatowałam kiedyś na onecie (kupę lat temu) i chyba  połowa facetów była tam by zapomnieć. Możliwe, że dziewczyna już się nacięła na to i jest przewrażliwiona. Napisz, że wysunęła błędne wnioski, że było miło i chciałbyś powtórzyć, jeśli dalej będzie miała wątpliwości to wtedy już zamilcz. 

Gość paris
7 minut temu, Gość Andre napisał:

Naskoczyłam tak na ciebie , bo co to za słownictwo typu: olać?  Więcej szacunku 🙂 Kobiety cię czytają. Tak, napisz jej to co powyżej i będziesz rozgrzeszony.

Gość Andre
40 minut temu, Gość Gość napisał:

Wiesz, że ludzie często zakładają konta by szybko się z kimś umówić i  zapomnieć o byłych? Czatowałam kiedyś na onecie (kupę lat temu) i chyba  połowa facetów była tam by zapomnieć. Możliwe, że dziewczyna już się nacięła na to i jest przewrażliwiona. Napisz, że wysunęła błędne wnioski, że było miło i chciałbyś powtórzyć, jeśli dalej będzie miała wątpliwości to wtedy już zamilcz. 

To dało mi trochę do myślenia bo jest 3 miesiące po rozstaniu.